ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De ce este pui de cuc sunt în creştere până în sloturile greşit?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Comportamentul cucul, ştim cu toţii. Ea a devenit chiar un substantiv comun, aşa cum este în mod clar negativ: nu numai că ea bat ouăle în "cuiburi altele, şi neagă toate pasă de posteritate, dar a apărut, de asemenea, kukushata ruina pui părinţii săi adoptivi. Şi toate acestea este adevărat.

Cuckoos stabili 10 - 25 ouă - una în fiecare cuib, ochiul pe în avans. Fiecare cucul "specializează" în mai multe tipuri specifice de păsări, care pune un ou. Cucul ouă sunt similare cu ouă a acestor păsări, prin culoare si forma, greutatea si dimensiunile. Apoi pleacă liniştit pentru iarnă - ei zbura mai devreme.

Kukushonok este nascut inainte de o jumătate de frati si surori in 1-2 zile. El este încă mică, liber, dar puternică - greutatea lui 3 grame. instinctul de ejectie manifestat: se aruncă cu orice alt obiect care a atins din nou goale. Şi acest lucru este în special ouăle sau puii parintilor adoptivi. El a fost în grabă, ca şi cum conştient de faptul că instinctul de ejecţie dureaza 3-4 zile si apoi stinge.

Dacă el nu a avut timp să le arunce, puii încă părinţilor adoptivi sunt sortite. Kukushonok va prinde toate alimentele pe care le aduce.
Şi părinţii adoptivi în cazul în care nu a observat schimbarea. Ei au hranit puii de zel, nu îşi dea seama că nu este copilul lor.

Uită-te la ea un alt mod. Mai întâi de toate, sa nu condamne cucul ", îşi abandonează copiii." In natura, totul este interconectat şi determinată ei nu se aplică normele de moralitate umane. Blackbird - o pasăre foarte util, şi o mamă grijulie. Printre insecte, mai ales omizi de fluturi, este otravitoare. Ei nu mănâncă multe păsări. Un cuc fericit să mănânce. Nu, ea va hrana copiilor lor de ei?

cuc-lichinkoedy feed americană în legătură cu efectivele de animale cu copite şi distruge acarienii. Cuc-patlagina trăiesc în deşert şi mănâncă şopârle şi şerpi.

Mai mult. Embrionului in ou de cuci cresc mai repede decât în ouă de părinţi adoptivi. Prin urmare, el este născut mai devreme. Nu resping comportamentul de pui. Kukushonok nu poate salva viaţa lui, nu a aruncat din cuib concurenţilor - parintii adoptivi nu sunt capabili să se hrănească toată lumea. Fie te-au hrana puietului ei, sau o kukushonka: el este foarte lacomi. Şi acolo într-unul!

cuckoos Adult pe oră consumă de până la o sută piese, cu lucrari de genul asta pentru zece ore. Şi dacă în pădure, unde locuieşte cucul, există mulţi dăunători, păsările va funcţiona până nu distruge toate insectele.

Cu alte cuvinte, un cuc distruge mai multe insecte dăunătoare mult decât s-ar distruge toate păsările, distruse kukushonkom.

Este regretabil faptul că, cucul este considerat în continuare păsările dăunătoare şi să încerce să-l distrugă sau pui.
Autor: Olga Terekhina

Joi, 04 octombrie 2007
Vizualizări: 4779

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
180
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
132
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
239
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
93