ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De ce femeile nu doresc să aibă copiiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


În ţara noastră acum vorbesc adesea despre criza demografică, acorda subvenţii pentru a stabili proiectelor naţionale care vizează sprijinirea familiei, încercând să ridice statutul social al mamelor în societate. Care sunt radacinile acestei probleme? De ce fetele şi femeile tinere sunt alegerea unei cariere şi libertatea în detrimentul fericirii materne?

Ma gandesc la asta poate aminti Infantilism de tineret moderne, priorităţile falsă a situaţiei instabile din ţară şi un mediu de rău, dar cred că acest lucru nu este cazul. Niciodată financiare bunăstarea şi condiţiile de viaţă bune nu au fost o condiţie necesară pentru naşterea a mai multor copii, nu fără motiv, probleme cu îmbătrânirea populaţiei sunt dezvoltate mai ales de ţări.

Ar fi mai bine să atragă atenţia asupra diferenţelor dintre societatea tradiţională şi modernă. De ce femeile de naţionalităţi diferite, în cazul în care rolul familiei şi mama rămâne neschimbat, nu renunta la familie şi copii în favoarea carieră şi viaţa personală? Uitându-mă la numeroasele "non-ruse" de familie, mulţime de oameni le consideră personalitatea antisocială, în imposibilitatea de a controla aspectul de pui, dar nu cred că în acelaşi timp că această mulţi copii este rezultatul natural al atitudinilor naţionale şi relaţiile în cadrul familiei şi în societate.

Fata, în creştere într-o societate cu valori tradiţionale, şi un copil ştie că, atunci când ea creşte, aceasta va fi mama ei şi, ca şi mama ei, va educa copii. Toate acestea, ea asistentele mai tinere surori multe, fraţi, nepoţi, şi bine conştienţi de ceea ce şi cum va face cu copiii lor. Atunci când o fată se căsătoreşte şi dă naştere unui copil, ea primeşte un sprijin puternic din toate rudele. Ea este mereu acolo pentru a vorbi cu care voi pleca copilul la rândul său, pentru a vă ajuta.
Destul de un alt scenariu arata viaţă pentru fata Rusiei. Din copilărie, ea vede în jurul dvuhdetnye-o familie în care copilul este perceput ca norma. Crescând, ea ştie că mai întâi trebuie să obţineţi o educaţie şi găsi un loc de muncă decent, atunci va fi posibil, iar copiii cred. Atunci când sunt îndeplinite condiţiile necesare, iar tanara femeie dă naştere, ea este într-un vid social. Ea nu a fost disponibil mai devreme de divertisment, de zi cu zi de îngrijire a copilului se transformă rapid într-o rutină plictisitoare, dar toţi prietenii mei numai, şi să spun că, privind progresul înregistrat în continuare la locul de muncă.

În plus, legături familiale mici şi bunica de lucru forţat să recurgă la bone si gradini, care necesită cheltuieli materiale suplimentare. În cazul în care o asistentă medicală sau gradina nu sunt disponibile, apoi o tânără mamă este blocat într-o casa plina de excluziune socială.

Menţiune specială merită atitudinea publică faţă de mama sa cu copilul. Dacă o societate tradiţională mama - o femeie care s-au realizat programul lor de viaţă, care se bucură de stima şi respectul faţă de celălalt, în societatea noastră modernă o femeie care a dat nastere unui copil - "vina mea". Mai degrabă decât de sprijin o tânără mamă primeşte învăţăturile pe această temă, dacă nu se poate hrană, îmbrăcăminte, educa un copil, nu au avut fabricii sale.

Astfel, atât timp cât nu pentru a schimba atitudinea societăţii faţă de femei gravide şi copilul nu se poate vorbi despre ameliorarea situaţiei demografice din ţară, din cauza naşterii unui alt copil, din perspectiva altora, rămâne un joc de noroc riscant.


poselenia.ru o condiţie prealabilă pentru lady.mail.ru


Vineri, 22 mai 2009
Vizualizări: 3424

Citiţi de asemenea

Există un obicei foarte bun...Un obicei vechi de mulți uitat...Obiceiul de a începe ziua cu contemplarea frumuseții...De...
130
Atracția pentru dulciuri o are majoritatea oamenilor. Dar cît de inofensiv este zahărul? Majoritatea dintre noi consum...
204
Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
1145
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
434