ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum de a opri defrişările?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Raspunsuri la Intrebari Frecvente
Versiunea din 20 martie 2008, revizuită şi completată.

Vezi de asemenea şi: Cum putem proteja pădurile noastre.

IMPORTANT PREFATA

Răspunsurile la întrebările de mai jos nu pretind la orice adâncime mare, nici cu privire la acurateţea absolută. Doar un timp în urmă, am avut de a înţelege rapid problema, iar prezenţa unui astfel de document, atunci ar fi prea mare ajutor. Noi am fost capabil să oprească clare de decupare, dar nu a putut (cel puţin până acum) eşantion, astfel încât să lucreze la oprirea exploatare forestieră şi supra-caietul de sarcini de răspunsuri complementare, vom continua.

În timp ce lucrează la oprirea de logare a relevat faptul că doar acum (de la 1 ianuarie 2008) este distrus, în esenţă, vechiul sistem de protecţie a pădurilor în ceea ce priveşte concedierile în masă în silvicultură şi schimbări dramatice în lucrare de forestiere. Prin urmare, aceasta a devenit extrem de urgente pe care oamenii obişnuiţi conectat la protecţia pădurilor şi de a acţiona competent.

Orice adăugiri, clarificări şi link-uri către materiale informative sunt binevenite. Vom fi fericiţi dacă aceste răspunsuri, şi link-uri pentru a vă ajuta să găsiţi rapid situaţia mai eficient şi mai funcţionează cu succes.


Întrebare:
Înainte să ne (o indicaţie a locului) sunt de tăiere ce să fac?


Răspuns:
Primul şi cel mai important - să înţeleagă în mod clar ceea ce vrei, iar dacă în continuare a acţiunii, încercaţi să nu fie distras şi nu încercaţi să îndeplinească mai multe obiective, deoarece este probabil că nu veţi ajunge chiar la o (pentru doi iepuri ...", cum se spune în persoane în acest caz).

Posibile obiective:
* Pentru a afla: în cazul în care legea efectuate de logare
Pedepsirea tăietori ilegali *
* Pedepsirea vinovat în timonerie (clienţi)
* Ridicaţi zgomot şi atrage atenţia oamenilor asupra problemei
* Stop de tăiere curent
* Următoarele Împiedicaţi de logare în zona

În cazul în zona dumneavoastră taie pădurea ultima, probabil, pentru a pedepsi pe vinovaţi ar fi posibilă acţiune valabilă numai. În alte cazuri (de exemplu, dacă doriţi pentru a preveni aceste butaşi), cel mai probabil, nu are nici un sens pentru a pedepsi şi de a petrece timpul pe el (deşi va fi foarte tentaţi să). Mai mult decât atât - poţi fi profitabile, astfel încât oamenii stăteau în acelaşi scaun, dar cu o nouă înţelegere de unde puteţi hack fără probleme, dar, dacă sunt.

Întrebare:
Scopul - pentru a opri tăierea. Este posibil să o facă repede?


Răspuns:
Repede, probabil, nu va funcţiona. Cel puţin, ar trebui să fie gata pentru un asediu planificate lung. Veţi avea o oarecare măsură să înţeleagă regulile de tăiere, etc Ţineţi minte că pădurea fără măsuri speciale pentru a promova (si ne-au ţinut foarte rar) recuperate peste 100 de ani. Asta este, dacă aveţi copii, apoi să le salvaţi pentru pădure este punctul.

De asemenea, încercaţi de la început pentru a obţine o asociaţi, cei care locuiesc în apropierea şi care nu sunt indiferenţi la problema. Şi mai departe, dacă toată lumea are o contribuţie - pentru cineva care să ajute la întocmirea documentelor, cineva va asigura transportul de districtul şi centrul regional, cineva doar uşor şi spune politicos oficiale care nu poate fi la fel de corupt - pentru a rezolva problema ar fi mult mai uşor.

Fiţi atenţi - majoritatea furnizori de bustean moderne funcţionează pe principiul - "pentru a face bani şi dispar în ceaţă." Acest lucru duce la foarte ineficiente de gestionare a pădurilor - aproape nimeni nu este ocupat pentru activităţile de reîmpădurire, de plantare, de îngrijire pentru ei, care este devastatoare în viitorul apropiat. Şi chiar Putin însuşi a acordat atenţie orientarecomandă într-o pădure (din cauza a ceea ce a adoptat un nou Cod Silvic, a ridicat taxele la exportul de buşteni rotunzi, etc.) Aşa că haideţi să sprijine iniţiativa acestuia de pe teren! :)

Întrebare:
Ei bine, suntem gata să lupte pentru pădure, şi am avut câteva persoane. Care este primul pas, dacă vrem să oprească de tăiere?


Răspuns:
Primul şi cel mai important - trebuie să ştiţi, pe baza a ceea ce documente sunt doborâre. Foarte politicosi si foarte persistent. Trebuie să înţelegem că răspunsul este:
"Nu e treaba ta - este absolut nici un beneficiu pentru cei care comunica cu tine. De ce? Dacă logare afectează în niciun fel interesele dumneavoastră, aveţi toate drepturile de a vă asigura că este legitim, indiferent de locul de reşedinţă, în orice loc de pe teritoriul Rusiei. Si atitudinea celor care acoperă acţiunile ilegale (sau a căror poziţie este foarte similar cu capacul de acţiune fără de lege) - aceasta este o poziţie foarte şubredă.

Cand vorbesti cu furnizori de bustean Trebuie să sun la nivel înalt şi politicos să ştiţi:

1. utilizarea Tip de cabină (principale, continuă, sanitare selectivă, etc) (*).

2. Spaţiu butaşi.

3. Este o orice autorizaţiile emise (atâta timp cât bilet tăierea), şi de către cine au fost emise.

Să presupunem că nu aţi dat un răspuns. În acelaşi timp, scrie cât mai multe detalii - numărul de tăietori, suma de echipamente, numere de maşini, a sunat numele de persoane, precum şi exacte obligatoriu logare cel mai mult în zonă - satul cel mai apropiat şi distanţa de la ei. De asemenea, încercaţi să găsiţi de frontieră de tăiere coloane svezhepostavlennye informaţii cu privire la timonerie şi dormit cu datele lor, dar mai bine - să ia o imagine a ei (precum şi foarte de tăiere). De-a lungul coloanei pot fi identificate în mod unic tăierea în silvicultură.

Legenda pe ele, de obicei, după cum urmează:

* În primul rând vine numărul de trimestru şi numărul de silabe este evidenţiată. În procesul de pădure toată pădurea este împărţit în sferturi - de multe ori pătrate cu latura de un kilometru pe kilometru (dacă aţi fost în păduri mari, atunci, desigur, a văzut prea mare directe de compensare înguste, cu coloane de indici sferturi la intersecţii)

* Pe linia a doua identifică tipul de exploatare forestieră şi ani, de exemplu,
Saens - sanitare solide
CH - sanitare selectiv
PMR - continuă
Sare - Lumina (grijă de logare)
De la timonerie, ultimele două cifre indică o cratimă după tipul de logare.

* Iar pe ultima linie indică numărul de parcele şi de suprafaţa în hectare. De exemplu, o coloană cu inscripţia:
7.16
Saens 07
1-1.3
a apărut recent, aproape de casa mea în compania cu un alt tânăr zeci de coloane (care a dus după 2 luni de operaţiuni active în apariţia acestui document). Clare de decupare de mai mult de 10 hectare, a fost împărţit în multe zone mici, care nu ar arata asa suspecte a documentelor.

În general, în cazul în care coloanele nu trebuie să fie pregătite să acţioneze rapid. Deoarece situaţia este posibilă atunci când tăierea se face fără documente. În acest caz, una dintre opţiunile - rapid ajunge la o compensare cu districtul (vezi mai jos). În caz contrar, în curând numai autorităţile de divorţ pronunţate: da, este tăiere, dar cineva tocat - necunoscut (şi, mai important, uita-te nici o dorinta).

De asemenea, recomandăm cu tărie să citiţi un document destul de mare: "Cum sa faci o plângere privind exploatarea forestieră" ilegale - http://www.forestforum.ru/info/zhaloba.pdf . Din păcate, legea sa schimbat, şi specifice multe sugestii nu funcţionează, dar, în general, ea oferă o idee de unde să te uiţi pe cabina (şi ceea ce a fotografia, de exemplu).

Notă:
* În prezent, datorită introducerii unei noi Codul silvic şi se bazează pe normele sale, nu există o schimbare de nume de logare, precum şi documente care să permită. Felling biletele vor fi valabile în unele cazuri până la sfârşitul anului 2009, dar
treptat, acestea vor fi înlocuite de contractele de vânzare de plantaţii forestiere şi a declaraţiilor de pădure.

Întrebare:
Astfel, pe teren au vorbit, fotografii au fost luate, toate scrise în jos, ce urmeaza?


Răspuns:
Apoi, cu toate acestea duc la pădure locale (*) şi spun: am efectuat exploatării forestiere ilegale (cel puţin cu privire la problema dacă au permise, nu răspundeţi). Şi transmite tuturor informaţiilor colectate. În plus, dacă casa este într-adevăr ilegale (în special dacă nu coloane), tăierea trebuie să înceapă să se angajeze în activităţi de silvicultură, sau va fi spus pe baza căror documente sunt doborâre. În cazul în care departamentul forestier nu doriţi să spun (ceea ce este foarte puţin probabil), apoi dai înapoi declaraţie pentru a verifica legalitatea exploatării forestiere cu materialele anexate. Ia-l au la (de altfel, de ce toate sunt necesare?), Iar tu trebuie să mă întorc o copie a documentului cu ştampila "acceptat", data adoptării şi apelurile primite. Acest lucru nu va "pierde" adresa (declaraţii se pierd foarte des, probabilitatea de pierdere este direct proporţional cu suma plătită pentru logare).

Trebuie să fie pregătiţi pentru care cel mai probabil, cel puţin la prima privire, toate documentele în timonerie ar fi în ordine. Aceasta din păcate, nu înseamnă nimic.

De asemenea, ar trebui să fie gata pentru unele comportament ciudat. Silvicultorii se vor arăta ca nişte stăpâni de pădure, bine stiind ce şi atunci când au loc şi aşa mai departe, dar ele sunt în mod clar patroneaza logare, inclusiv logare încălcări de reguli şi legi. Aceasta este o consecinţă directă a faptului că, în mijlocul-90's de stat practic a încetat să finanţeze sistemul de protecţie şi de restaurare a pădurilor, dar "în loc de" a permite silvicultorii să câştige (indirect) de a contesta exploatare forestieră şi (dreapta) pe butaşi sanitare. Ca rezultat, cinstit şi profesional mulţi oameni din sistem au dispărut, iar restul au avut un interes legitim în exploatare forestieră, dar nu şi în refacerea pădurilor, cum era înainte.

Analogia cu situaţia când conducătorul antrepozit public ar înceta să mai plătească salarii, şi li sa permis să vândă "depozit solduri", "nekonditsiyu" etc Adică în fapt, un om anterior legate de protejarea interesului public, ne-am pus într-o situaţie în care el este forţat să construiască cu normă întreagă sistem de vânzări pe care le protejează (una vrea să mănânce destul de regulat). Evident, de securitate şi de vânzare - acest lucru este fundamental diferite funcţii, şi să le combine într-o mînă - o problemă mare a minţii. Ca urmare, situaţia în masă în cazul în care documentele sunt diferite de ceea ce a fost de fapt protejat de avere şi a devenit activă "port" şi "anulate". În sectorul forestier se manifestă în faptul că zona au fost tăiate mai mult de documente şi pădurilor a început să masă "bolnave" (şi de care aveau nevoie pentru a salva). Şi diagnosticaţi frecvent director al silviculturii, şi el a numit, de asemenea, posibil tratament numai sub forma de îngrijire butaşi continuum urgente.

Suntem reformarea sistemului (ca - unii pacienţi subiect, a se vedea, de exemplu, materialul "Forester - ca o oglinda a democraţiei ruse" http://forestforum.ru/phorum/viewtopic.php?t=3701 ), dar este evident că actualul sistem rapid neschimbate. De asemenea, încă o dată că este repetarea în valoare de - în orice caz, nu este "dreptul" de gaurit, sarcina dumneavoastră în silvicultură - pentru a afla informaţii corecte (pentru a avea posibilitatea de a testa aceasta la nivel de judeţ şi regiune), nu mai mult. Încasări din faptul că silvicultorii, de asemenea, necesitatea de a trăi, hrana copiilor, etc Şi în situaţia în care stat pentru a proteja pădurea nu era necesar, toată lumea merge, ca el poate. Cei care au rămas la locul de muncă în sectorul forestier este dificil pentru ceva de vina. Ei doar trebuie să înţeleagă.

Da Şi! Când Budcei de la pădure, să fie asiguraţi-vă că ştiţi exact grupului şi categoria (**) de padure si de la care a închiriat (dacă este inchiriata).

Note:
* New Forest Codul introdus o anumită confuzie în conceptul de "pădure". Anterior, a ocolului silvic Direcţia Silvică a fost numit - agentie de guvernul federal responsabil pentru protecţia pădurilor şi forestiere, aproximativ comparabil cu zona administrativă, parte a unei întreprinderi de pădure este de obicei format din doi-zece districte forestiere. În prezent, pădure veche, sunt numite "forestiere teritoriale, precum şi forestiere numit doar organele noi de management forestier, fiecare dintre aceştia este responsabil pentru teritoriul fostei intreprinderi forestiere sau grup de întreprinderi forestiere.
** Înainte de 01.1.2007 pădurile din Rusia au fost împărţite în trei grupe: prima (zona verde, protectia apei, industria minieră, pritundrovye şi alte deosebit de important pentru mediul de pădure), al doilea (pădure în unele dens populate zone relativ) şi a treia (păduri de operare cel restricţiile privind exploatare forestieră şi alte activităţi economice, care, la rândul lor, erau divizate în dezvoltare şi de back-up). Acum, fosta prima lemn de grup sunt numite de protecţie, pădurea a fost al doilea grup şi asimilaţi de padure din al treilea grup - şi rezerva pădurile operaţionale au rămas fără obiect.

Întrebare:
Eu nu înţeleg termenul de ... (tăierea, bondability, imprimanta, canalizare, etc, pentru a înlocui, după caz), ce înseamnă asta?


Răspuns:
Uita-te la interpretarea din "Enciclopedia de termeni şi concepte de pădure" http://www.forest.ru/rus/basics/glossary/ sau "Dictionar de termeni forestiere" http://forestforum.ru/index.php?page=3 .
Fă-l mai bine înainte de a merge în pădure, întâmplător. Apoi, aveţi acolo va fi mai vorbească despre afaceri.

În cazul în care canalul Internetul permite, poti sa te uiti la dezvoltarea generală a filmului ucrainene "În cazul în pădure plecat poienile? Acesta a fost ieri," Sunt foarte similare au multe probleme şi aspecte în film sunt bine explicate, există trage dintr-un elicopter, tragere la poienilor, şi vechi etc Autorul merge acolo între buşteni de stejar în stare proaspătă, cu diametrul de un metru (Şi!) Este accesibil foarte conturile de tăiere a criminalităţii, precum şi cine şi de ce este interesat de ele:

http://www.youtube.com/watch?v=urIMLqmH_z8 - Partea 1
http://www.youtube.com/watch?v=XBYwVidDzto - Partea 2
http://www.youtube.com/watch?v=QyXapVVl2dM - Partea 3
http://www.youtube.com/watch?v=ay3ryNe3QRs - Partea 4
http://www.youtube.com/watch?v=I-2cuxRSKrU - Partea 5
http://www.youtube.com/watch?v=MejE6l30Oxc - Partea 6
http://www.youtube.com/watch?v=4np9C8cAUks - Partea 7
http://www.youtube.com/watch?v=YDnS543P6y0 - Partea 8
http://www.youtube.com/watch?v=CYrFqJ2Ef4s - Partea 9
http://www.youtube.com/watch?v=EcfGtgKTf8w - Partea 10
http://www.youtube.com/watch?v=136ocLZoh9w - Partea 11
http://www.youtube.com/watch?v=aaJdKeUnarg - Partea 12
http://www.youtube.com/watch?v=4rOmnfle8ec - Partea 13
http://www.youtube.com/watch?v=5UK7fbKl4Q0 - Partea 14

Filmul, uneori merge la Ucraina, dar, din păcate, în limba rusă de astfel de materiale au fost găsite.

Întrebare:
Care sunt opţiunile pentru tipurile de logare?


Răspuns:
Variantele cele mai frecvente (în cazul de doborare clar) - este tăierea efectuate de către chiriaş a pădurii, sau o doborâre produse în conformitate cu contractul de vânzare,sau solide sanitare doborâre.

În primele două cazuri (tăierea), de captură, probabil va fi de două lucruri:

1. Dacă tăierea pădurilor primul grup de clar, fie de un nou Codul silvic, de protecţie a pădurilor (păduri includ toate pădurile în regiunea Moscovei şi unele mai dens populate alte regiuni ca un întreg, de a preveni scurgerile de petrol, padure zonele verzi din aşezările umane şi altele), este ilegal . Cu toate acestea, în pădurile din primul grup nu poate face nimic, dar de tăiere sanitare - taiere deteriorate de dăunători sau afectate de păduri bolii, care, în conformitate cu concluziile oficiale, este imposibil să se menţină altfel. Contracararea ei, de asemenea, poate, dar este o chestiune separată.

2. În cazul efectuării de taiere este necesar să se respecte o mulţime de condiţii, inclusiv reîmpădurirea (plantarea de păduri de pe site-ul de doborâre, subţierea plantaţii şi aşa mai departe). În practică, multe dintre aceste activităţi nu sunt executate. Aceasta este o încălcare a noului Cod Silvic. Şi ca o opţiune, puteţi rezolva lipsa acestor legi de către organizaţia în cazul în care organizaţia este tăierea lemnelor, doriţi să salvaţi. Ce le spui direct spune textul. De asemenea, este de lucru destul de metoda de expunere. Nota importanta - nu poti inspecta activitatea lor. Dar tu poate iniţia şi activităţile lor de inspecţie relevante persoane autorizate pentru a verifica faptele ati colectat.

În general, astăzi putem oferi doar o recomandare - să examineze cu atenţie activităţile din situaţia ta şi să accepte orice sfat (inclusiv acest document), ca un cadru general.

Ceva sfaturi de beton este dificil astăzi, pentru că acum (începutul lui 2008) în Rusia, la intrarea în vigoare a noului Cod de Padure legi care pur şi simplu nu este gata (şi doreşte nu este întotdeauna clar modul de utilizare în practică din cauza multe pe care le conţin contradicţii). În plus, în cazul în care codul anterior sa bazat pe o legislaţie forestiere grave de timp sovietic, noul cod nu este aşa, şi aşa de mult se va schimba. Partea de astăzi este reglementată de normele la nivel regional, şi ei pot intra în conflict cu regulamentele federale. Cu aceasta, de asemenea, trebuie, în fiecare caz, pentru a înţelege în mod individual.

Mai multe informaţii despre problemele cauzate de apariţia unui cod forestiere noi, puteţi citi aici:
http://dop.environment.ru/newcode/news.html?cmd [57] = i-30-11935

Este de asemenea recomandat pentru a vedea slide-uri de prelegerea "legislaţia forestieră noi. Ce ameninţă păduri şi" forestiere, livrate la Greenpeace 4 februarie 2008:
http://forestforum.ru/info/Forest_code_lect_040208.pdf

Întrebare:
Ce să fac dacă sa dovedit că este tăierea sanitare?


Răspuns:
Pe de o parte, tăierea sanitare simplifică situaţia, pe de altă parte - mai greu.

clar taieri sanitare (mai ales o zona de mare), este probabil să fie ilegală, deoarece focare pădurii, într-adevăr nevoie de tundere imediată dintre tablouri mari, nu sunt aproape atat de des ca tăierea sanitare solide. Dar absenţa bolii va trebui să dovedească. Uneori este pur şi simplu din cauza numărului de profesionişti care au absolvit de la colegiu pădure, silvicultură se prăbuşeşte, şi concluziile cu privire la înfrângerea bolilor şi dăunătorilor pădurii încep să fie emis un ostentativ negramatical. În cel mai rău caz, va trebui să iniţieze un audit al organizaţiei, a concluzionat. Detalii ar trebui să citiţi acest text:
http://forestforum.ru/phorum/viewtopic.php?p=11631 # 11631

De asemenea, încurajate să discutaţi cu un text în stare proaspătă pe exploatării forestiere ilegale în Rusia & quOT; Exploatările forestiere ilegale în Rusia - o situaţie la începutul anului 2008 ":
http://www.forest.ru/rus/news/index.html?x=12071

În retrospectivă, este recomandat cartea pentru a vedea Greenpeace 2000, "Prezentare generală a logare în Rusia (formelor ilegale şi a metodelor de exploatare forestieră ilegale)
http://www.forest.ru/rus/publications/illegal/
(Ţineţi minte că legea a schimbat de atunci!)

Întrebare:
De lângă noi există o logare activ, dar este tăierea selectivă. Vom explica ce este, în primul rând, din punct de vedere şi al doilea rând, este necesar ca în pădure. E adevărat?


Răspuns:
Şi aşa, nu este aşa.

Despre nevoia de pădure subţierea - da, se taie copacii bolnave în grosime, padure prea mare îmbunătăţeşte starea de sănătate a pădurilor. Singura problemă este că, de regulă, astfel de butaşi, chiar dacă acestea sunt sanitare, cea mai bună taie copaci. În plus, există ştiinţific se bazează pe standarde multe sută modul de copaci posibil poate fi tăiat fără a dăuna pădurii respecta. Dar când am? După toate, atunci când o echipă a furnizat deja remorcilor în pădure, ei se simt mai confortabil pe cât posibil, să taie lemne cu un complot. Ca urmare, în pădure sunt tăiate mai mult de jumătate din copaci, cu cel mai puternic şi înalte, care rezultă în neaşteptate masive pentru urmatorii ani, când mai slabe copaci ramasi nu rezista la vânturi puternice. De asemenea, pe resturile Regulamentul de copacii tăiaţi în jos (şi masa acolo sunt destul de o mulţime de lemn rămâne) ar trebui să fie condiţii de siguranţă arsă, aproape niciodată nu o fac. Ca rezultat, pădurii formau mormane de reziduuri de logare (tăiat-off de sucursale şi topuri copac, precum şi tranzacţionabile lemn scăzut), care încep să se propage în mod activ toate tipurile de dăunători. De asemenea, daunatori soluţionarea în copaci tăiaţi. În consecinţă, există un focar de gândac de reproducere, care distruge rămase, copaci tineri sănătoşi. lucrurile în felul Fatal se misca mai rar, dar numărul de arbori bolnave se pot dezvolta mai multe ori.

Pentru cei care locuiesc în apropiere, aceasta înseamnă că pădurea devine impracticabil. Adică doar 5 ani în urmă, aţi fost în acest loc ar putea merge calm şi a aduna ciuperci, iar astazi va constant trebuie să treceţi peste mormanul de crengi şi copaci căzuţi să se suie pe trunchiuri de copac, etc

În plus, în cel mai rău caz, această pădure este cu adevărat necesar clar tăierea sanitare, şi dacă este, din păcate, încă mai au un număr acceptabil de lemn comercială normală, va fi tăiat şi îndepărtat. Şi chiar dacă vă invităm un specialist independent de alfabetizare, verdictul poate fi o "decupare şi urgente."

În general, chiar dacă partea ta "grija pentru taiere - trebuie să fie extrem de atent, şi să încerce să evite situaţia din cele mai taie copacii sănătoşi, o situaţie în care toate reziduurile sunt lăsate pe multiplicare a dăunătorilor. În caz contrar, lemnul va fi în curând taie în întregime.

Întrebare:
Este cunoscut faptul că pădurea de afaceri mai degrabă incriminate. Ce trebuie să faceţi dacă auziţi ameninţări?


Răspuns:
În primul rând, le rezolvaţi, de exemplu, înregistrare pe bandă (această funcţie este, în multe mobile sau MP3-player), pentru a fi capabil la spre folos. În al doilea rând, există un astfel de paradox - în cazul în care va acţiona "în linişte" - pentru a va trimite destul de uşor de "baieti cu tatuaje," dacă va acţiona cu voce tare, vă rugăm să contactaţi guvernatorul, scrie preşedintelui, etc, "afacere" cu tine poate fi nerentabil - riscul de a atrage prea mult atenţia la decizia penală a emisiunii va fi foarte mare, că astăzi nimeni nu ii place,. În al treilea rând, nu încercaţi să acţioneze singur, ca un grup. Adică găsi susţinători, şi cu ei plimbare departamente, co-operare cu organizaţii de mediu din regiune, să prezinte scrisoareapresa etc În al patrulea rând, şi acest lucru a fost spus deja - nu pune să strice lucrurile pentru anumite persoane. Setaţi pentru a salva pădurea, cu foarte corect (dar fără compromisuri), atunci când se ocupă cu persoanele interesate în timonerie. Şi, în sfârşit, al cincilea, încerca să găsească încălcări ale legislaţiei specifice în cadrul acţiunilor de tăietori şi de a lucra spre restabilirea statului de drept. Dacă totul se face acest lucru, şansele ca baietii "decolare de lanţ şi începe să comunice destul de adecvat, creşte în mod drastic.

În orice caz, nu este nevoie să caute probleme şi încearcă să lupte împotriva cuiva. Este de prisos. Ai nevoie de a lupta pentru pădure, într-o formă sau alta, luând aliaţii tuturor părţilor interesate (inclusiv părţile interesate în timonerie).

Apropo, dacă te-ai dus ameninţare (deşi că aţi fost extrem de politicos), atunci aveţi într-adevăr se pare mult de săpat în exploatării forestiere ilegale curent.

Întrebare:
Astfel, am identificat o listă de puncte pe care foarte probabil încălcare a legilor în vigoare. Ce fac mai departe?


Răspuns:
Next - să acţioneze strict în conformitate cu legea. :) Adică necesitatea de a trimite materialele colectate departamentele de a organiza revizuirea lor.

O metodă foarte eficientă - de a scrie mai multe instanţe de verticală "de putere" din partea organizaţiei, lider de taiere si terminand cu Procurorului General şi Administraţiei Prezidenţiale.

Perfect tonul scrisorii - o declaraţie uscată a faptelor şi la încălcări ale legilor (cu avertismentul "probabil"), însoţită de documentele justificative şi exacte obligatorii zona cu probleme foarte (bilet de imagine lesorubnogo foarte binevenit).

Pentru funcţionarii scrisori sunt emotionale de atac pentru a salva mai multe pădure (unor astfel de apeluri fără a pregătit o listă de încălcări ale legilor sunt mai multe şanse de a rămâne surd).

Pentru a reduce probabilitatea de pierdere de circulaţie (se întâmplă în mod regulat), vă recomandăm să pună în organizarea personal şi să facă o copie a fişei cu sigiliul de "acceptate" şi numărul de intrare. astfel de copiere se face de obicei fără cauză.

Succint, dar foarte sensibil broşura "Cum a realiza adoptarea unor măsuri pentru a aborda încălcări de mediu" O cerere de probă la autorităţile poate fi descarcat de aici: http://www.forestforum.ru/upload/upload/booklet_zakon.pdf Adică Puteţi lua exemplu de tratament, editaţi-l pentru propria situaţia lor şi acţionează.

De asemenea, enumerate în adrese broşura, este recomandat să ştiţi adresele organizaţiilor într-o pădure verticale de subordonare la nivel regional (de exemplu, al provinciei Direcţia Silvică la administraţia, filiala regională a Rosprirodnadzor, de mediu Parchetul regional) şi să prezinte un tratament (cerere) şi acolo. Dacă materialul serios, nu le va fi fericit. Din nou - acest lucru va accelera procesul.

Dacă aţi găsit dovezi serioase, de exemplu, capacul (racheta de protecţie) export din păduri în vremuri de volume mari de lemn într-o taie selectiv sau de a plati leskhoz faptele pentru legitimaţia de transport să efectueze de sănătate continuă logare în cantităţi apreciabile (zeci de hectare), poate servi ca transferul de materiale Crimelor Economice. Nu sunt doar obligaţia de a face acest lucru, dar, dacă încălcarea este dovedită, dar ar fi masiv, atunci ei vor fi foarte recunoscător.

Ideea de bază este foarte simplu - pentru combaterea actelor ilicite cineva ar putea obţine cu uşurinţă un alt stele de pe epoleţi. Deci, de ce nu ajuta pe acest om? Omeneşte posibil. Şi vă va ajuta.

Adesea, pentru a rezolva problema în acest fel, din motive evidente va trebui să mergeţi la un nivel superior (de obicei la nivel mai mare de judeţ şi, uneori, la nivel regional de mai sus), dar este working,. Sometimes cum este situaţia când câmpul in structurile de deosebit, ceva între unlupta diviza. În această situaţie, acestea vor ajuta cu plăcere la nivelul tau.

Întrebare:
Este posibil pentru a atrage presa?


Răspuns:
Să se uite la situaţia specifică. Presa locală poate ajuta de multe ori. Implicarea centrale - este complicat. Dacă simţiţi că există materiale suficiente, şi sunteţi în stare să-l aplice corect - te rog, dar o mulţime de timp nu este de deşeuri şi rezolva totul numai prin intermediul mass-media nu va asteptati.

Întrebare:
Am găsit, se pare destul de grave încălcări, dar toată lumea cu care am vorbit, la unison se spune despre legalitatea a ceea ce se întâmplă. Ce?


Răspuns:
Când aceste "toate" din industria forestieră, nu poate fi dezvoltat esprit de corps. Şi aţi putea găsi de asemenea, că pare a fi absolut nimic de-a face cu oameni woodcutters dvs. ar sfătuim să vă mâinile mai mici, ca inutil de a lupta, celulele nervoase nu se recupera, va prezenta dureri de cap nu este necesar, etc Dacă aceşti oameni într-un fel sau altul de alimentare cu logarea (inclusiv modul cel mai pervers, de "protectie", cum ar fi o zavsklada) - cât mai curând posibil o afla si efectuati concluziile dreapta.

Este important să spunem că este şansa, cei care implicate în combaterea DACĂ logare.

În plus, toate ar trebui să fie OK, cu bun-simţ. Dacă insistă că __EDINSTVENNYY__ mod de a salva pădurea - este __SROCHNO__-l taie, apoi, în realitate, acesta este un miros puternic de mare de bani, şi nu o boală a pădurii. Sunteţi, desigur, nu din infracţiuni economice, dar, de asemenea, să înveţe să simtă acest lucru foarte distinctiv este un miros foarte caracteristic de intonaţii categorice. :)

Reţineţi: atunci când spun "ar trebui să fie tăiate şi de a salva", atunci de foarte multe ori în mintea mea, înţelegându-se "ar trebui să se taie şi se vinde." A se vedea diferenţa?

Deci, din păcate, este că lucrătorii de pădure vorbi chiar adevărul clar. De exemplu, destinate pentru export de 40 de metri cubi (suma ridicol), unde $ 400. Sau arată pe lichen pe copac şi explică faptul că orice expert este evident că acest cancer seryanka "(şi a tuturor pădurilor din jur de a depune rapid distanţă), şi că ulterior se dovedeşte că această boală are loc numai în pini, care, pe un teren nu. Aceasta este exemplele cele mai inofensive. Deci, asiguraţi-vă că pentru a face "un amendament la un interes semnificativ" atunci când ştii toate faptele şi să asculte nici o explicaţie. Şi apoi doar le ia în considerare, în timp ce continuă să verifice situaţia reală.

În final, dacă ai făcut totul bine, pregătit bine concepute documente şi a trimis interogări competente, atunci este posibil să se confruntă cu o situaţie şi în cazul în care:
* În primul rând, voi toţi vor spune că totul este absolut legal.
* Apoi susţin legalitatea unor elemente specifice.
* Apoi, va încerca să vorbesc în mod special.
* Apoi, realizând că aţi înţeles bine şi să pregătească, într-un fel te opri brusc argumentând şi opri dovedi ilegalitatea.
* Apoi, brusc unul dintre liderii cu care vorbiţi, să se retragă de la descoperirea unor încălcări flagrante.
* Şi trebuie să te duci la biroul de succesorul său, şi extrem de a explica în mod clar că nu intenţionează să obţină retragerea predecesorului său. Obiectiv - de a păstra în pădure de beton. Şi veţi auzi mult mai strâns decât în prima dată.

Aproximativ acest mod.

Întrebare:
Şi ce toate organizaţiile pot ajuta?


Răspuns:
Mai întâi de toate, destul de ciudat, acest lucru organelor de stat. În Rosprirodnadzor de exemplu, se angajeze în combaterea exploatării forestiere ilegale - taxe. Există, de asemenea, un organism, cum ar fi mediu al Procuraturii (situat in zona). Ei accepta un astfel de tratament de lacetăţeni şi organizaţii şi să organizeze o acţiune reală privind testele lor (care-furnizori de bustean nu le place).

În unele regiuni (Krasnoiarsk, regiunea Vologda, Maritime Territory), de asemenea, înfiinţat unităţi speciale în Crimelor Economice, care sunt exclusiv woodcutters. În cazul în care scara de încălcări din pâslă sau un negru-furnizori de bustean, nu există informaţii dvs. ar fi binevenită.

De asemenea, mai mare pe acest nimic nu a fost spus, dar, în general, dacă aveţi colectate faptele specifice care arată taierile ilegale, poti sa te duci pur şi simplu pentru a districtului şi scrie o declaraţie de fapte ataşat. Apoi, el va fi necesare pentru a merge la tăiere şi încetează să se clarifice legii. Atunci când un district nu acceptă situaţia, nu vă certaţi. Primirea negarea scrisoarea sa şi se referă la superiorilor săi. Este foarte eficient.

Întrebare:
O organizaţie independentă similare au?


Răspuns:
Curs.

Cel mai renumit - Greenpeace-Rusia relaţii. Site-ul lor http://forestforum.ru/ - conţine un număr mare de informaţii businesslike privind protecţia pădurilor şi este pentru mulţi profesionişti principala sursă de ştiri forestiere. Iată Programul de Silvicultură:
http://www.greenpeace.org/russia/ru/campaigns/90170
http://www.greenpeace.org/russia/ru/campaigns/90170/323796

Programul suplimentare forestiere la scară largă este în WWF - World Wildlife Fund:
http://www.wwf.ru/about/what_we_do/forests/
http://www.wwf.ru/about/people/person/107

Doar un punct important: sunteţi conştienţi de faptul că tratamentul "Şi am tăiat copac în curte!" şi "tăierea lemnelor în astfel o" rezervă vii la unul şi acelaşi popor în aceste organizaţii. Şi timp pentru a face toate acestea lipsa. Deci, de bază, decât vor fi în măsură să vă ajute - este de a consilia şi plimbare de lanţul de comandă, pentru a aduna informaţii şi pentru a aplica toate la fel te-au sa. Se plâng de Greenpeace şi bucuraţi-vă de încetarea de logare nu va funcţiona (şi, drum liber îmi pare rău - este atât de frumos:) De asemenea, ca a salva timp posibil profesionişti în aceste organizaţii. Detaliate mai multe informaţii despre cabina de pilotaj lor va furniza (ca profund ca ai invatat materiale pentru a face acest lucru), cu atât mai mult veţi obţine un răspuns adecvat, şi realist, mai mult va promova conservarea pădurilor în întreaga ţară (pentru că sunt mai multe şi mai multe persoane au timp pentru a ajuta).

Apoi - este Internaţională socio-ecologice Uniunii, care vă poate ajuta să găsiţi experţi şi aceleaşi gusturi
http://www.seu.ru/

Dacă sunteţi în rândul studenţilor activi, contactaţi Mişcarea Druzhin Conservarea "
http://dop.environment.ru/

Este de asemenea recomandat pentru a găsi o organizaţie de mediu din regiune. Dacă eşti norocos, în zona dvs. poate fi chiar de mediu organizarea profil forestier, care, împreună (sau în numele căruia), puteţi aplica pentru. Este foarte evident: creşterea eficienţei de aplicaţii.

Exemple de organizatii:
* "Taiga de argint" în Komi
http://www.komimodelforest.ru/

* SRTP (conservate păduri de Carelia), Karelia
http://spok.onego.ru/

* ATE, Arhanghelsk
http://www.aetas.org.ru/ etc

Cooperarea cu aceste organizaţii vă pot ajuta să mai inteligent pentru a construi un dialog cu furnizori de bustean. Din nou, nu este foarte probabil să se găsească ca-minded, dacă actul iniţial de un grup mic sau în monoterapie. De exemplu, este posibil să tratament de grup, adică sub formă de mai multe cereri separate, un singur lucru in comun, de exemplu, la violări masive într-o anumită zonă sau încălcări în masă a reglementărilor forestiere noduliorganizaţiei militare. Aceasta se traduce imediat conversaţie la un nou nivel şi sporeşte şansele ca grave mai multe persoane se va ocupa de această problemă.

O listă mai detaliată, a se vedea secţiunea de referinţă "-guvernamentale de mediu Organizaţiile non Padure pe forum:
http://forestforum.ru/phorum/viewtopic.php?p=1161 # 1161

Întrebare:
Ce mai poate fi citit pe de logare?


Răspuns:
Aceasta este întrebarea potrivită. Dacă doriţi să realizeze ceva, este recomandat ca bună înţelegere a problemei. În caz contrar, va fi deschis "la plimbare pe urechi, şi tu eşti" foame ".

Deoarece marea majoritate a oamenilor analfabeţi în totalitate în materie de gestionare a pădurilor, a bolilor de pădure, de alfabetizare de logare, oficialii de pădure în discuţiile dreptul până la nivelul capului de Silvicultură Agenţiei Federale a decis să distribuie şi să promoveze specifice foarte cunoscut profesionişti mituri bine. De exemplu, vorbind despre locul în Rusia pe suprafaţa de păduri, dar fără a se menţiona numărul real al numărului de lemn pe hectar, procentul de paduri de mare valoare, procentul de pădure în permafrostului, etc Cum se spune, este o minciună, nu există o minciună flagrantă şi nu există statistici. Când pădurile pe permafrostului sumnyashes neglijabilă în comparaţie, în condiţii egale cu ale pădurile din Europa - este doar

Marţi, 01 decembrie 2009
Vizualizări: 10510

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
180
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
132
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
239
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
93