ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să devii fericit?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Fericirea - este ceva care nu poate depinde de circumstanţele externe. Noi doar cred că necesită motiv.

Adevărata fericire nu depinde de situaţia financiară sau de statutul social, că nu are nevoie să facă orice condiţii. Şi pentru că aveţi tot dreptul să se simtă fericit chiar total acum.

Acest drept ne este dat de la naştere. Cum sa nu fi fericit, pentru că tu vii şi se pot bucura de lumea din afară?

Dacă nu te consideri un om fericit, asiguraţi-vă că pentru a sorta lucruri în mine. Ce vrei sa simti fericirea ta?

Poate că există unele probleme nerezolvate, iar tu ezitaţi să tragă de timp? Prin întârzierea o soluţie la problemele lor atunci procrastina si fericire. Se trece, în timp ce stai de dorul lelii.

Încercaţi să rezolve toate problemele în care acestea apar. Nu trageţi afară, du-te de ea! Forţă activă - cel mai bun mod de a schimba viaţa în bine. Dacă nu ştiţi ce să facă, fă cel puţin ceva! Elaborarea de planuri de acţiune şi va fi mai decisiv, nu se tem sa schimbe vieti.

Trebuie să înveţe să ia viaţa mai uşoară, nu de a pretinde prea mult, fie de la ei sau de la alţii. Nimeni nu este perfect, noi toţi avem dreptul de a face greşeli. Tu nu trebuie să fie perfecte - respira liber, opriţi să vă faceţi griji peste fiecare dor de tine.

Cauta individuale moduri de a deveni mai fericiti. Poate acest lucru va fi preferat muzica, aer curat, de socializare cu prietenii sau hobby-uri. Nu neapărat caute fericirea undeva departe, deoarece aproape. Putem face fericita tot ce ne înconjoară.

Amintiţi-vă, aveţi dreptul la odihnă. Se poate că în mod constant de lucru şi rezolvarea problemelor grave, pur si simplu au uitat cum să se relaxeze şi să se bucure de viaţă? Stai un timp, ia o vacanţă şi petrece cât mai curând doriţi. Luaţi numai ceea ce vrei, să încercaţi să obţineţi maxim de satisfacţie în viaţă.

În momentele dificile, atunci când nu sunteţi mulţumit deloc de ajutor amintiri plăcute. Uita-te prin albumul foto - amintiţi-vă, aşa cum aţi restul pe mare sau mersul pe jos, printr-o pădure de toamna, ca sa dus cu prietenii la gratare sau petrecut în calitate de "luna de miere".

Încercaţi să reînvie aceste amintiri în viu posibil imaginarea toate momentele placute. Vă asiguraţi că amintirile asociate cu sentimentul de fericire nu a plecat nicaieri, nu a părăsit în trecut. Ea trăieşte în sufletul tău, tu trebuie doar să se poată în timp pentru ao elibera în voie.

Cele mai multe ori zambitoare, chiar şi fără motiv. Portraying faţă chiar şi un zâmbet artificial, ca nu esti numai a face îmbunătăţire reală de starea de spirit, dar, de asemenea, înălţătoare altora.

vă lasă să experienta adevarata sentimentele si emotiile, nu ascunde de ei. Nu încercaţi să fugă din propria lor tulburãtoare gândurile şi sentimentele. Aruncat anxietate nu numai îmbunătăţi starea de spirit - dimpotrivă, el va agrava pentru o lungă perioadă de timp pierdut în subconştient. Deschideţi trăită de probleme, sau nelinistea este mai uşor de agent de poliţie de peste pentru a ne pleca pentru totdeauna, eliberat de povara de experienţă.

Acordaţi-vă dreptul de a exprima în mod onest şi deschis adevărat sentimentele lor! Şi fii fericit!

eden.nnm.ru

Vineri, 05 decembrie 2008
Vizualizări: 3434

Citiţi de asemenea

Probabil că toată lumea a auzit despre grîul încolțit. Într-o zi de germinare în apă, puterea vitală a grîului crește ...
77
De ce acest lucru a fost păstrat secret atît de mult timp?Numeroase studii au demonstrat că lămîia are proprietăți ant...
71
Maimuța Haplorhini este un mamifer din subordinul primatelor.Maimuțele Haplorhini au un nas uscat și un simț mai puțin d...
230
Din clasa întîi orice copil începe să învețe formule fără sfîrșit, reguli, și excepții la la diferite materii — de la ma...
321