--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să nu mor de plictiseala?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Am venit acasă: baloane rotunde, prietenii noştri ne întâlni la capace clovn sălbatic şi cu strigăte de "Syurpri-şi-şi micul dejun prietena!", A stabilit o masă festivă, spumare şampanie şi, brusc, sare dintr-un tort în numai ... Multumim lent, zambeste si chiar rade la glumele stupide, şi te undeva departe, în mintea mea, nu trist şi nu fericit ... În fiecare zi, vom merge la locul de muncă în plină desfăşura capriciu autoritar şi incomode noastră foto chiar cantareste pe lista de onoare al companiei cu mândrie spune "mentale de lucru de veteran, dar suflet, din anumite motive, nu umplute cu destul de o bine-meritata mândrie în ... Am fost inundate cu namol trece masina, predarea nedodayut la chioşc şi la apropierea de casa, brusc am descoperi că tastele sunt lăsate la locul de muncă. S-ar părea timp să se înfurie, Stomp, bâlbâi şi lacrimă rămâne din păr îngrijit pe chelie cap. Dar noi sunt pline de, numai indiferenţă gri.Toate vom pierde contactul cu viaţa, uneori, nu mai receptiv la culorile sale. Uneori, chiar şi un lung timp. Uneori, un foarte lung timp. Cum să se simtă din nou bucuria de a muncii efectuate şi de a comunica cu cei dragi? Încărcaţi-vă cu energie si forta? Încă o dată, începe să se bucure de viaţă, să se simtă gustul ei, ca să zic aşa?

Un foarte simplu, într-adevăr. În această stare noastre, mintea noastră este ca în picioare pendulului. Pivoteze spre stânga, apoi împinge un pic mai la dreapta - şi aici din nou mecanism funcţionează conform aşteptărilor. Same cu psihicul nostru. "Taxe Drive" este contraste senzaţii ordinare. Absolut orice. Dintr-un pur fiziologice si foarte inteligent. De la cel mai mic la foarte "global".

Contrast duş "de căldură în frig", în dimineaţa - minunat. Ne-am uitat, rastekshis organism, pe canapea, TV - asiguraţi-vă că pentru a sări în sus şi în val de gantere. mănânci carne la pranz - salata cina mânca. Locul de muncă legate de agitaţie şi activitatea incredibile - lasa casa veti gasi super-calm, liniştit, tăcut şi regularitatea soţul obligând, soţia sau (dacă se întâmplă acest lucru, bineînţeles). Dacă sunteţi la locul de muncă toată ziua şedinţei, în biroul său, sorbindu-şi ceaiul manierat dorul lelii poking la tastele de calculator - în fiecare zi la domiciliu trebuie să aşteptaţi pentru mini-disco şi o mulţime de vizitatori. Dacă ... Ei bine, în general, ai înţeles? ... Şi, după cum am percepe sentimentul de cele mai puternice existente contraste - graniţele dintre viaţă şi moarte - este, în general, un subiect separat: paraşutism (nu uitaţi scutece), arte marţiale de contact (cu o fata rupt complet anost şi plictisitor sa te gandesti este foarte dificil) sau acolo, viteza de versant de munte-mare pe schiuri (nu încerca să interfereze cu strigătele entuziaste ale altora), - mai bine, cum se spune, o dată pentru a încerca.

Cum să nu mor de plictiseala


Al mecanismului este foarte simplu: "tristeţe de percepţie provine din monotonia de senzaţii. Când a doua zi cu zi se repeta acelaşi lucru, noi stim deja ce ne aşteaptă, cum să te comporţi într-o anumită situaţie, etc Trebuie doar să înceteze să mai fie o percepţie sporită, creşterea activităţii şi mobilizare de forţe ", util şi psihicul" off "aceste funcţii". Nu lăsaţi-l să se adapteze şi să înţeleagă ceea ce se întâmpla şi va fi întotdeauna pe degetele de la picioare noastre. Asta e tot.

Şi nu cred că organizarea viaţa ta în aşa fel, vei fi mai obosit. Este o iluzie. După cum veţi avea sute de mai multe ori o putere şi veţi avea timp să fac de două ori mai multe cazuri decât lor de-office-cameră de zi obişnuită a vieţii. Veţi vedea.

nnm.ru

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 26 decembrie 2008 8:42
Vizualizări: 4794

Citiţi de asemenea

Marele pedagog sovietic Shalva Alexandrovici Amonașvili, autorul conceptului de pedagogie umană, odată le-a pus o întreb...
293
Ceea ce se vede pe plaja Brighton Beach din Brooklyn este, să spunem delicat, șocant. Ca valuri de apărare pe plajă, sun...
296
Într-o școală din Moscova, un băiat nu a mai venit la cursuri. O săptămână a lipsit, două... Lev nu avea telefon, iar co...
100
 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către să...
246