ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cum te relaxezi?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

odihnă
Tot restul în diferite moduri: pe cineva cu un rucsac pe umeri, pe cineva pe plaja de la marginea mării albastre, multe din ţară într-un hamac sau in gradina inconjurat de paturi de flori, în timp ce altele pur şi simplu pe canapea singur cu gândurile sale flux ...

Ştim că timpul liber este de două feluri - "long-playing", care este calendarul vacanţa viitoare. Si o mini-vacanta - week-end normale, este "de odihnă la locul de muncă. Asta e despre ea astăzi şi vor fi discutate.
Cum oamenii petrec week-end lor legitime?

Marina S., profesor de gimnastica: Intotdeauna am o zi liberă cade într-o duminică, şi un altul - cu privire la orice zi în timpul săptămânii. In vara, ca regulă, să ia un cort cu prietenii şi se lasă în pădure. La ieşirea din oraş pe mai multe masini. Copiii trebuie să ia. In timpul zilei am organiza diferite jocuri sportive, iar seara - cu siguranţă, un foc, supa cu miros plăcut într-o oală şi canto.

Alexandru, un om de afaceri: Dacă vorbim despre vacante de iarna cum ar fi mai activ - schi, dar în vara - o, liniştită pasiv. În ţară, de exemplu. Banko, gratare, un pic de vin bun de placere ...

Egor, student: În vara am frecvent cu prietenii se relaxeze într-un alt cabana. Are un paradis! Langa raul de mare. Peşte prins, prajit, supa de peşte Navariya! Clasa!

Alena, un student: Imi place, uneori, când ploaia weekend merge. Sub ploaia este bine gândit şi visat. Şi, se dovedeşte atât de mult lucruri utile pentru ei înşişi decide ...

O trecere, nu a prezentat aproape 50 de ani: În acest oraş am trăi în pace. Familia în altă ţară. Îmi place să se relaxeze în singurătate. Îmi place la doar ... timp oprire. De exemplu, stau în umbră într-o zi însorită în parc pe o bancă, citeste o carte sau pur şi simplu bucura de natura. În graba de a săptămânii de lucru, două week-end, a petrecut în linişte şi singurătate, pentru mine, foarte valoroase.

Valentine Makar, 72, pensionar: Am zile lungi au fost tot weekend-ul (râde). Anterior, am lucrat o resedinta de vara. Trei ani în urmă, a fost vândut. Am avut de a "reconstrui". Noi cu prietenele, de obicei, sâmbăta şi duminica merge la parcul de cultură. În perioada de vară este deosebit de bun. Şi puteţi asculta muzică, dans şi chiar. Ce altceva? Nu pe canapea ca părţi a făcut acest lucru ...

Rita şi Dean, un student de Arhitectura si Academiei de Arta: Prietenii mei şi eu sunt foarte mândru de mers pe jos în oraş la noapte. În căşti - muzica, tot în jurul - lămpile de lumina ... Doar super! Noaptea City este energeey de taxare, în special în ceea ce priveşte creativitatea.

Irina, 35 ani: Vară weekend - este o altă poveste. În cazul în care vremea este frumoasă, însorită, asiguraţi-vă că petrece in aer liber cu familia ta. Pe plajă, în ţară, în august pentru ciuperci ... Dar dacă ploaia şi răcoros, de exemplu, cele din vara, este încă în natura! In zilele ploioase le avem cu copii în care jucăriile sunt diferite de master material natural. Apoi compune poveşti.

Ivan, un specialist tânăr: nu ştiu cum să se relaxeze. În week-end este întotdeauna ceva de facut acolo. Dar dacă aveţi ceva timp liber, dragostea de a construi tot felul de chestii de la revista "Ştiinţă şi Tehnologie.

Svetlana, Manager: Uneori doriţi să decoleze undeva! Chiar şi în week-end. În sensul în alt oraş sau o ţară ... Cu toate acestea, odată ce există o sută de motive: timp, copiii ştiu ce să facă, în cele din urmă, nu există nici bani. Dar la un alt timp şi bani sunt. Cel mai probabil, acest lucru scuze interne. Nu e de mirare că unul din cele mai mari a spus: "Ce este reprezentat, atunci neapărat fezabilă.

Elena, bucătar-şef: odihna - este doar o stare de spirit. Nu contează, durează o săptămână sau două zile. Principalul lucru să se relaxeze, din punct de vedere fiziologic, şi doar un bun de odihnă şi somn.

Galina, vanzator-consilier: Şi îmi place filme pe week-end pentru a vizualiza. Mai ales melodramă şi de comedie.

Ludmila, un coleg Galina: Nu-mi place să se odihnească. Nu recunosc week-end. Aceasta sarbatoare - asta e altă problemă. PlecatUD ceva şi deconectat de la toate cazurile. Aici este în week-end, nu aşteptaţi atunci când lucrările vor merge. Sunt doar la locul de muncă atât de confortabil se simt.

Busuioc şi Lydia, vanzatorii de strada a produselor din lemn şi scoarţă: am stabilit weekend şi de sărbători. În general, pentru noi în fiecare zi - şi o vacanţă şi de week-end, şi muncă. Aici, de exemplu, a intrat în pădure pentru materii prime: să rătăcească, iar restul de materiale colectate. Home Coming - lucrările au început. De lucru al bucuriei noastre. Vacanta? Celebration! Şi, atunci când mărfurile sunt vândute dvs., plăcerea din procesul de vânzare şi au, din nou, din banii câştigaţi. După toate, buna treaba - este, de asemenea, de recreere. Asta e modul în care trăim: restul cu munca nu se confunda, dar nu împărtăşesc.

Natalia, designer: Important - nu te grabi! Şi doar să trăiască ...

Şi în concluzie: Restul - de această dată alocat experienta de fericire. Şi locul de muncă - procesul de creare a acestui fericire.
l-navigator.ru

Marţi, 03 noiembrie 2009
Vizualizări: 2822

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
93
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
305
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
63
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
237