ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

De sănătate nu este cumpărat. Nu asta!Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Situaţia economică instabilă afectează pe ruşi şi pe portofel, şi rinichii

Pentru a se asigura că starea de sănătate în fiecare an noi nu devin, obişnuit cu toate. Dar în acest an, riscul de a sparge toţi indicatorii de statistici de morbiditate. Motivul, aşa cum de multe dezastre în vieţile noastre, pentru moment o - a crizei financiare. "Stresul, şomajul, excesul de timp liber si ignoranta cum să le folosească, dacă afectează negativ sănătatea umană, - a spus consultant al Institutului de Sănătate Open Kirill Danishevsky. - Dar asta nu înseamnă că dacă un om păstrat locul său, acesta nu va fi rănit. A demonstrat că oamenii care lucrează monotone şi neinteresante se desfăşoară activitatea sub control foarte strict al autorităţilor şi remuneraţia insuficientă este întotdeauna mai puţin sănătos decât cineva care lucrează la plăcerea dumneavoastră.

Experţii sunt convinşi: toate bolile - de la cap, mai precis, de la stres. Potrivit vice-preşedinte al Comitetului Dumei asupra sănătăţii Serghei Kolesnikov, stres declanseaza boli vasculare, precum şi sisteme endocrine. imunitate scazuta, şi, în consecinţă, creşte riscul de capturare a unor infecţii. Toate nimic, ci doar în concedierile lovi fără discriminare, mulţi muncitori preferă să nu ia concedii medicale, şi suportă toate pe picioarele lor. Deloc surprinzător, dacă rezultatul muncii eroice vor fi complicatii - de la bronsita la pneumonie cu meningită. Nu mai vorbim de multitudinea de omologii infectate. Este bine în această situaţie este faptul că bolile infecţioase sunt cauza de deces in numai 3% din cazuri.

Cu toate acestea, munca la birou este capabil să-şi lingă şi un om cu imunitate excelente. implică sănătatea ocupaţională pauze regulate, mobilier ergonomic, o iluminare bună a locului de muncă şi a echipamentelor sale moderne. Cu toate acestea, firmele financiare în circumstanţe dificile, necesită angajamentul complet al personalului la un cost minim. Acest lucru înseamnă că grefierii se poată pregăti pentru dezvoltarea de miopie din cauza scaunelor permanente pentru monitoare ieftine şi problemele spate - din cauza mobilier distrusă. În plus, un guler alb "garantat practic Tulburări nervos: depresie, nevroze. Nu toată lumea este capabil să reziste la rata foarte mare de muncă atunci când jumătate din personal redus. Şi nu oricine poate sa ramai sanatos, după discuţii cu colegii sau superiorii nervoase iritare.

Modul cel mai comun pentru a distrage atenţia de la problemele de la birou - o ţigară. cardiologi Rusă clasat chiar majoritatea profesiilor fumători. Primele trei locuri au fost luate de medicii chirurgi, asistente medicale şi jurnalişti. În plus, mulţi fumători în rândul persoanelor cu nivel scăzut de educaţie. dependentei de nicotina - acest lucru înseamnă un risc crescut de infarct miocardic, angină pectorală şi cancer. Fumatorii sunt mai predispusi decat nefumatorii, suferă din deplasarea de discurile intervertebrale, au elastic cordoane mai puţin, şi vindece rănile mai rău.

Cum să spun 20% din ruşi, după stresul zilei de lucru este cel mai bine pentru a neutraliza alcool. Buna decizie, având în vedere mai ales faptul că alcoolul este mai scump, dar tot felul de surogate pe baza de alcool sunt disponibile. În astfel că, după un viraj în stomac, ficat şi rinichi, este mai bine să nu cred. Să nu mai vorbim de faptul că consumul de alcool (precum şi actele comise în timp ce în stare de ebrietate) este una din principalele cauze ale mortalităţii ruşi.

Desigur, relaxaţi-vă seara locul de muncă după poate şi toate cunoscute altă metodă. Asta e doar cauze psihologice, inclusiv stresul, anxietatea a crescut şi nesiguranţa sunt principale, care provoacă impotenţă, lăsând o din motive pur medicale cu mult în urmă.

SpravedlivosCeai de dragul este demn de remarcat faptul că la nivelul tractului gastro-intestinale în timpul dificultăţi financiare au suferit nu mai puţin de ficat şi plămâni. oamenii de lucru încearcă să îmbunătăţească performanţa, refuzând la masa de prânz şi, adesea, de asemenea, pe micul dejun - cel mai scurt timp. Ca urmare, dependent de muncă au murit de foame vine seara acasă, swoops lăcustele pe frigider, apoi se întreabă de greutate în stomac şi pe timp de noapte pirozis. Da, şi visele într-o astfel de vise dieta nu sunt cele mai apetisant. Cu toate acestea, gastrită sau ulcer atât de uşor să fi avut, din moment ce 95% din natura bolilor infecţioase. Dar stresul poate exacerba debutul bolii.

La toate acestea este faptul că, în restaurante şi magazine, de asemenea, încearcă să salveze pe produse alimentare, uneori de stabilire pe semifresh tejghea. Si apoi, totul depinde de cumpărător de îngrijire. În caz contrar, consecinţele pot varia de la banal la otrăvire botulism.

Mai mult, chiar cu regularitate, dar dieta dezechilibrata pot fi cauzate daune extrem de mari pentru sănătate. Astfel, potrivit psihologilor, 16% dintre rusi (de multe ori pentru femei) prefera sa gem de stres. Cu aproape aduce nici un folos, dacă nu este o bucată de ciocolată sau o banana. Dar în loc să se accentul pe piesele deteriorate, probleme ale pielii sau alergii manifestate brusc. Este regretabil, dar gluttons cum ar deveni în mod inevitabil, chiar mai mult: cel puţin cele mai importante companii - producători de fast-food şi a declarat că numai lor de vânzări la nivel mondial au crescut cu numai 7% pentru luna noiembrie. Şi în filiala din Rusia rapid serviciu restaurant prevăd că cererea pentru produsele lor, şi, prin urmare, profitul companiei în viitorul apropiat să crească în continuare cu 30%.

În plus faţă de aceste motive, multe boli nu există altă explicaţie. Cunoscut terapeuti cred ca, inainte de a inghiti pastile de toate, trebuie să analizăm comportamentul lor. În opinia lor, natura bolii sunt psihosomatice. durere în gât - inseamna ca nu poate face un cap de clocotind de ură, cuvintele păreau să mă blochez. Rece veşnică - organism "plâns", omul însuşi crutat, dar nu face nimic pentru a remedia situaţia. Ulcer sau gastrita - doar un pacient nu poate "digera" nu este mulţumit cu situaţia sa.

Curios, există, de asemenea, apărători ai crizei, consideră că este un fenomen de sănătate. "Omul modern nu trăieşte atât de mult pe cât ar putea, pentru că bea, fumeaza, consuma o mulţime de calorii, nu sunt suficiente vitamine si, practic, nu se mişcă, - a spus Kirill Danishevsky. - Cu venituri ridicate rezolva doar problema lipsei de vitamine, şi că, dacă vom uita de înlocuitori ieftine - ceapă, usturoi, morcovi şi varză. Restul de solvabilitate doar dăunează. Mai mulţi bani mai mulţi oameni se pot cheltui pe ţigări, alcool, alimente cu calorii şi de transport personale, precum şi vice-versa. În 90 ani din Georgia a fost o gravă criză, chiar mai rău decât avem acum. Si pe fundalul asta nu a crescut puternic ultima o viata. Şi toate pentru că oamenii de acolo au fost atât de săraci încât nu a putut cumpăra alcool şi tutun. Deci cred că această criză - un bun motiv să se gândească la sănătate. Cel puţin incep sa se miste mai mult şi să renunţe la obiceiurile rele. "

Cu toate acestea, acest scenariu vor fi traduse în realitate numai atunci când politica corecta a statului. Imaginaţi-vă un fel de index al sănătăţii: valoarea pentru o sticlă de vodcă la portar salariu. Dacă preţul de pâine va depăşi costul de alcool (şi produsele pe care le rapid ce în ce mai scumpe), atunci nu speculeaza ca portar ar prefera să cumpere. În plus, nu rezolvat încă problema cu furnizarea de droguri în ţară. Rusia este încă puternic dependentă de materiile prime din străinătate şi tablete, precum şi posibilitatea de a cumpara suma necesară în fiecare lună mai puţin. Statul ar trebui să se asigure că cel puţin perturbarea medicamente esenţiale nu vor, inflaţia o dată nu este redus. De asemenea, neobhodimo face tot posibilul pentru a reduce impactul crizei în rândul medicilor, în special de îngrijire primară.

Dar nu toate asa de rau cum pare la prima vedere. Experţii ne dau exemple de grevă de către medici din Israel si Los Angeles, în cursul căreia a mortalităţii a scăzut cu 20-50%. Rareori interferează cu medicul - mai putine sanse de diagnostic incorect şi erori chirurgicale. În Rusia, situaţia nu este mult diferit de exemple străine. Dar nu medicii în grevă, dar temându-se de cetăţeni concediere nu pot găsi timp pentru a vizita clinica. Poate că noi, oamenii vor imbolnavi măcar o dată?

chaskor.ru

Marţi, 10 martie 2009
Vizualizări: 1775

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
76
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
182
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
68
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
120