ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Degenerare genetică?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Am căzut în mâinile unei astfel de broşură:

terapiei genice este inevitabilă, dar am timp?
VA Kordyum.
Înainte de tipar, filiala ucrainean de laborator Mondiale
Kiev 1990.


Această broşură este de 61 de pagini, Bibliografia cuprinde 190 titluri. Autor - Vitali Kordyum - ucrainene genetician faimos, academician. A scris un pamflet speciale limba foarte, non-specialist, este practic imposibil de a învăţa, şi avea chiar şi o entitate biologică, am avut de a pune o mulţime de lucru pentru a revizui şi se lasă textul. Cu toate acestea, constatările în această broşură au fost atât de impresionant pentru mine, că eu ar trebui să fie puse la dispoziţie prin sensul ei nu numai pentru biologi, geneticieni si specialisti, dar pentru oricine care deţine cel puţin în biologie la şcoala de cinci. Deoarece vorbim despre lucruri este foarte important pentru orice om.

În acest articol, am învăţat sensul de bază cu privire la constatările Kordyum, zdrobindu-le în punctele, şi subliniind-le sau mai puţin directe limbaj mai, evitând punct de vedere tehnic. Pentru un profan ceea ce înseamnă că va fi mult mai accesibile. Dar, împreună cu acest text, desigur, a pierdut concludenţei. Cu toate acestea, pot să vă asigur că, în textul original al niciun argument solid pe bază şi în multe locuri, susţinută de exemple. Cei interesati pot recomanda să se aplice textul original.

Mai jos, am spus aceste puncte. Toate acestea, chiar dacă am scris propriul cuvintele mele, sunt, probabil, mai mult reproducerea exactă a constatărilor din textul original.

1. În condiţii normale, la orice împărţire de orice celulă este apariţia de mutaţii. Probabilitatea medie de mutaţie - 2 * 10-5 pe genă per generaţie.

2. Astfel, peste un anumit număr de diviziuni de celule de la o generaţie la alta (de la gameţilor la gameţi) apare şi se acumulează un număr de mutaţii. Fiecare gameţilor noi va efectua aproximativ 40 de gene mutante.

3. Unele dintre aceste mutaţii nu este vizibil, pe de altă parte letale. Un mic procent din aceste mutaţii - cazul medie între prima şi a doua - poate duce la schimbări în genotip, deşi non-letale, dar conduce la o deteriorare a fenotipului - boală, slăbiciune imunitar, etc

4. Dacă toate gene mutante fost transferate prin moştenire (de exemplu, tuturor organismelor de a supravieţui), apoi un scurt timp foarte (1000 generaţii) 100% din materialul genetic ar fi inoperant. În realitate, viabilitatea organismului ar fi complet pierdut mult mai devreme.

5. În realitate, acest lucru nu se întâmplă, pentru că nu îndeplinesc cerinţa de supravieţuire, în orice condiţii prealabile în zigot (oul fecundat). Între ovulul fertilizat şi a organismului de vârstă reproductivă sunt o serie de etape pe care sacrificarea unor organisme cu un genotip defect.

6. Aceste etape sunt împărţite în două etape - prenatale şi postnatale.

7. La etapa prenatale filtrat letale mutaţii clare. În special, este cunoscut ca 60% cel puţin în fertilizare moartea embrionului încă din primele etape de dezvoltare (care este, de obicei neobservat de către femei). In aceasta toamna cele mai "grave", mutaţii letale. De asemenea, destul de des la moartea embrionului în etapele ulterioare, avort spontan, ca urmare a sacrificării grave mai puţin, dar, de asemenea, incompatibilă cu viaţa de mutaţii.

8. filtru prenatala este un foarte eficient şi mai multe trepte. De fapt, este alcătuită din succesive, în mare măsură independente filtre - pregametnogo, gameţilor, zigotul şi embrionilor. La fiecare etapă, respingerea majoritatea solicitanţilor care au venit la usa ei.

9. Cu toate acestea, multe mutaţii care sunt compatibile cu viata, sunt filtru prenatale şi duce la apariţia de-copil născut viu. Aceasta include atât moşteniri expliciteILITARY bolii (de exemplu sindromul Down, hemofilie, fenilcetonurie, etc), precum şi modificări subtile în fenotip pentru mai rău (de exemplu, lipsa de imunitate sau sensibilitate la alergii). Chiar dacă am investiga boli ereditare clasice, se pare că filtrul prenatale complet fiabile cu privire la o încălcare (şi, prin urmare, ele apar ca o entitate vie este extrem de rare), şi mult mai puţin de încredere în relaţie cu alţii.

10. Retragere la o parte, trebuie amintit că o parte foarte mare de "normale" este o boala ereditara cauzata. În general, bolile sunt distribuite de la 100% din ereditare (strict transmit prin mostenire) la non-ereditate, prin intermediul diferitelor etape ale predispoziţie ereditară (rude de probabilitate, atunci când boala este mult mai mare decât restul populaţiei).

Observaţii recente arată o cotă mult mai mare de boli asociate cu ereditatea decât sa crezut anterior. În anii '80, crede că doar 10% dintre bolile cardiovasculare premature este asociată cu tulburări genetice, acum această cifră se ridică la 80-90%. Acelaşi lucru poate fi spus de hipertensiune, diabet, tulburări mentale, unele (poate toate tipurile) de cancer. Chiar si pentru bolile infecţioase clasice arată o predispoziţie genetică clară. Toate aceste boli sunt numite întârziate patologie - întârziată deoarece ele nu apar în perioada prenatală şi nu taie filtru prenatale. Deoarece multe dintre aceste anomalii, o persoană poate exista chiar şi fără ocrotire a sănătăţii (cel puţin pentru o lungă perioadă de timp), cu multe - viaţa lui poate fi prelungit pentru o lungă perioadă de timp, cu ajutorul medicinei.

11. Având în vedere caracterul spontan al astfel de efecte (p.1-4), şi nu faptul că filtrul prenatale le pentru a aresta, deţine, sau destul de eficient, frecvenţa apariţiei lor este foarte mare, inclusiv un părinţii perfect sanatos, si mai ales parintii au deja defecte similare. De fapt, fiecare nouă generaţie adaugă o sarcină mutatii în comparaţie cu cel anterior, şi este potenţial mai dureroasă şi mai puţin viabilă.

12. Cu toate acestea, omenirea a zeci de mii de ani de istorie, şi nu a degenerat în acest timp. Aceasta se explică prin faptul că toată istoria omenirii timp (cu excepţia ultima oară) în plus faţă de prenatale, din cauza mai multe cauze care au acţionat filtru extrem de greu postnatale.

13. Omenirea, ca orice specie vie, istoria sa, nu există în condiţiile de zahăr. Conditiile cerute de omul de cel mai înalt de performanţă şi de sănătate foarte puternic pentru a supravieţui şi crească copiii. conditii severe au dus la mare şi a mortalităţii infantile minori (în plus faţă de durata scurtă a celor care au lasat urmasi). Într-un mediu în care toate nu este spaţiu suficient, au pierit mai slab, mai puternic supravieţui. Compensa acest mortalitate este de fertilitate ridicat.

14. Aproape toate istoriei umane (sute de mii de ani de Cro-Magnon), populaţia lumii a fost menţinut la aproximativ acelaşi nivel, există doar o creştere uşoară, în timp ce potenţialul de reproducere a omenirii mult mai mult (pentru comparaţie - în ultimii ani, populaţia lumii sa dublat în doar 35 de ani). Cu alte cuvinte, scara de viaţă de două sau trei generaţii din populaţia lumii ca un întreg şi populaţiile individuale ale acesteia pot fi considerate constante.

15. Permanent puterea - acest lucru este, aproximativ vorbind, atunci când doi parinti au supravieţuit şi a trăit la vârsta reproducerii exact doi copii. A dat naştere la mult mai mult (aproximativ 5-10), o moară suplimentare înainte de a atinge vârsta de reproducere.

16. Prin urmare, în cazul în care mor mai slabă, dar a supravieţuit, mai puternic, Apoi, persoanelor fizice cu cele mai rele "genotip ştergerea populaţiei, şi nu au fost - cu intacte. Astfel, legate de post-natale la condiţiile de viaţă, de filtrare a compensa apariţia spontană de mutaţii şi pentru a preveni acumularea lor. , Iar probabilitatea ca doi indivizi genetic sănătoşi toţi copiii cu dizabilităţi - este mic, adică, dintr-o duzină de copii deja cel puţin două va fi exact acelaşi lucru este pe deplin sănătos. Evident, este ei vor supravietui.

17. Dar, odată cu începutul secolului 20 este o serie de evenimente, schimbari brusc imagine. Copii şi mortalitate în rândul tinerilor este drastic redus - datorită ştiinţei medicale, precum şi apariţia de spaţii de locuit noi pentru umanitate, ca urmare a progreselor tehnologice şi dezvoltarea de noi surse de energie. Supravieţui încep să practic toţi copiii, ceea ce duce la creşterea rapidă a populaţiei - o dublare la fiecare vârstă de 30-50 ani. În secolul al 20-lea începutul pe pământ a trăit mai puţin de 1 - 1.5 miliarde de oameni, în cele din urmă - mai mult de 6 miliarde

18. În a doua jumătate a secolului 20 şi este procesul de compensare - în ţările în care totul a inceput mai devreme (şi pe care noi acum o numim dezvoltate) - fertilitatea începe să scadă brusc, iar acum se ridică la 1.9 la 2.1 copii pe femeie. Ca medicament mai sofisticate pentru supravieţuirea de aproape 100% de născuţi vii, duce la stabilizarea populaţiei.

19. În acelaşi timp, acest lucru înseamnă că filtru în ţările dezvoltate postnatală practic oprit de lucru.

20. Astfel, în ţările dezvoltate, deoarece la începutul secolului 20-lea nu există nici un mecanism de epurare a populaţiei din genotipul mutant patologii, precum şi condiţiile pentru acumularea lor. De atunci, înlocuit de 4-5 generaţii.

21. Simultan cu a doua jumătate a secolului 20 (aproximativ 60 de ani) din întreaga lume procesele de pornire care creşte rata de introducere a prejudiciului în cadrul populaţiei genotipul de mai multe ori. Aceasta este o umanitate remodelarea radicală în ţările dezvoltate a habitatului lor. Poluarea mediului, care a început mult timp în urmă, în acei ani a ajuns la o scară planetară. Prezenţa substanţelor mutagene în mediul uman este caracterizat de o acoperire completă şi masivitate. Mutageni sunt saturate cu toate atributele cheie ale civilizaţiei umane: hrană şi de apă (mai mare gradul de prelucrare şi aditivi sintetici în produsele alimentare, mai sunt mutagene), aer (unul dintre compuşi cele mai toxice organice, hidrocarburi policiclice, de exemplu benzo-.-Piren, conţinute în gazele de evacuare în cantităţi mari); radiaţiei de fond (exista comentarii nu este obligatoriu), consumului de droguri (aproape toate antibioticele sunt genotoxice), materiale sintetice, din jurul oamenilor viaţa de zi cu zi. Acest lucru este valabil mai ales în zonele urbane, care a atras aproximativ 50% (de la noi) sau mai mult (la mai "dezvoltată" de ţări) de persoane, în transformarea lor de natură în mediul "nu este totală. Acest lucru este în mare măsură reală a populaţiei rurale, din moment ce aceeaşi perioadă a existat o schimbare semnificativă în modul în mediul rural tradiţional de viaţă - cu accent pe mediul natural şi management economic au mutat de la "valorile vieţii urbane" şi de schimb de marfă-bani, plus mecanizarea pe scară largă a agriculturii şi chestii pe care este saturată în mare măsură mutagene şi mediu a populaţiei rurale. În plus, mutageni nu acţionează în mod izolat - combinate dau sinergidnye şi chiar efecte cooperative, ceea ce face ca efectul lor este mult mai puternic şi, în general, imprevizibile, în comparaţie cu efect de un mutagen singur, care este disponibil pentru a studia în condiţii de laborator.

22. Prezenţa de mutageni în cantităţi mari, creşte cantitatea de mutaţii naturale care apar înde multe ori. Şi procesul de acumulare a lor, care a început la sfârşitul secolului 19 începutul data de 20, a doua jumătate a secolului XX de 20 de ori mai multe accelerată (în fapt, ceea ce se spune la punctul 16 - că cei doi părinţi sănătoasă a copiilor vor neapărat prea sănătos - poate fi chiar deja nu este adevărat, de la o anumită concentraţie de mutageni). De atunci, înlocuieşte cu doar două generaţii - născut acum nepoţi de cei nascuti in anii '50-'60, respectiv.

23. Din păcate, este foarte dificil de cuantificat acumularea de mutaţii, deoarece acesta este un patologii "amânată, de multe ori fără manifestări evidente. De obicei estimare a numărului de anomalii genetice clasice, care se referă la mutaţii dominante, dar ceva doar cu filtru de înaltă eficienţă curăţă aşa nenăscut, numărul lor nu va creşte. Pentru a evalua deteriorarea "a genotipului este disponibil numai metode indirecte.

24. În plus faţă de A.19: realizări în medicină şi civilizaţie, nu numai "dezactiva" filtru postnatale - au, de asemenea, o influenţă foarte semnificativă asupra prenetalnogo eficacitatea. Sarcinii de sprijin medical, de conservare, etc - Toate măsurile care vizează protecţia gravidă întrucât, fără acest sprijin ar fi fost dejucat - toate acest lucru duce la naşterea de copii, care fără această intervenţie ar fi născut.

25. Una dintre cele mai importante pentru masa si principala cauza de deteriorare a genotipului este după cum urmează. factorii de mediu, mutagene vor cauza modificări în secvenţele de nucleotide în primă aproximare cu probabilitate egală. Dar astfel de modificări vor duce la o serie de schimbări în gene, potenţial diferite pentru fenotip. Modificările care afectează centrul activ al enzimei sau zone sensibile din punct de vedere funcţional de proteine structurale, este substanţial mai mică decât o funcţie de slăbire. Cu toate acestea, tocmai acest ultim tip de încălcări mai greu întârziată filtru prenatale.

26. Agravează posibilitatea de a evalua ce majoritatea dintre aceste anomalii sunt recesive. Asta este, unii daunei, dar în prima generaţie, este neobservate sau slab marcate. expresie fenotipică vor rămâne mereu în spatele statutul genetic al populaţiei. Şi numai atunci când avaria se va acumula în rândul populaţiei, şi vor fi combinate în combinaţie homozigotă, au arătat, în măsura în plin. Acest lucru se va întâmpla o generaţie sau două după apariţia, şi se va manifesta într-o avalanşă. Fiecare generaţie succesive va fi chiar mai dureros decât ar fi de aşteptat doar pentru sarcină mutaţia, care au fost direct la părinţii săi.

27. Deoarece distrugeri început deja două generaţii în urmă (şi procesul a început de către un alt 3 generatii mai devreme), putem începe deja să-l evalueze pe unele dovezi indirecte. În populaţia ar trebui să fie înlocuit de oameni sănătoşi - persoane cu tulburări moştenite, cu o tendinţă foarte specific - se deplasează în manifestările ora de începere a patologiei într-o epocă ce în ce mai timpurie şi agravarea cursul bolii. Aceasta este situaţia este realizat în creştere a morbidităţii populaţiei. Şi îmbunătăţirea numai de Medicină, care este bogat punct de vedere economic ţări se dezvoltă rapid, mai mare decât toate celelalte industrii, creează o imagine a prosperităţii vizibile. Monitorizarea statisticile referitoare la populaţie de durere în diferite domenii (boli cardiovasculare, nivelul de imunitate, nivelul de dezvoltare cognitivă, it.d. cancerului) oferă o imagine clară de creştere a morbidităţii populaţiei din grupurile de aceeaşi vârstă a lungul anilor, şi este deosebit de evidentă în grupa de varsta copiilor. Astfel, potrivit datelor publicate în presă în 1987, în spitalele din URSS au fost trataţi 72 milioane de oameni - un sfert din populaţie, mai mult de 10 milioane de euro (3% din populaţie) sunt înregistrate în instituţii de sănătate mintală (tineri acestprocent semnificativ crescut) şi la Moscova aproximativ 8% din studenţi - oligofreni, şi numărul total de copii cu diferite grade de retard mintal este estimat la 15-20% în armată din motive de sănătate nu este acceptată Jumătate din recruţi, dar din a doua jumătate, numai 20% pot fi utilizate în orice fel forţe, şi anume sănătoşi "cu adevărat";, etc

28. O alta metoda indirectă se bazează pe caracteristicile sarcinii ereditare de oameni. Spre deosebire de femei, care diploide pentru toate cromozomi, masculii sunt haploizi, pentru doi cromozomi - X şi Y. În consecinţă, o), orice mutaţie în dreptul lor este dominant, şi impactul asupra sănătăţii direct şi nu prin intermediul generaţii, şi b) orice mutaţie în generaţia anterioară, care nu se manifestă la femei cu un set dublu de cromozomul X, se va manifesta într-un om cu un cromozom X sa. Prin urmare, barbatii trebuie sa ia o prima grevă împotriva daunelor la genotipul. Acesta este un motiv biologic care oamenii au speranţa de viaţă mai mică decât femeile - în acelaşi condiţiilor sociale şi de sănătate, un om rău poziţia de pornire. (Reţineţi că acest lucru nu este cu privire la sensul absolut al vieţii - care depinde de condiţiile sociale şi de sănătate din ţara - şi anume diferenţa dintre bărbaţi şi femei, care au fost complet condiţii identice). Astfel, diferenţa dintre speranţa medie de viaţă pentru femei şi bărbaţi poate fi un indicator de genotip daune (cu genotipul ideal şi non-plata de daune ar fi zero). În anii noştri, în medie, pentru ţările dezvoltate, această diferenţă a ajuns la 8.2 ani (1986) spre deosebire de aşteptat ca în 60 de ani de declin, şi continuă să crească. Dificultatea se află încă în faptul că este foarte dificil (sau imposibil) de a evalua medie de viaţă a unei generaţii, care este acum de viaţă (sau acum în copilărie) - modul de mult timp să aştepte până când acesta moare ... Puţini pot ajuta compara ratele mortalităţii pe grupe de vârstă, dar nu-i dă dreptul de imagine, deoarece nu întotdeauna au relevanţă directă pentru evul mediu. Prin urmare, cifra avem acum - care aparţine unei generaţii care a fost născut 50-60-70 de ani în urmă, şi puţin se spune despre starea de generaţiile actuale de viaţă.

29. Una dintre cele mai neplăcute situaţii suplimentare - este degradarea samorazgon din genomul uman în ceea ce priveşte modelul de civilizaţie. morbiditate crescută a populaţiei duce la o mai mare dependenţa sa privind medicamentul (şi mai mare utilizare a acestui medicament pe care le putem vedea în viaţa lui). Aşa cum am menţionat mai sus, cele mai multe medicamente si terapii sunt mutageni puternici. Asta este, mai mult o persoană este tratată, cu atât mai mare durere descendenţilor săi. Un alt aspect al acestui fenomen Acelaşi lucru este că dureros mai este omul, mediul mai artificiale el încearcă să surround mine (pentru a crea o sera "" condiţii) - este mai mică în natură, şedinţa în încăperi închise, mananca mai "civilizate" produse alimentare şi etc Un alt mecanism este că samorazgona (suna paradoxal, la prima vedere) drepturile de genotip (în ceea ce priveşte deteriorarea sa) depinde de fenotip. Faptul că daunele neîncetat ADN-ul celulelor sub influenţa unor factori externi şi mutagene se opune un puternic sistem de reparare ADN, care elimină practic toate consecinţele daunelor (cu excepţia pentru un procent foarte mic, care este fix ca o mutatie. Eficienţa acestui sistem depinde de starea organismului - în organisme atenuat, este, de asemenea, diminuată. Se pare că, în aceleaşi condiţii în drepturile pacientului de mutaţii va fi mult mai mult decât un sănătoşi (care putem observa, să zicem, un exemplu de faptul că oamenii de multe ori suferă de cancer pe fundalul unor alte bolii şi o stare de slăbit). Astfel, în ceea ce priveşte natura, oameni bolnavi şi slab nu ar trebui să aibăîntâlnit descendenţilor (şi ar trebui să lent pe moarte). În natură şi are loc, dar în medicină societatea de astăzi le dă posibilitatea de a trăi şi au urmaşi.

30. Aplicate în ţara noastră sunt următoarele caracteristici. Ucraina este o regiune foarte ecologic aglomerate. În aer emise anual 20 milioane tone de emisii industriale în râul evacuate aproximativ un miliard de metri cubi de deşeuri acumulate în gropile de jumătate de miliard de tone de deseuri solide. Aceasta reprezintă un sfert din poluarea industrială din URSS (la sfârşitul datelor din anii 80, în general, lucrarea a fost scrisă ca o lungă perioadă de timp, dar nu are nici cea mai mică semne de. Imbatranire - de fapt, pentru multe lucruri cu ochiul liber se poate vedea de dezvoltare în această direcţie). Arate aproximativ 60% din teritoriu, luând în considerare suprafaţa ocupată de aşezări, oraşe şi domenii conexe, industrii, haldele şi gropile de gunoi - devine imagine clară de supraîncărcare de mediu, care face ca ţara să înceapă să fuzioneze împreună centre densa de dezastru ecologic. În unele regiuni majore (Zaporozhye, Krivoy Rog), poluarea din regiune este de aşa natură încât concurează cu centre ale marilor oraşe. În diferenţa la mijlocul 60-s în speranţa de viaţă între bărbaţi şi femei în Ucraina a fost de 3,7 ani, a fost unul dintre cele mai bune din lume şi a arătat în stare bună a genomului. În doar o generaţie, în anii 80, diferenţa de aşteptat, în speranţa de viaţă a fost de 9,6 ani - a fost mai mare decât orice ţară dezvoltată, şi una dintre cele mai mari din lume.

31. Concluzie. Din cele de mai sus următoarele concluzii: în condiţii constante de viaţă al civilizaţiei umane este inevitabil foarte neplăcută şi foarte curând, consecinţele de degenerare genetice. Exterior, ar fi identificate, astfel încât fiecare generaţie succesive va fi mult mai dureroase decat anterioare (şi mai mult decât mai mare va fi diferenţa dintre generaţii), şi în cele din urmă totul vine la această generaţie foarte bolnav (a cărui viaţă şi de viaţă este de a nu fi similare, dar pe o boala continuă) va da naştere la o generaţie complet non-viabile. Că oamenii din ţările dezvoltate vor muri, şi bagheta omenirea va suferi mai multe naţionalităţi care locuiesc în prezent, în curs de dezvoltare ţări - în cazul în care astfel de procese au început mult mai târziu. În realitate, desigur, nu va veni - pentru că la un moment dat, de îngrijire pentru populaţie, în orice "spart" ar fi, vine la o incapacitatea de dureros pentru a atinge standardele dorite de trai al persoanelor fizice, împreună cu medicament pentru economia sa stricat, deoarece chiar dacă medicamentul " poate "(ca acum poate face o astfel de operaţiune inima pentru sute de mii de dolari, numai cât de mulţi oameni pot plăti pentru ele?) -" nu pot "a economiei, deoarece nici persoanelor fizice, nici întreaga ţară nu se poate petrece asupra sănătăţii 100 % (sau 90%) din venitul lor. Deci, viaţa fără sprijinul medicinei incepe ceva mai devreme decât a negat posibilitatea de medicament în sine. De fapt, acum este deja întâmplă în toate ţările, inclusiv dezvoltate - doar o mică parte a societăţii îşi poate permite să folosească toate disponibile la realizările actuale ale medicinei. Doar nu toţi oamenii din restul populaţiei (dar numai unii), fără a muri. Aşteptare plecat pentru o scurtă perioadă - una sau două generaţii (20-40 ani), un maxim de trei (60), în funcţie de regiune.

32. Orice informaţii din categoria "foarte proaste" o mică valoare dacă nu are secţiunea "Ce este în această privinţă ar trebui să fie făcut." Din păcate, această întrebare se referă la faptul că o probleme pur ştiinţifice, sunt strâns legate cu morale şi etice, de ce vorbesc despre acest lucru foarte dificil. Cu toate acestea, toate la fel de risc, în ciuda faptului că, atunci când pe aceste teme a fost sugerat să afecteze într-un fel sau în conflict cu morala stabilit sociale, a declarat imediateshaetsya eticheta consumator. Îmi amintesc că acest lucru este nimic mai mult decât o încercare de analiză ştiinţifică a situaţiei.

33. Deoarece calea de barbarie nu este aplicabil pentru noi, umanitatea este nici o alternativă şi modelul existent al societăţii este incompatibilă cu biologia umană - are nevoie urgentă de a face ceva. Din ceea ce putem face în această privinţă - aceasta este de a utiliza terapia genică pe două fronturi. În primul rând - aceasta este, de fapt terapie, de exemplu, efectele medicale pe pacienţi umani cu boli ereditare, a solicitat intervenţia în genomul celulelor somatice (aici autorul mi se pare, foarte ipocrit. Oh, el e mai bine alte ştie ce terapia genică şi pentru ce poate .. Ce este - acesta este un subiect de discuţie separată, dar în general - capacitatea sa de a acum atât de rar că este doar că biţi pilot, pentru a prelungi durata de viaţă a bolnavilor terminali la anumite boli ereditare, şi nu mai comandă. Despre că, pentru a corecta pe deplin genomului uman - deşi un adult, cel puţin în stadiul de embrion - aceasta nu este şi nu poate merge, cu peste 13 ani, practic nu sa schimbat nimic Nu există pur şi simplu nu instrumentele necesare., şi nu vor exista. cazul în care cauza brute analogie ne imaginăm că monstru chirurg plumb, şi spune-i să aibă intervenţii chirurgicale cosmetice şi să-l facă frumos şi chirurg toate instrumentele - degetul mare de cui.. Si nu deget. Şi, în general nu este un chirurg şi un masaj terapeut fosta. Şi, în sfârşit acest lucru se întâmplă toate centrul mlaştina Grimpinskoy. Cineva pe care succes unghia neg chirurg din skolupnul nasul lui, cineva a rupt negarea crusta - şi aceasta este o mare realizare - dar, în general, nu chirurgie plastica, el nu si nu va fi capabilă să facă. mai mult că în fiecare an a condus toti monstrii mai infricosator ..), al doilea - aceasta este, probabil, mai complete şi exacte diagnostic prenatal, oferind consiliere cu privire la avort în identificarea de defecte genetice (şi acest lucru este mult mai simplu, funcţional, şi modul util. Numai atunci Ca de obicei, devin problema nu a fost tehnice, dar morale şi consideraţii etice În primul rând,. numai unele boli pot fi unic determinat, cum ar fi sindromul Down. O majoritate a anomaliilor - doar unele, să nu mai vorbim de simplu "slăbit" copil - acest lucru este acum în general, nu este definit. Nu este uşor pentru a da o recomandare privind întreruperea sarcinii, atunci când un necunoscut cu exactitate gradul de inaptitudine a copilului .. În al doilea rând, acesta poate fi doar o recomandare - nimeni nu va împiedica femeile să aibă copii, chiar dacă este sută la sută Downe, mai ales să nu mai vorbim de "slăbit". La urma urmei, ne putem imagina o situaţie când o femeie devine insarcinata din nou, ea a fost sfătuit să avortezi a doua oară din nou însărcinată, stop, ea în cele din urmă spune: "Du-te dracului toate nafig, se confruntă cu o astfel de voinţă şi totul" În scurt. - în organizarea sălbatice o astfel de selecţie pe scară largă - nu va reuşi Şi în îngust - înseamnă nici speciale, ceea ce este punctul de tiraniza o femeie, iar zece alte state încă să dea naştere la oricine.?

Şi, apropo, chiar acum în America, semne Bush o lege care sarcina in al treilea trimestru nu ar trebui să fie întreruptă, chiar şi pentru motive medicale. Chiar dacă ameninţarea vieţii mamei. Şi chiar şi în cazurile în care evoluţiile ulterioare la riscul de deces pentru ambele - şi fătului şi mamei - încă un medic de a face acţiuni care să conducă la moartea fătului. Adică bunã muri singur. Legea Madly uman ..

Concluzie: în ciuda gravităţii acestei probleme sunt autorul nu ofera mod real din acesta. Nu pe limitările sale, ci pur şi simplu din cauza absenţei lor.

34. Autor de lucru vine la acest punct, şi indică o contradicţie aparentă între modelul social al societăţii (care oferă mijloacele de medicină de supravieţuire tuturor copiilor tatăl, şiDeclinul fertilităţii a 2 copii per femeie, pentru stabilizarea că, un fel de, oricui îi place şi ceea ce cu toţii de acord (bine, nimeni nu vrea mortalităţii infantile)) cu esenţa biologică a omului (degenerare a genomului în această situaţie pentru un timp foarte scurt). El a fost aluzie la faptul că există "barbar" moduri de a rezolva această problemă, deşi nu a spus ce. Eu pot să spun pentru el - nu este foarte dificil. Aceste metode pot fi clasificate după cum urmează: 1) diferenţiere a persoanelor fizice pe baza unui genotip sănătoase sau insalubre; persoane interdicţia de reproducere (de exemplu, concepţia de copii), cu handicap evident - 100%, şi introducerea pentru restul de un "test" pentru fitness pentru reproducere - adică de un nivel inferior de forma fizică şi mentală, sub care copiii încep este interzisă. În general, apa pură eugenie, direct de la fanteziile nocturne ale lui Hitler. Da, să nu uitaţi - un aparat punitiv, şi uciderea tuturor copiilor născuţi în ciuda sistemului de certificare. Sau, sterilizare forţată, inadecvat - este mai uman decât uciderea de copii. Deşi, în comparaţie cu al doilea paragraf .... 2) cei care au promovat examenul, se angajează să suporte copiilor cu cel puţin 5, de preferinţă mai mult (pentru mai multe - un bonus). Pe măsură ce populaţia trebuie să aibă o populaţie stabilă - până la vârsta de 16 ani trebuie să trăiască doar 2 copii. Elaborarea unor măsuri complexe, a selectat cea mai potrivită a copiilor, şi distrugerea slab (fizic şi mental). De exemplu, periodice (în diferitele grupe de vârstă), de selecţie a copiilor de părinţii lor la plasarea într-o tabără de antrenament în cazul în care copiii vor fi de a asigura condiţiile de supravieţuire - de exemplu, prin parbriz, în pădure sau de munte, etc; inspecţii periodice ale abilităţile mentale .. Da, desigur - lipsa completă de medicină - atunci când era prea bolnav, sau de a lua mai bine de la sine sau mor. Având în vedere umanismului ar fi "de prisos" copiii nu sunt puse la moarte, dar toate numai sterilizate, dar nu îndeplinesc cerinţa de forţă de stabilizare - ceva mai multe copii suplimentare, de 2-5 ori mai mult decât cei care trebuie să suspende ... Opţiunea - cu devieri puternice omoare, dar cu mici - sterilizate şi folosit ca sclavi.

Vezi descrierea Plutarh vieţii în Sparta antică.
A se vedea descrierea stilul de viaţă al localnicilor în science-fiction roman Evgheni Lukin "Misionarii".

Ambele sunt foarte aproape de ceea ce este necesar.
Groaznic? Da, si eu. Si sa-ti imaginezi o alternativă, este real, nu are halucinatii - că de nepoţi, şi trăgând dintr-o existenţă mizerabilă şi dureroase, care trăiesc pe pastile, murind 40 de ani de cancer, boli de inima, precum şi toate alte facilitati, nepoţii dumneavoastră se nasc - fără copii mai mult, dar sunt o nebuni neviabile care mor (de sine) în primul an de viaţă, şi norocos este cel care dă naştere, după mai multe încercări copil care trăieşte într-un fel ... si totul a fost în zadar, pentru că el a avut când a creşte, cu siguranţă, copiii nu vor fi viabile ..

35. Din fericire, toate acestea nu va fi. Nici prima, nici a doua.

36. Pentru ca este destul de altul.

37. Deoarece un pic mai devreme decât de manifestare a problemelor cu genomul vor fi catastrofale, umanitatea (şi ţările dezvoltate, de asemenea) vor începe problemele globale legate de distrugerea civilizaţiei tehnologice existente. Fără a aborda aici toate aspectele legate de această criză este un subiect pentru alte cercetari, vom menţiona doar aspecte care sunt importante pentru acest subiect. În primul rând, ar fi foarte grav deteriorat sistemul de sănătate, care va restabili poziţia filtru postnatale mai multe. În al doilea rând, o înrăutăţire accentuată a condiţiilor de viaţă de aproape toti oamenii dispar facilităţile de obicei - cu acelasi rezultat. În al treilea rând, pentru o perioadă scurtă de timp (una sau două decenii), populaţia lumii va fi redusă cu cel puţin trei ori - de la 6 la 2 miliarde de oameni - se va face selecţia primară, deşi nu este întotdeauna egalăRno, deşi nu întotdeauna în mod adecvat, dar va fi. Ceea ce vom obţine ca rezultat?

38. Ca rezultat, vom lua nişte a omenirii, cu genotipul, împovăraţi de sarcină mutatii foarte mult, în picioare pe pragul unei vieţi noi. În această viaţă nouă care va fi din nou puse în condiţiile în care filtrul postnatale va funcţiona în creştere. Odată restaurat de fertilitate. Şi, în general, totul ar trebui să meargă la fel ca înainte, aşa cum a trecut de la începutul secolului 19-20.

39. Asta-i asa ca nu adevărat. Înainte totul merge cursul vechi, şi genotipul va fi restabilită, pot obţine o serie de probleme foarte importante. În primul rând, este încă în condiţiile dure s-au "dur" de oameni - cei ai căror strămoşi, generatie dupa generatie a existat în aceleaşi condiţii. Şi acum, acestea vor fi puse moluşte, oameni de morbid, dar asta e cel mai rău - care au copii cu garanţia va fi chiar mai dure şi mai nepotrivită decât ele însele. Care este destul de posibil că, atunci când oamenii încearcă să proprii ca pe ceva de a lupta pentru viata sa, în imposibilitatea de a purta copii destul de bine pe care le au supravietuit in aceste conditii si a continuat sa cursa. Ca o consecinta, probabil, o reducere foarte substanţială a populaţiei - deja, chiar şi după val de decese din cauza crizei - în deceniul post-criză. În al doilea rând, ceva care este asociat cu prima. Nici o naţiune nu există în vid. El a fost întotdeauna înconjurată de vecini. Vorbind despre Ucraina, traieste acum la populaţia ei mai mică (multumesc lui Dumnezeu), de capacitatea de încărcare a teritoriului. În procesul de criză şi de post populaţiei de vârstă vor fi supuse două valuri de contracţie, şi nu putem spune în avans exact cât de mult - poate 10%, poate 70, acum nimeni nu poate spune chiar aproximativ. Ca rezultat, zona noastră poate fi nedoselena. În acelaşi timp, la îndemâna noi este o mulţime de ţări cu situaţia destul de diferite - Asia, "în curs de dezvoltare". În ele, în primul rând, este acum un număr foarte mare de oameni, de multe ori mai mare decât capacitatea de încărcare care transportă de pe teritoriul lor, ca şi cum acesta a scăzut în timpul crizei, tot acest timp va exista o presiune puternică de migrare - de la pământ lor suprapopulate în nepopulate noastre. Ei bine, din moment ce sarcina mutaţie care nu ne place - acestea nu vor avea astfel de probleme de sănătate şi de naştere a persoanelor sănătoase - şi tradiţia care le au la naşterea de copii acum sunt mulţi, şi avem încă mult pentru a recupera de la ei - că riscăm elementare marginalizate de pe teritoriul lor. Care sunt unele vietnamezi, chinezi, arabi, negrii - oricine. Chiar dacă totul va fi paşnică - dar daca ne-ar fi 50-10 la sută din populaţie, iar restul - vietnamez, atunci noi suntem dizolve pur şi simplu peste 20-40 de ani, mai ales având în vedere că din casatorii mixte va fi mult mai probabil pentru a obţine pui sănătoşi.

40. Dacă lăsaţi deoparte toate aceste probleme, ce altceva vom continua să se confrunte cu problema de degenerare genetică? totul depinde de cât de departe a mers (merge la începutul crizei). Cel mai rău lucru ar fi dacă vom ajunge la faptul că o anumită generaţie, în ciuda restaurarea filtru postnatale este pur şi simplu o problemă de a avea un copil sănătos. Apoi am pur şi simplu rulaţi riscul de dispariţie, ca naţiune, aşa cum a fost deja scris. Şi dacă nu încă să fie toate rele, si sansa pentru un copil sanatos va fi? Apoi, există posibilitatea de a se căţăra în timp. Singurul lucru care se pare, este ceva care trebuie să se aprindă în mod inevitabil, criteriile de selecţie pentru un soţ / soţie, şi obiceiurile de căsătorie, în general - tradiţii folclorice absoarbe paşii de a găsi cele mai bune de sănătate posibil de partenerul tău, aşa cum este în natura tuturor animalelor şi primitive popoare .

Victor Sergienko, vicsrg@ukr.net
2007
http://vicsrg.ho.com.ua/stat/kordum.htm

Vineri, 15 mai 2009
Vizualizări: 3188

Citiţi de asemenea

Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
57
Rezultatele sînt uimitoare!Astăzi, adesea consumăm alimente dăunătoare, prelucrate, precum și numeroase băuturi dulci și...
109
Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
340
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
195