ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum să prelungim şi să facem mai plăcută viaţa noastră?Cum să prelungim şi să facem mai plăcută viaţa noastră?

 

Evoluţiile şi recomandările unui grup international de medici, dietologi şi psihologi

1. Descifrând cuvinte încrucişate, învăţând limbi străine, efectuând calculele în minte, noi antrenăm creierul nostru.

Astfel, se încetinează procesului de degradare de vârstă a facultăţilor mintale: se înviorează activitatea inimii, sistemului circulator si metabolismul.

 

2. Serviciul este un element important al unui mod de viaţă sănătos. Găsiţi o activitate potrivită pentru dvs., care vă va fi o bucurie. Oamenii de ştiinţă spun că acest fapt vă va ajuta să păreţi mai tineri.

 

3. Nu mâncaţi prea mult. În loc de 2.500 de calorii  obişnuite,  mulţumiţi-vă cu 1.500.

Acest lucru vă va ajută să menţineţi activitatea celulelor la descărcarea acestora. De asemenea, nu mergeţi la extreme şi nu mâncaţi prea puţin.

Cum să prelungim şi să facem mai plăcută viaţa noastră?

4. Meniul trebuie să corespundă vârstei. Ficatul şi fructele vor ajuta femeilor de 30 de ani să încetinească apariţia primelor riduri. Seleniu, conţinut în rinichi şi brânză,  este util pentru bărbaţii după 40 de ani, acesta contribuie la diluarea stresului.

După 50 de ani este necesar magneziu, care întăreşte inima; calciu, care este util pentru  oase;  peşte, care ajută la protejarea inimii si vaselor de sânge.

5. Păstraţi pentru toate opinia dvs. Viaţa conştientă vă va ajuta să cădeţi cât mai rar posibil în depresiune  şi să nu fiţi deprimaţi.

6. Dragostea si tandreţea vă vor ajuta să păstraţi tinereţea, de aceea găsiţi-vă pereche. Hormonii fericirii (endorfinele), care se produc în organismul atunci, când omul este îndrăgostit, contribuie la consolidarea sistemului imunitar.

 

7. Este mai bine să dormiţi într-o cameră răcoroasă (17-18 grade), aceasta contribuie la păstrarea tinereţii, pentru că de la temperatura ambiantă depinde metabolismului şi manifestarea caracteristicilor de vârstă.Cum să prelungim şi să facem mai plăcută viaţa noastră?

 

8. Mişcaţi-vă mai mult. Oamenii de ştiinţă au dovedit că chiar şi opt minute de sport pe zi prelungesc viaţa.

9. Răsfăţaţi-vă periodic. În ciuda recomandărilor referitor la modul de viaţă sănătos,  uneori permiteţi-vă ceva gustos.

10. Nu suprimaţi întotdeauna furia dvs. Sunt mai predispuse  diverselor boli, chiar cancerului, persoanele, care în mod constant se critică, în loc să spună ce le  dezamăgeşte, şi, uneori, să discută.

 

Sursă

Luni, 13 septembrie 2010
Vizualizări: 2454

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
282
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
211
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
361
Cel mai vestit chirurg, profesorul Fiodor Grigorievici a avut aproape întotdeauna o greutate de aproximativ 65 de kilo...
352