De producţie agricolă. Tehnologie ruina şi a modalităţilor de prosperitate. Articolul № 9.

/ Vizionări: 19012

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

/ Articles/25dec07_sh/p1.jpg Producţia agricolă - este unic in industria de acest gen. Orice alte industrii sunt în mod inerent consumatoare, acestea sunt doar posibilitatea de a transfera o substanţă de la un stat la altul, de exemplu, de minereu - metal - masina; grâu - faina - pâine, sau la rândul său, a creat ceva praf de pe Pamant timp de secole şi Mileniului (producţia şi consumul de gaze, petrol). Şi numai în agricultură, în procesul de fotosinteza de bani pentru a energiei solare în proces nu de cotitură, dar apariţia o nouă substanţă, care oferă baza tuturor formelor de viaţă pe Pământ. Securitatea alimentară pentru suveranităţii de stat înseamnă mult mai mult echipament militar. Sa întâmplat că această industrie de bază din Rusia a fost într-o situaţie de consecinţe teribile pentru faliment? Aceasta ruina nu este atât de evidentă doar în apropierea marilor oraşe.

Procesul prevăzută în 1990, când exact, în sezonul de numerar componenta-off de capital de lucru din sat, concepute pentru sezonul de plantare a fost de aproape viitoare prin intermediul a nu putea suporta a organizat în mod intenţionat un salt fără precedent a preţurilor. Finalizarea procedurii exclusiv prin intermediul resurselor de credit al căror preţ a ajuns la 210% pe an. Într-o creştere abruptă ratele de creditare, este posibil să se demonstreze matematic riguros, prima adunare a unui complex economică cade industriei, cu o perioadă lungă de cifra de afaceri de capital, care face parte din producţia agricolă. În agricultură a fost exact ceea ce inevitabil a fost obligat să se întâmple, pentru că dobânda la împrumut, de aproape două ordine de mărime mai mare randament cifra de afaceri de capital în producţia de un ciclu anual. Din acel moment vine "doedanie" active fixe, amortizare a depasit toate limitele posibile. Să dezvăluie substanţa anti-ţăran provocarea deliberata ar trebui să numească preşedinte al Băncii Centrale şi a ministrului de Finanţe al directorilor de producţie agricolă virtuale, care lucrează în atmosfera financiare create de ei. Scrie-i vreme ideale şi alte condiţii, şi să le explice şefilor de sat, ca, chiar si cu idealul condiţii depline, ar trebui să se încheie întâlni, sau cel puţin a supravieţui pur fiziologic.

În acelaşi timp, a urmat în mod activ procesul de dezorganizare şi dezintegrare a agriculturii. O directivă cu motor, tehnologic lohn complex a fost împărţită în mai multe persoane juridice distincte, interdependente, dar nu coordonată cu altele prin gestionarea sucursalei orizontală. Profitul uneia dintre ele este întotdeauna o pierdere pentru alta. conducerea ţării Aceasta sa bazat pe faptul că piaţa este un stabilească abstractă şi de a reglementa. Cu toate acestea, ştim că piaţa nereglementată va stabili în mod inevitabil la un randament maxim şi prosperitatea cămătari, producătorii de alcool, tutun, etc Într-o eficienţă sporită a pieţei nereglementat este întotdeauna redus de la tejghea la sol. De exemplu, fabrica de furaje oferă întotdeauna un profit mai mare în ceea ce priveşte fermă de păsări, deoarece hrană pentru animale pot minti, dar puii nevoie de hrana in fiecare zi si cumpara de păsări de curte lor forţată pe orice preţ.

Toate aceste sisteme de casa ruina sat agravată de evenimente geopolitice, caracteristică a "satului global". Fenomenul de ei constă în faptul că, după cum ştim, toate ţările din lume subvenţionarea agriculturii în mod direct, sau utilizate scheme de subvenţie indirectă şi de sprijin. (De exemplu: Japonia - 80%, Finlanda 70%, SUA - nu mai puţin de 40%). Acest lucru se datorează concurenţei şi lupta pentru piaţă. Faptul că agricoletehnologii nnym, spre deosebire de apărare, aviaţie, etc, să aibă acces la aproape toate ţările din lume. Soare pe una din apă prea. Prin urmare, ţările dezvoltate au stabilit în mod deliberat diferenţele de preţ, understating preţurile produselor agricole, încercând astfel să apăsaţi produse similare ţările concurente. În acest caz, care apar în alte zone ale excedentare, cu ajutorul unor circuite speciale sunt pompate la nivel de stat în agricultură. Ţările care nu au înţeles algoritmi care sunt sortite să colapsul economiei naţionale, în încălcare a securităţii alimentare. Oferte reformatorii acelaşi individ îşi înceteze producţia agricolă ca urmare a acesteia "raportului pierdere" trebuie să fie precedată de planuri pentru o mare parte a populaţiei care trăieşte în vaste spatii care nu au nici alte tehnologii, altele decât terenurile, apa si soare.

redistribuirea de stat a fluxurilor financiare pentru subvenţiile agricole nu pot fi numite mai corect le numesc de compensare, care restaurează pur şi simplu status quo-ului şi a pune pe agricultori să lucreze pe o poziţie de egalitate cu forţei de muncă în alte industrii. Numai în aceste condiţii, inteligent, omul a muncit din greu poate avea avere, asociate cu modul în care funcţionează, dar nu atât de mult sa alăturat. Numai în aceste condiţii, puteţi conta pe o dezvoltare cuprinzătoare şi interdependente ale economiei naţionale a ţării, pe de personal sa echilibrat. Puteţi avea intra-concurenţă, dar introducerea concurenţei inter-sectoriale pentru mişcarea de personal, de exemplu, între "Gazprom", speculă bancare şi de muncă a unui agricultor - aceasta este totală nebunie. La urma urmei, Gazprom si companiile petroliere sunt consumatoare de care a creat energiei solare de pe Pamant de milioane de ani, creditorii au proporţionale rata de creditare venit urmează să fie stabilite arbitrar de către ca sectorul bancar, iar agricultorul este mulţumit de faptul că soarele dă răspuns la munca sa de greu pentru o sezon. Aliniere a condiţiilor de existenţa unor sucursale este posibilă numai pe baza unei politici rezonabile fiscale subvenţie de stat, deoarece veniturile din materii prime şi profiturile nebun din sectorul bancar ar trebui să fie în proprietatea forma şi demnitatea tuturor oamenilor.

Guvernul nostru nu vrea să înţeleagă aceste adevăruri de bază, şi aşa ne-am avere nu este determinată de forţa de muncă şi sectorul industrial. În schimb, de compensare necesare pentru agricultură, toate vorbesc despre subvenţii, uitând despre anterior creat o disparitate artificială a preţurilor. Numai în timpul anilor de "perestroika" creştere a preţurilor deja disproporţionată a produselor agricole de 5 ori rămas în urma creşterii preţurilor pentru o serie de produse industriale, inclusiv în scopuri agricole. Compara pre-perestroika şi preţurile actuale: un litru de benzină costa 7 copeici., O duzina de oua - 90 de cenţi, şi acum la fel de benzină-7 ruble, ouăle acelaşi duzina de cost de mai multe ori mai mică decât echivalentul a 90 de ruble pe benzina. Aici este o demonstrabile, tehnologie clar ruina. Pret mizerie, transforma rubla intr-un bănuţ de o mie de schimbări în scară de preţuri este doar o perdea de fum ascuns mecanismele de aceste neconcordanţe nebun a salariilor între diferitele categorii de lucrători, preţurile de grupuri de mărfuri diferite, etc Este uimitor faptul că mâncăm încă ouă în coajă şi praf de ouă nu o umanitare, astfel cum aparent destinat de arhitecti de perestroika.
"Rossiyskaya Gazeta» (№ 41, 330 din 16.10.01 PM) a publicat un articol "Satul vor fi tratate pentru nici un ban", bazat pe statul Reuniunea Consiliului Prezidiu, în Orenburg. Îndatorare a agricultorilor este de 12 ori mai mare decât profitul bilanţul sectorului agricol şi este de 255 miliarde de ruble.

Este teoretic imposibil de rezolvat situaţia arată că vindecarea nu ar trebui să satului, şi lideriiinansovogo blocuri şi economică a ţării, a continuat să apere priorităţile camătă financiare asupra forţei de muncă a ţăranului. Bugetul federal prevede pentru anul viitor 800 milioane de ruble de compensare a 2 / 3 din rata de actualizare Băncii Centrale pe credite bancare complexe agro-industriale, asigurarea integrităţii jaf cămătăresc la 25% pe an. Şi ea vine la un moment dat, când Statele Unite în cursul anului cote reduse de creditare de 8 ori şi-l aduce la 2,5% pe an, Anglia scade rata de 6 ori, Japonia le-a redus de la 0,15% la 0%. Să-mi explice ce fel de concurenţă liberă poate spune, dacă o gravă de cereale Corporation, kreditoemkaya de caracterul sezonier al muncii, are 500 milioane de credit şi să plătească creditorii 3.5 milioane dolari pe an, în valoare de zeci sau chiar sute de ori mai rapid decât costurile acestui articol cu concurenţii de Vest.

Analiza detaliată a tehnologiei sate devastate pot identifica uşor moduri de a transformând-o de la faliment la prosperitatea. Prima condiţie - este o schimbare grav "climatului de investiţii" în ţară. A face de refinanţare maine de 3% şi nici unul dintre finantatori nu va trebui să agite de schimbare pentru sectorul real. Toate bancherii vor fi obligate să funcţioneze într-un mod a fondurilor de investiţii şi să nu desfigura oras o arhitectură incredibil de granit şi sticlă lustruite şi echipate cu un birou modest la locul de muncă şi, mai ales în sectorul agricol sale iniţiale.

Dacă ne propunem să păstreze Rusia ca pe o natiune suverana, noi trebuie să oprească criminale sharking împrumut bancar, pentru a calcula ecuaţiile de input-output si justifica politica matematic riguros de compensare fiscală prevede dezvoltarea coerentă a economiei naţionale a ţării. Între timp, toate industriile, inclusiv în agricultură ar trebui să fie de personal, financiar atractiv, de asemenea.