ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum sa alegi un antipersperant în condiţii de siguranţă?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Deodorante, care includ dezinfectarea şi dezodorizarea conservanţi, împiedică dezvoltarea bacteriilor în mediu umed al pielii noastre, acestea absorb mirosul corpului naturale şi impună propriul miros.

Antiperspirante sunt mai radical - cu excepţia agenţilor antimicrobieni, care conţin săruri organice de aluminiu şi zinc, care contracta conductele de glandele sudoripare şi, în consecinţă, pentru un timp într-o măsură mai mică sau mai mare, bloc de activitatea lor. Desigur, eficacitatea antiperspirante în comparaţie cu efect de deodorante, este mult mai mare.

Alegerea Opţiuni antiperspirant

Majoritatea producatorilor ofera posibilitatea de a alege între deodorante înseamnă, în formă de spray-uri, creme, geluri şi lichide în borcanele cu role. Potrivit experţilor, cele mai bune sunt gelurile - pe care le exercită în mod eficient misiunea lor, precum şi urme pe haine, nu pleca. Dar crema antiperspirante albe şi spray-uri pot lăsa pete pe haine sau pete albe.

Ţineţi minte că spray-uri categoric contraindicat pentru persoanele cu piele sensibila: acestea conţineau o cantitate mare de alcool poate cauza iritaţii, roşeaţă şi mâncărime intensă. Pentru acest tip de piele mai potrivită "benigne" înseamnă - pulbere parfumate sau o geo-talc. Acesta din urmă, la rândul său nu sunt potrivite pentru tenul uscat: în acest caz trebuie să fie crema deodorant preferat.
Odată cu achiziţionarea de antiperspirante şi deodorante, să acorde o atenţie de data de expirare - mai este, mai mult au conservant. Număr de conservanţi, de asemenea, depinde de forma de emisiune - cel de toate spray, mai presus de toate - în beţe uscate.

Conditii de utilizare antiperspirantele

În ciuda simplităţii şi versatilitatea această metodă de combatere a sudoare miros urât, deodorante de a folosi, fără prea mult bigotism. Aplicarea deodorante, urmaţi câteva reguli simple:

1. Este de dorit să o utilizaţi nu antiperspirante mai frecvent decât o dată pe zi. După toate cazurile cunoscute de obstrucţie, şi chiar şi inflamaţii ale glandelor sudoripare din cauza abuzului de antiperspirantele.

2. Aplicati antiperspirante (şi deodorante) ar trebui să fie plasat pe un ten uscat si curat.
3. utilizarea improprie a antiperspirante poate rupe echilibrul termic al corpului. Prin urmare, folosind aceste tehnici pot fi numai în armpits - în orice caz, nu ar trebui să fie aplicate în zonele alta problema: spate, piept, picioare, sau pe frunte.
4. Nu folosiţi deodorante, atunci când faci muncii fizice grele sau sport.
5. Nu folosiţi deodorante înainte de a merge la plajă - sub influenţa luminii solare, unele deodorante pot forma pete intunecate. Acest lucru este valabil mai ales mijloace de vitamina B10, unii aditivi antibacteriene, ulei de bergamota si ulei de citrice.

Mirosul de antiperspirant sau deodorant nu ar trebui să fie în contrast cu arome de alte produse cosmetice, pe care le utilizaţi.Irina UGRINCHUK

Sursă

Miercuri, 10 martie 2010
Vizualizări: 3798

Citiţi de asemenea

De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
27
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
18
Băutura de sfeclă este capabilă să învingă hipertensiunea, să îmbunătățească metabolismul în organism și chiar să facă...
304
Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilității Globale de Mediu (GEF), implementat de PNUD Moldova, lansează azi, 21 se...
275