De ce nu o girafă gâtul lui lung?

/ Vizionări: 11474

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

De ce nu o girafă gâtul lui lung? De ce nu girafei lung gatului - peste misterul evolutia sub forma de secole, oamenii de ştiinţă sparge capul. Unii zoologi cred că gâtul lung de un animal poate obţine frunze de coroane, care nu pot urca pe gazelele şi antilopele, hrănire asupra vegetaţiei la o înălţime de creşterea acesteia. Să alţii susţin, acest argument, girafele mănânce anumite tipuri de plante, indiferent de înălţime de creşterea lor.

gâtul ei girafele lung, deoarece pe picioarele animalului să fugă mai repede de la animale de pradă, şi anatomia de mamifere impune respectarea proporţiei. Dar acest argument, majoritatea oamenilor de ştiinţă consideră frivol.

"Dragostea şi a statului de foame în lume" - evident, această declaraţie a determinat unii experţi să afirme că capului şi gâtului lung este un fel de animal de "far" pentru a atrage persoane de sex opus. În plus, un gat lung, depasita de un cap masiv, este o armă de încredere în luptele de masculi de sex feminin şi o afacere bună de şansa de a câştiga. Girafele in timpul contractiilor acţiona ca un-manipulate luptă gât ciocan, heaping cu forţa de capul pe corp a inamicului.

În acest caz, spun adversarii din această teorie, gâtul femelele ar trebui să fie mai mică decât la bărbaţi, dar nu este respectat. În plus, girafele de sex masculin sunt vulnerabile la animalele de pradă, precum şi femei. Dar dacă nu dorinţa de a deveni un Super-amendă pentru prietenele lor, ceea ce a determinat acest tip de "creştere" gâtul lung?

Noi nu mai ştiu de ce cauza a acestor animale gratioase in evolutia speciilor au devenit atât de neobişnuită. Un gâtului girafei poeţi asemui corabie catarg, graba vanturile stârnite de savana africană.

Sursa AMI-tass.ru