ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De la o plimbare prin pădure, pisica s-a întors cu puișori de veveriță care au rămas fără mamă

Această pisică iubește foarte mult să se plimbe pe afară. Călătoriile ei nu se limitează la curtea din apropierea casei, ea merge adesea în pădurea din apropiere.

Uneori pisica lipsește doar câteva ore, iar alteori pleacă pentru câteva zile. Cu timpul, stăpânii s-au obișnuit cu această situație și au început să fie liniștiți că pisica nu este acasă timp de mai multe zile la rând.

De la ultima plimbare, pisica nu s-a întors singură. În dinții ei era un pui de veveriță, iar în scurt timp ea a adus în casă și alți frați și surori ai săi.

Pisica nu a avut niciodată pui, dar, în ciuda intervențiilor medicale, instinctul matern nu a dispărut nicăieri, acesta s-a manifestat în întregime, atunci când pisica a văzut micuții, chiar dacă aceștia erau pui de veveriță.

Ce s-a întâmplat cu mama puilor nu este cunoscut, dar, dacă nu ar fi fost pisica, i-ar fi așteptat o moarte sigură. Pisica s-a dovedit a fi o adevărată mamă, ea i-a înconjurat pe copiii adoptați cu grijă și afecțiune.

Până acum, puii de veveriță trăiesc în casă, iar stăpânii pisicii au grijă de ei, deși recunosc că încă nu au decis ce vor face cu micuții când aceștia vor crește.

ABONAȚI-VĂ
Joi, 22 februarie 2024 16:00
Vizualizări: 249

Citiţi de asemenea

Ş. A. AmonaşviliMereu am aspirat spre Viitor, fără să mă gândesc la ce îmi va aduce în plus. Înclin mereu către Viitor, ...
180
Tavanul sălii hipostilului din templul Hathor din Dendera, Egipt....
167
La mama mea, după vârsta de 50 de ani, începuseră să îi amorțească uneori degetele de la mâini și picioare. O prietenă, ...
220
Acesta este Lacul Cerkel-Kel din Kabardino-Balkaria. Face parte dintr-un grup de cinci lacuri, în care nimeni nu se scal...
125