ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum de a organiza propriul sistem de personal de creştereAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Dacă nu cresc, atunci vei muri

Mă întreb, de ce majoritatea copiilor se confruntă luminos si vesel, şi majoritatea adulţilor - dispărută, ... Sunt îngrijorat că, aşa cum, ce? Sau pur şi simplu au nici timp, nici energie pentru a organiza viata ta personala? Fericire în viaţa ta personală?

Ştiu că voi răspunde foarte multe. Ce fel de viaţa personală? Banii nu întotdeauna suficient. Tu a alerga toata ziua, ca ceasul. Şef, ... nu, ascultă la mine, şi dacă ideea podkinesh valoros, îl prezintă ca superiorii lor. Vrei să vin acasă, abia ceas puterea de telecomunicaţii.

În dimineaţa - semnal de alarmă, şi totul a început să se rotească ... Da, există week-end. Dar omul şi vrea să se relaxeze. Ca toţi oamenii, la un picnic cu frigarui si bere ... ce aici personal de creştere, cu stomacul plin? Somn ar fi ...
Oamenii care spun aşa, nu se va ridica deasupra acestui hassles de zi cu zi. Nici nu doresc, se pare. Este convenabil să totul, ca de obicei!

Între timp, producţia acolo. Şi este simplu ca toate geniu!

Trebuie doar să realizeze misiunea sa, şi apoi pur şi simplu urmaţi această cale.
Misiunea - în înţelegerea mea este ca iti place sa faci. Acesta este de ce ai venit (venit) la lumină. Face ceea ce iti place si ma intreb cum poate beneficia alte persoane. Da, vor exista dificultăţi, probleme şi neînţelegeri de alte persoane. Dar prin aceasta dumneavoastră preferat lucru, este mai uşor pentru a depăşi dificultăţile, şi cei care nu aţi înţeles, sau lăsaţi afară din viaţa ta, sau te obişnuieşti.

Dar asta este cum să găsească calea către misiunea printre agitatia de zi cu zi? Foarte simplu. Calculaţi cât de multe ore pe saptamana nu te uiti la televizor şi aţi apăsat-l cu prietenii lui (prieteni) despre orice, şi la reducerea timpului exact de două ori. Asta timp de reflecţie.

Acum, să ne pun câteva întrebări.

1. Notaţi tot ceea ce ai deja acum. Proprietate, muncă, cunoştinţe, abilităţi, comunicare ... Notaţi ceea ce în momentul doriţi cel mai mult. În plus, acesta poate fi nu numai lucruri. Abilitatea de a călătorie în jurul lumii şi fără nici o constrângere pentru a satisface pe oricine, chiar şi cele mai frumoase, fata este, de asemenea, frumos. Este necesar doar ca acest "important" a venit de la tine, şi nu de la rude, superiorii sau TV. Acest corelează cu caracter, verificaţi dacă acest lucru - tine. Este o prostie să vis de o masina sport scump, tu a face nu a lua plăcere dacă de la conducere.

2. A face un plan pentru a realiza ceea ce vrei, la ceea ce aveţi deja. Da, da, nici o greşeală. Din ceea ce aveţi nevoie pentru a ceea ce este deja acolo. Porniţi imaginatia ta. Lanţ ar trebui să constea din practică, cel puţin teoretic, paşii realizabile.

3. Notaţi-vă toate temerile, care nu sunt permite pentru a ajunge la asta. Ce-ai mai vrea. Nu destui bani, relatii, vointa, etc Notaţi fiecare teama pe o foaie separată (într-un dosar separat). De exemplu, dacă nu aveţi suficienţi bani: "Sunt timid şi frică de a cere o ridica salariile" sau "Eu nu pot decide să stabilească afacerile lor. Această analiză va arăta ceea ce trăsături psihologice trebuie să se dezvolte. Scrie-le în jos.

4. Acum alinierea paşi pentru a realiza dorit cu elaborarea de lucruri pe care trebuie trăsături psihologice. Ei au nevoie de mai multe, de obicei, pe fiecare pas. Sarcina ta - pentru a optimiza şi selectaţi caracteristica principală, de unde să încep.

5. Luaţi în considerare doar primul pas şi ce va fi rezultatul său. Când este atins - perioada finală. Restul va "reinventa" mai târziu.

6. Du-te! Cât mai curând posibil! Timpul este de lucru împotriva ta! Nu lasa temerile mergeţi înapoi şi închide cochilia. Primul pas este întotdeauna cel mai greu!

7. După cum am merge mai departe pentru a dezvolta doar persistenţa, dar nu de asemenea, flexibilitatea de a gândi. Orice problemă poate firezolvat un număr foarte mare de moduri. Este necesar doar pentru a alege ceea ce ti se potriveste personal.

8. Acum, doar execută planul şi ajusta erori ca realizări. După câteva săptămâni veţi primi un obicei de a rezolva problemele lor personale mai uşor.

Şi unii mai multe sfaturi.

: 1. Asiguraţi-vă că pentru a scrie toate realizările. Chiar şi cele mai mici. Cheltuie analiză, ceea ce trăsături psihologice te-au ajutat realiza acest lucru.
2. Nimeni, cel puţin la început, nu spun despre decizia sa de a creşte ca o persoană. Trasatura cea mai umane comune, din păcate, "şterge" arogant. Pretind că în timp ce nu se întâmplă nimic.
3. Ce ti-ar intampla, nu, nu cedează la deznădejde. "Bietul de mine, de proastă" - acesta este întotdeauna calea în jos, nu sus. "Cum pot?" - Aceasta este principala întrebare ar trebui să întrebaţi tot timpul. Tu si numai tu eşti responsabil pentru calitatea vieţii tale!

Deci, ce mai astepti? Înainte!

PS Dacă cineva crede tot ce este scris mai sus, un nonsens, apoi, în primul rând, după ce aţi citit atât de departe, cel puţin vă interesează. Şi în al doilea rând, sistemul a ajutat mine personal nu se încadrează în spiritul în timpul unei traume severe, atunci când am fost de câteva luni să nemişcat. În loc de a se simţi rău pentru el, m-am gândit la un scenariu de viata lor de viitor, care este vândut acum, aproape 100%.

Încercaţi să citiţi articolul din nou, după un timp.

Mihai Gruzdev
http://panteleymon.com/phealer/phealer_det/phealer_det284.html?ptitle=phealer

Luni, 18 august 2008
Vizualizări: 2203

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
882
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
280
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
396
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
318