ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Decembriştilor (Schlumberger, zigokaktus)Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Schlumberger numit Decembrists, şi cactusul de Crăciun din cauza timpului înflorire - în noiembrie şi decembrie, până la sfârşitul lunii ianuarie. Zigokaktus - arbust epifite, floare de iarna, abundentă şi de lungă de înflorire-Downing plante de apartament pieliţă. Datorita frumusetii si decembristă unpretentiousness este foarte popular printre fanii de plante oală.

În uitare pe pervazul ferestrei ghivece arata deosebit de pitoresc agăţat verde, muguri de segmentate Schlumberger împotriva îngheţului fereastra. Capetele de muguri decembristă a acoperit în întregime cu muguri numeroase ascuţite şi strălucitoare "diferenţiate" flori cu un creion lung de staminal filamente Fine.

Schlumberger (Schlumbergera) este uneori găsit de vânzare în cadrul zigokaktus numele şi epifillyum. Fondatorii de cameră Schlumberger tipuri naturale: zigokaktus (truncatus Zygocactus) şi Schlumberger (Schlumbergera russeliana) de familie de cactus, originar din munte de păduri tropicale din Brazilia. Ele cresc ca epiphytes pe trunchiuri de copac şi rădăcini de copaci, capetele lor sunt aplatizate, frunze trage în mijlocul yuzhnotropicheskogo de vara (iarna coincide cu emisfera nordică) sunt acoperite de multe ori asimetrice dlinnotrubchatymi flori polenizate de hummingbirds. În instalaţiile cu rosu flori naturale, flori cresc soiuri mare de flori Schlumberger o gamă largă de culori:, caise, galben, roz, crimson, violet, alb violet.


Cultivarea şi Îngrijire

Schlumberger preferă strălucitoare, dar poziţia non-solar. În primăvara şi vara planta va abordarea penumbră şi lumină difuză, şi în perioada de înflorire acesta va fi mai bine în fereastra de sud (protejat de lumina soarelui). Pentru inacceptabil decembristă sau uscare a solului, nici excesive, saturarea lui. Perioada de creştere activă de Schlumberger ruleaza din martie până în august, timp în care ea avea nevoie de:, regulate pulverizare teploesoderzhanie, udare uniformă cu apă caldă moale la menţinerea umidităţii solului moderat, hrana pentru animale de 2 ori pe lună. Este de dorit să facă în vara zigokaktus gradina sau balcon, unde a asigura locul polutenistoe. Gradina trebuie să fie protejate de melci Schlumberger, şi melci. Din august a reduce treptat adăpare şi fertilizare Schlumberger pentru o mai bună maturare frunze.

Декабрист (шлюмбергера, зигокактус)

Decembriştilor (ca crizanteme, puansettiya etc) - zi de plante scurt. Marcaj boboci de flori de la el depinde de reducerea lungime de zi şi de întreţinere de temperatură. În septembrie, Schlumberger nevoie de umiditate mai puţin, dar de cele mai multe Aerul rece si proaspat. latente perioada Lumina de la jumătatea lunii septembrie la jumătatea lunii noiembrie, cu o scădere de irigare în legătură cu scurtarea orelor de zi şi conţinutul se răcească promovează formarea unui număr mare de boboci de flori. Prin urmare, căderea poate continua să păstreze zigokaktus pe terasa sau chioşc, dacă nu se păstrează la rece temperatura optima (10-20 grade). Conţinut în căldura de toamna (t de mai sus 23 grade) promovează o creştere puternică impusca Schlumberger în lipsa înfloririi. Odată decembriştilor arată o muguri, planta este plasat într-un loc permanent la o temperatură de 15-20 de grade în timpul nopţii şi 20-22 grade în timpul zilei.

În timpul perioadei active a înmugureşte şi înflorire Schlumberger nu este mai bine pentru a rearanja şi schimbările de iluminat. Ar trebui să protejeze planta din lumina directă a soarelui, în mod regulat moisturise substAl şi menţine temperatura optimă, altfel planta poate pierde boboci şi flori. Cu sfârşitul înfloririi apare la perioada de odihnă înainte de decembristă de primăvară, pe care doriţi pentru a reduce adăpare şi de a păstra plante într-o rece (la temperaturi de 10-15 grade). În martie, începutul de creştere noi, Schlumberger transplantate în sol în stare proaspătă.

Декабрист (шлюмбергера, зигокактус) Crescut cu Schlumberger într-un substrat permeabil la lumina cu o reacţie acidă uşor. Este recomandat să utilizaţi gazonului, compost de frunze, de humus şi nisip în raport 1:3:2:1 cu o cantitate mică de cărbune şi zdrobit caramida. Pentru a asigura la sol, care este cultivat decembristă a cere permeabilitate, de drenaj se toarnă o treime din înălţimea oală.

Schlumberger înmulţit bine în butaşi primăvara şi altoire cu conservarea trăsăturilor de soiuri de plante şi seminţe - pentru reproducere. Ajuns la scadenţă, de la stem butaşi de segmente de 2-3-Numele poate fi atent deşurubat din plante-mamă şi uscată în timpul zilei, dupa care pot lua cu uşurinţă rădăcini în substrat umed. Graft Schlumberger pe cactusi (hopping, Hylocereus, selenitsereus) permite de a obţine forma Stam interesant.


Distilarea decembriştilor

Temperaturile scăzute (10-15 grade) contribuie la formarea de boboci decembristă, indiferent de durata orelor de zi. Cu toate acestea, amintiţi-vă că după înflorire a plantelor prin distilare va necesita o perioadă de recuperare mai lung.

Duminică, 07 martie 2010
Vizualizări: 7016

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
49
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
87
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
337
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
192