ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Cuvintele speciale învie celule moarte!
 

Oamenii de știință ruși au fost în măsură să dovedească că cuvintele pot reînvia celulele moarte! In timpul studiului, cercetătorii au fost surprinşi de modul în care cuvântul are o putere extraordinară, precum şi de rezultatul unui experiment incredibil cu privire la impactul gândurilor creatoare asupra cruzimii și violenței. Cum ei au reușit să realizeze acest lucru?

 

 

Să începem cu începutul. Chiar și în 949, cercetătorii Enrico Fermi, Paste şi Ulam au studiat sistemele neliniare - sistemele oscilante ale căror proprietăți depind de procese care au loc în ele. Aceste sisteme într-o anumită stare s-au comportat neobișnuit.

Studiile au arătat că a avut loc memorarea de către sisteme a condițiilor de expunere asupra lor şi aceste informații s-au stocat în ele pentru un timp destul de îndelungat. Un exemplu tipic - o moleculă ADN care stochează informațiile despre organism. Încă în acele zile oamenii de ştiinţă s-au întrebat cum a fost posibil ca o moleculă nerezonabilă care nu are nici structurile creierului sau sistemul nervos, poate avea o memorie, superioară la orice computer modern. Mai târziu, oamenii de ştiinţă au descoperit „solitonii” misterioşi.

 

Особые слова оживляют мертвые клетки!

 

 

Solitonul este o undă structurală stabilă, prezentă în sistemele neliniare. Surpriza oamenilor de ştiinţă nu a avut limite. După toate, aceste unde se comportă ca ființe raționale. Abia după 40 de ani, oamenii de ştiinţă ruşi au fost capabili de a avansa în aceste studii. Esența experimentului a fost următoarea - cu ajutorul unor instrumente specifice oamenii de ştiinţă au fost capabili să urmărească succesiunea acestor unde în lanțul ADN-ului. Mergând prin lanț, unda citeşte în întregime informațiile, acest lucru poate fi comparat cu un om citind o carte deschisă, doar cu o sută de ori mai precis. La toţi experimentatori în timpul studiului a apărut una și aceeași întrebare - de ce solitonii se comportă astfel și cine le dă comandă?

Oamenii de știință ruși au continuat studiile în cadrul Institutului de matematică al Academiei de Științe a Rusiei. Ei au încercat să acţioneze asupra solitonilor cu vorbe umane înregistrate de un suport informaţional. Ceea ce oamenii de ştiinţă au văzut a depăşit toate aşteptările - solitonii sub influența cuvintelor reînviau.

 

Особые слова оживляют мертвые клетки!

 

Cercetătorii au continuat, îndreptând aceste unde asupra boabelor de grâu, care în prealabil au fost iradiate cu o doza de radiaţii la care lanţurile ADN-ului se rup și mor. După expunere, seminţele de grâu au germinat. Sub microscop, ei au observat recuperarea ADN-ului deteriorat de radiații. Se pare că cuvinte umane ar putea reînvia celula moartă, sub influența cuvintelor solitonii au început să capete o forţă dătătoare de viaţă. Aceste rezultate au fost confirmate în mod repetat de către cercetătorii din alte țări - Marea Britanie, Franța, America. Oamenii de ştiinţă au dezvoltat un program special, în care vorbele umane se transformau în oscilaţii și se suprapuneau deasupra undelor solitonilor și apoi acţionau asupra ADN-ului de plante. Ca rezultat, accelerau semnificativ creșterea și calitatea plantelor. Experimentele au fost efectuate şi cu animale, după expunere la acestea s-a observat o îmbunătățire a tensiunii arteriale, ritmul cardiac s-a nivelat, indicii somatice s-au îmbunătățit.

 

Особые слова оживляют мертвые клетки!

 

 

Cercetările ştiinţifice au continuat. Împreună cu colegii de la instituţii de cercetare din SUA, India au fost efectuate experimente cu privire la efectul gândirii umane asupra stării planetei. La experimente au participat 60 şi 100 de mii de oameni. Regula principală și esențială a experimentului a fost prezența oamenilor cu idei creative. Pentru aceasta oamenii s-au adunau de bună voie în grupuri și au trimis gândurile lor pozitive într-un anumit punct de pe planetă. În acel timp punctul de destinaţie a fost aleasă capitala Irakului - Bagdad, în care la acel moment au avut loc bătălii sângeroase. În timpul experimentului luptele brusc se opreau şi pentru mai multe zile nu au revenit, iar în zilele de experiment s-a redus drastic rata criminalității în oraș! Procesul de influenţă a gândirii creative a fost înregistrat de dispozitive ştiințifice, care au confirmat un flux puternic de energie pozitivă.

Oamenii de ştiinţă cred că aceste experimente au dovedit caracterul material al gândurilor și sentimentelor umane, capacitatea lor de a rezista incredibil la rău, moarte și violență.

 

 

Sursa: sokrovennik.ru

 

Duminică, 18 august 2013
Vizualizări: 9145

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
71
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
168
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
65
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
115