ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum sa faci sarbatorile: oamenii ocupaţi SfaturiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Cum sa faci sarbatorile: oamenii ocupaţi Sfaturi Pentru unii, sarbatorile de Anul Nou lung - o sansa pentru a merge la aşteptată călătorie lungă, pentru alţii - o sansa de a petrece timp cu cei dragi şi să se ocupe cu nesoluţionate de treburile casnice. Si pentru cineva deceniu de inactivitate forţată - doar un dezastru. Editorii de reporter privare de apeluri cititorii să nu cadă în hibernare postprazdnichny şi petrece timpul vacanta cu beneficiu pentru ei înşişi.

Cu Anul Nou făcut pentru a începe o nouă viaţă. Cu toate acestea, se poate porni de la orice zi din săptămână în fiecare lună. Deoarece durata de viaţă a omului modern este greu de imaginat fără a tehnologiei moderne, de mare următoarea vacanţă, putem petrece nu numai in excursii pentru a vizita, în filme şi pe schiuri. În concediu vei avea timp liber pentru a face dezordine în calculatorul meu şi pune lucrurile în ordine. Ceva îmi spune că ar putea să nu haos, dar a acumulat destul de moloz.

Cel mai bun motiv pentru a curăţa - schimbarea sistemului de operare dumneavoastră: înainte că încă mai au de a face o copie de rezervă şi stoca toate informaţiile necesare, toate crippling Încărcare acumulate de la schimbul de sisteme de fişiere şi biblioteci digitale. Este posibil ca pentru aceasta trebuie să conectaţi un hard disc USB.

De altfel, acest lucru este foarte util (si ieftin), cadou de la un favorit (sau favorite) la Anul Nou: de el nu va fi atât de nefericit, atunci când, din cauza unor deficienţe în sistemul electric din cauza vârstei, umiditate, sau prostia producătorii nu reuşesc dvs. calculator. Suntem atât de des uitaţi să apel părinţii mei, prieteni, iubitori de ... şi să facă o copie de rezervă.

Şi după ce se face backup, priviti in jur. În lumea de calculator sunt multe frumoase halva, astfel, care pot fi consumate fără a provoca prejudicii psihicul lor şi de sănătate a computerului. De exemplu, sistemul de operare Ubuntu, care este făcut pentru cei care sunt obosit de Windows, dar acestea nu sunt pregătite să se angajeze în programare. Free download cele mai recente Bildt rusificată pe site-ul ubuntu.ru comunităţii. Nu se poate pune chiar şi un nou sistem de operare pe computer - scrie CD-ul Live şi încearcă. Puteţi încerca şi a proiectului de un nou sistem de operare de la Google - Chrome OS. Lansat acest lucru, desigur, neoficiale, dar ilegal nimic despre asta. Veţi avea nevoie de fişierele de instalare şi, bineînţeles, cu netbook-stare de memorie solid.

Cel mai uşor (chiar dacă cel mai scump) mod de a porni din nou viaţă cu un computer - este de a merge pe un Mac. Este scump, dar nu doare. Dar lucrul principal - frumos. Nisa de a nu-ţi fie frică de virusuri, nu pentru a vedea ecranul albastru "de" moarte, nu prea vă faceţi griji despre administrarea sistemului, dar doar locul de muncă, joacă şi să navigheze. Desigur, în intervalele dintre campaniile de vizitatori, şi schi în filme.


Vladimir Kharitonov, editor al secţiunii "Tehnologie".


***

Categoria "Societate", ne sfătuieşte puternic cititorii nu să se implice în problemele socio-politice în vacanţa de Anul Nou. Acesta este restul anului. Dar, în zile de concediu prelungit pentru a obţine cele mai bune pe schiuri. Nu neapărat pe munte abrupte sau snowboard-traumatice. La cele mai obişnuite, "plain" de schi, nu necesită spetstrass, ascensoare, pantofi si apartamente scumpe, ochelari de autocar, microbuz capricioasă şi alte atribute de schi modă get-togethers.

Schi excursie la cea mai apropiată unitate de Forest Park pentru câteva ore garantate pentru a elimina postalkogolnoy depresie si de iarna de blues, în general. Pentru două sau trei sesiuni de lyzhoterapii experimentat chiar fumători să uite bronşită cronică şi încep să respire.

Ski poate fi unul câte unul, de familie, colectivele de muncă şi cupluri amoroase. Acesta este un mod minunat de a "reînnoi relaţia cu copiii şi soţia (soţul). Cainele tau va fi fericit să facă companiei ... Schii Potrivit pentru PionieriŞi pentru pensionari, deoarece sarcina asupra organismului te trata.

schiurile moderne sunt uşor şi convenabil de transport. Urcă aproape orice masina. Ele sunt autorizate să efectueze în metrou şi de transport public. Ele, spre deosebire de cea veche, din lemn, aproape niciodată nu rupe, nu necesită lubrifiere (cu excepţia zero temperatură). Pantofi nu prin imersie şi nu se congela. costume de schi sunt, de obicei, confortabile si frumoase. Pentru o mai bună fiind sfătuit împreună cu sacou si pantaloni să cumpere lenjerie de corp şi mănuşi speciale.

Ski vinde pentru curs clasic, precum şi pentru patinaj. Există, de asemenea, o pistă de schi versatil cu poli, potrivit pentru ambele stiluri. Ce mai vrei să te ridici de pe canapea şi mergeţi la schi? Oh, nimic!

În plus să se bucure de schi proprii (jogging) şi natura de iarnă, vi se garantează un somn sanatos, poftă bună şi se bucură de alimente şi băuturi - gustoase tratează după ascuţit de mers pe jos!

Tu a lua dublu de agrement, dacă mergeţi la schi după saună sau Banya Rusă.

"Chaskor" va avea misiunea lor civică realizat, în cazul în care convinge cel puţin o duzină de cititorii să te ridici pe schiuri.


Serghei Taranov, editor al secţiunii "Societate".


***

Personal pentru mine (ca şi pentru multe altele) evenimentul principal de carte de anul trecut a fost cartea Liliana Lungin "trap". M-am gandit, ce-i magia şi farmecul acestor memorii se pare destul de obişnuită sovietic, şi, cred, a gasit propria versiune de explicaţie: este o carte despre noroc. Lungin de viaţă incredibil de norocos - nici ea însăşi, nici una dintre rudele ei nu sunt arestat, nu ucis, nu putrezesc în sărăcie şi obscuritate. Şi în acelaşi timp, acest noroc este foarte tipic, chiar şi versatil pentru timpul său - în viaţa reală Lungin fiecare cititor găseşte ceva despre asta ii place sa exclame: "Este ca si cum bunica mea! (Matusa, tata, bunic, vecin, prieten - subliniat).

O altă descoperire incontestabil în domeniul non-fictiune - publicarea mult-asteptatul in limba rusa a cartii lui Jared Diamond "Arme, germeni şi oţel" - un fel de eseu de istorie a inegalităţii în diferite părţi ale globului. Pe baza datelor care sunt ignorate de obicei de istorici (Paleobotanica, zoologie, geografie, climatologia, paleolinguistics), Diamond este construirea o imagine complet nouă a lumii, în cazul în care opresiunea, discriminarea şi rasismul este la fel de imposibil ca la forţă unificarea şi unitatea artificial implantat. Şi de a închide un subiect de non-ficţiune, voi apela un alt favorit al meu personal - al treilea volum al "de altă zi. Erei noastre Parfenov Leonid. Cartea este dedicată an 80-lea, este destul de diferit de la ultimele două părţi - "60" şi "70". Piercing, amar, şi înfricoşătoare, este incredibil de precise încât să se stabilească din ţara noastră concrete prin înflorirea de grandoare imperială şi ajustarea speranţa de a haos şi de sânge de la începutul anilor 90.

Dacă vorbim de ficţiune, apoi pentru mine cea mai importantă carte a anului a fost "Stone Bridge" Alexandru Terekhov - carte controversată, nervos şi incredibil de luminos. În plus, lista de lecturi obligatorii ale literaturii acestui an se numără "The Fugitive" Alexandru Kabakov (înţelept şi trist povestea de zi, răsturnat în trecutul nostru - în 1917), un nou roman de Victor Pelevin (nu o carte Pelevin bun, dar încă) fermecatoare "piatră de moară" Michael Idova, de necrezut, într-adevăr ameţit "Roata Diavolului" Michael Gigolashvili, stralucitor si reconfortant "Fericirea este posibil Oleg Zajaczkowski, caustică şi plin de duh" Oamenii în nud "Andrew Astvatsaturova ...

Pe scurt, an a fost deosebit de bun. În ceea ce priveşte vacanţa viitoare, ele sunt, am de gând să organizeze în tysyachestranichnogo societate House, în care Mariam Petrosyan - după ce a citit 100 de pagini un sentiment că aceasta este într-adevăr una dintre cele mai bune cărţi ale anului. Despre rezultateleîntâmplă mai profundă va prezenta un raport după sărbători!


Galina Yuzefovich, editor al secţiunii "Cărţi"


***

Niciodată nu am iubit prea vacanţe prelungite. Dar, pentru fiecare propriul său. Cineva se bucura de capacitatea de a comunica cu familia şi prietenii, pe cineva fericit pentru a închide în termen de patru pereţi şi să fie singur; persoanelor fizice ascuţi schiurile în domeniu, şi unele chiar la sfarsitul verii cumparat un bilet la promisiunile îndepărtate pentru a fi de neuitat, călătoriei. Dacă cei care au crezut în fiecare detaliu întregul program de vacanta, poate doar doresc punerea în aplicare cu succes, supraveghetorul are toate trist peste următoarele câteva zile inactiv vrut un sfat?

Anul Nou Vacanta de - o mare de timp, care ar fi, în primul rând, dormi. Pentru întregul an nu este imposibil să se sătura, acest lucru este de înţeles, dar pentru a da organismului o perioadă de odihnă a. Apoi, ar fi bine să te uiţi în jur. Ce este un teanc de carti destul de intacte? Nu e bine. Ia şi a citi, cel puţin o parte din ea. Nu ai timp sa ma uit la un film? În 10 zile poti absorbi o secţiune decent de istoria filmului, dar puteţi - doar un pic. Întotdeauna a vrut să înveţe să lucreze în Photoshop, dar după zile lucrătoare cu privire la sarcina primordială nu mai era nici o putere? Ia-o în vacanţă.

lenea festiv poate împinge şi mai serioase provocări. Prietenul meu in ultimul an, obosit de vacanţă este al treilea din ianuarie, al patrulea rupt tapet în hol. Acum face reparaţii, cu toate acestea, pentru un an întreg. Sam. Ea injura blestem teribil mine, care se întindea, dar se bucură fiecare metru de locuinţe noi modernizate. Si cel mai important - toate manifestare off, aici, spun ei, actualizarea de la sequel.

Noi de neatins situată - este aşa. Şi am nevoie nu numai de lucrările sale. Ia vacanţă în sine - nu vor regreta.


Zinaida Troitskaya, editor al "corespondenţă".


***

Ţara şi datele locaţie convenabilă în calendarul-2010 ne-a dat 10 zile de sărbători continuă. Iar cei care lucrează în birouri private, restul poate fi extins la fel de mult ca două săptămâni.

Primele câteva zile ar fi bine să-şi petreacă într-un mod tradiţional - de somn, pus deoparte, sărbători, asiguraţi-vă să îşi viziteze părinţii şi prietenii. Dar ce să facă în restul zilelor, dacă nu aţi mers la marea caldă, dar a rămas în oraş?

Personal, am de gând să citesc cărţi acumulate pe parcursul anului - "pat de copil" Lungin, în pofida controverselor, citite în continuare de "Laura" Nabokov. Dacă nu aţi citit încă "Macara si pitici Leonid Yuzefovich recomandăm din toată inima. Voi merge la 3D "Avatar" - să ia parte la dezbatere aprigă pe "nouă eră de cinema - actorul este mort, trăiască efecte speciale împotriva cinema spirituale": a fi în subiect. Restul de folii laminate Anul Nou nu este încă interesat, film şi meniul de vacanta, am fost nedosmotrennyh seria "Casa", MD, "Mentalist" şi clasice pereprosmotra.

Selectaţi natura unui aparat de fotografiat. Se manifestă şi scanare film, filmat în timpul în octombrie o excursie în China. Am de gând să ia moştenirea bunicului său - circa 200 de filme terminat tir pe care doriţi să se înmoaie, să îndreptaţi şi scanare. Cel puţin o parte din ea.

Fără fail'll a lua un calculator. A face dintr-mail, scoateţi inutile, dar ar trebui să zabekaplyu. Toate aceeaşi memorie şi resursele nu sunt infinite - spaţiu este un pic mai mult de 20GB. În acelaşi timp, de introducere-drive-uri USB.

Şi am de gând pulover dovyazat!

Planurile pot fi variate, dar în esenţă ele constau de recreere, hobby-uri, de sine, trăgând cărţi, cozi de film şi expoziţie. Lucrul cel mai important pentru tine, şi am fost capabil să efectueze cel puţin 50% conceput. După toate, înainte de vacanţa, ei par să fie nelimitate, puteţi să-l tot-tot-toate şi chiar mai mult. Şi te trezeşti dimineaţa pe 10 ianuarie şi îţi dai seama că tocmai a reuşit să dormi, să adere pe internet şi de câteva ori la o plimbare.

Prin urmare, cu excepţia pentru fericire şi sănătate în Anul Nou vă doresc tuturorcititorii metru "corespondent Privat" se pregătească în mod corespunzător şi punerea în aplicare a planurilor lor. Ambele lucrătorilor şi sărbătorile legale.


Julia Burmistrova, corespondent Chaskora "

chaskor.ru

Marţi, 29 decembrie 2009
Vizualizări: 2536

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
262
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
157
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
269
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
109