ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum sa faci un hibrid de masina conventionala?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


În procesul de brainstorming în jurul lumii "verzi" tehnologii de multe ori se nasc decizie foarte curios. Nu contează cât de excentric care acestea ar putea parea, ele sunt parte a unui proces de selecţie naturală, doar timp şi practică poate demonstra utilitatea reală a unei invenţii special. Amintiţi-vă atunci când unii oameni de mers pe jos prin ploaie cu umbrele, considerat a ciocni pahare, iar acum o umbrelă - este un atribut obligatoriu este expus la ploaie pietonilor.

Hibrizi şi maşini electrice sunt încă o noutate nu numai pentru noi, dar în majoritatea ţărilor. Un parc auto este imens, şi va servi pentru multe decenii, în ciuda mediului diverse convenţii şi acorduri nu au alerga încă în ultima picătură de ulei în platformele petroliere.

Compania Poulsen hibrid invitat la rândul său, masinile conventionale, cu motor cu ardere internă în hibrizi complet. Şi a realiza astfel economii de combustibil de 20%. Reprezentanţii companiei susţin că soluţia lor este mult mai convenabil decât să cumpere un hibrid masina noua.

Compania oferă transforma cu uşurinţă orice masina intr-un hibrid cu un set de putere sistem de asistenţă, care constă din două motoare de curent continuu-disc. Motoare electrice instalate pe roţile din spate cu ajutorul unor adaptoare speciale. Ca o sursă de alimentare pentru motoare electrice utilizate baterii suplimentare plasate în portbagajul unei maşini cu doi controlori, modul de motoare electrice. Bateria este încărcată de la o priză obişnuită de uz casnic.

Compania susţine că aceste mici motoare de curent continuu fără perii, cu o capacitate de 7 cai putere, asociat cu o baterie compacta poate "ajuta", motorul de bază pentru 40-50 de kilometri, reducerea consumului de combustibil, datorită motoarelor consumul de energie, care costă mult mai puţin decât costul de benzină .

Как сделать гибрид из обычного автомобиля?
motoare suplimentare, executate în formă de discuri ataşate la roţi standard cu adaptoare speciale. Întreaga procedură durează 4:00


De ce "tam-tam"?

Potrivit unor studii, 70% din conducătorii auto care trece o zi mai puţin de 50 km, care este pur şi simplu du-te la locul de muncă şi înapoi. Viteza medie a vehiculului, de exemplu, în Londra, este de 13 kilometri pe oră din cauza blocaje de trafic numeroase, acelaşi lucru poate fi spus despre orice oras important din lume: există rânduri de masini, fum si misca incet paralel cu pietoni. Un nou sistem poate reduce emisiile de gaze cu efect de seră şi alte substanţe nocive chiar în momentul când se mută maşina în modul urbane, cu opriri frecvente şi de acceleraţie. Motoare electrice sunt extrem de aspect cu cea mai mică viteză, eficienţă şi de aproximativ 90% (faţă de 13% pentru motoarele cu combustie internă) şi acest lucru este avantajul lor şi permite de a realiza economii semnificative de combustibil în modul de circulaţie prin oraş. Adauga la faptul că posibilitatea de recuperare, în timpul frânării, şi veţi obţine un echipaj destul de decente de a purta titlul de mândru de "hibrid".

Să ne uităm la specificaţiile tehnice mai mult, atunci voi explica de ce potenţialul de această invenţie personal am cauzează o mulţime de îndoială.

Astfel, motoarele electrice poate fi stabilit la 95% acum producea masini, cu un diametru de roţi de 14 inci şi de mai sus. Greutate de un motor este de aproximativ 17 kg. Capacitate baterie litiu-ion, de 4,3 kW-sensul acelor de ceasornicinch Încărcător baterii 96 V / 10 A. greutatea totală a sistemului cu o baterie de aproximativ 90 kg. 13.5 CP sau 10 kW - capacitate totală de doua motoare electrice.

Pret cauză.

Sunt surprins manivele, care sunt luate în mod deliberat pentru un proiect de nerentabile, dar sa considerat că a fost datorită lor şi acolo sunt toate elemente noi. În valoare de 8000 de dolari Evergreen această bucurie ", şi, dacă nu doriţi să instalaţi-o chiar tu, plus 600 de dolari pentru instalarea la un distribuitor autorizat.

Aş dori foarte mult la acest aparat minunat pentru a economisi combustibil, reduce emisiile nocive de gaze de eşapament în atmosferă, regenerată de energie în timpul frânării, ar fi făcut faţă roţi masina conduce un pic (care a călătorit pe drumurile noastre în timpul iernii, el ma intelege) ... Cat combustibil poate fi acum cumpărat pentru 8600 dolari " Cât de mult va servi pentru 17 kg roţi potyazhelevshie? Cum de a "reacţiona" la suspendarea de masina ta cu aceste schimbări? Ce se va întâmpla la manipularea masinii la viteze mai mari in afara orasului?

Răspunde la toate aceste intrebari, iti dai seama ca masina ta, astfel încât nu veţi ton. Si apoi, care va? Poate unii se deplasează încet-vagoane poştale în care unele ţări şi oraşe cu drumuri netede ca parchet, foarte scump benzina şi chiar climatice. Ceva imi aduce aminte de mama ... Europa? Noi trebuie să plătească tribut pentru curajul de inventatori care au urmat un mod neobişnuit, încearcă să facă lumea noastră un aspirator, chiar dacă intenţiile lor au fost mai pragmatică şi materialistă. Am intuiţia acelaşi sugerează că există puţine sunt dispuşi să mutileze masina dumneavoastră preferat, astfel încât un moduri ciudate şi costisitoare.

Sursă

Vineri, 02 aprilie 2010
Vizualizări: 5096

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
803
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
219
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
336
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
284