ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Curățarea intestinului și întinerirea întregului organism cu făină de in. Rezultate uimitoare!

Făina din semințe de in este capabilă să adsorbă și să elimine din organism substanțe toxice, reziduuri, să reducă nivelul colesterolului din sânge; exercită un efect distructiv asupra multor tipuri de viermi, ciuperci, viruși. Inul are un efect pozitiv asupra reglării metabolismului lipidic.

Indicații pentru utilizare:

- procesele inflamatorii ale mucoaselor căilor respiratorii superioare

- tractul gastro-intestinal

- gastrite, colite

- ulcer gastric și duodenal

- afecțiuni ale tractului urinar - pielită, cistită

- greutate corporală în exces, tulburări metabolice lipidice

- eficient pentru utilizare zilnică în scopuri preventive

Mod de utilizare:

Se utilizează ca ingredient pentru prepararea mâncărurilor cu proprietăți antiparazitare, 2-3 lingurițe pentru o porție.

Curățarea intestinului:

1 săptămână: 1 lingură de făină + 100 g smântână sau kefir

2 săptămâni: 2 linguri de făină + 100 g smântână sau kefir

3 săptămâni: 3 linguri de făină + 150 g smântână sau kefir

Dacă achiziționarea făinii este problematică, cumpărați pur și simplu semințe de in de la farmacie și măcinați-le într-un râșniță de cafea!

Această amestec se ia în loc de mic dejun. Intestinul gros și subțire sunt curățate de mucus și pietre fecale, paraziți, în timp ce flora intestinală este complet păstrată. Smântâna poate fi înlocuită cu orice produs lactat. În timpul curățării, este obligatoriu să se respecte regimul de apă: să beți apă până la 2 litri pe zi.

Acest mod de a acționa are un efect pozitiv asupra întregului organism uman, foarte curând după începerea consumului de in, veți simți ușurință și un influx de energie! Semințele de in sunt un produs miraculos al naturii pentru sănătatea și frumusețea dumneavoastră.

ABONAȚI-VĂ
Luni, 01 aprilie 2024 16:37
Vizualizări: 777

Citiţi de asemenea

În cultura tradițională, sunetul nu a fost niciodată doar un fundal. El era un semnal, un semn, o marcă prin care omul i...
138
În gust este mai mult decât suntem obișnuiți să credem. Nu e doar despre mâncare, ci despre relații, climă, memorie și p...
130
În cultura tradițională, atingerea nu era doar un simț — ci un mod de cunoaștere. Prin piele, palmă, degete și tălpi, om...
209
În agitația zilnică, rareori mai găsim timp pentru adevărate descoperiri gastronomice. Însă momente pe care vrem să...
245