ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Delfinii — Brothers in minte?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Dolphin - mamifere marine uimitoare, care sunt încă mare mister pentru oamenii de ştiinţă. jocuri ale minţii, metode avansate de vânătoare, socializare cu sunete de limbă şi gesturile - toate acestea demonstrează nivelul ridicat de dezvoltare a creierului acestor animale.

Creierul delfinilor, în medie, cantareste aproximativ 1,7 kg şi 1,4 la om. Desigur, prin ele însele, aceste cifre nu sunt nimic spun ei este mai important decât raportul dintre greutatea creierului la greutatea corporală.

La om, greutatea creierului este de 2% din greutatea corporală, delfini (Afalina) 1,7% (mai mult decât majoritatea altor specii de primate).

Numărul de convolutions al cortexului cerebral de delfini mult de oameni şi primate, dar numărul de neuroni pe unitatea de volum a creierului mai puţin. Prin urmare, mulţi oameni de ştiinţă în nivelul de inteligenta pus delfinilor la al treilea loc după omului şi cimpanzeu.

Alţi oameni de ştiinţă, aliniere "dezacord fundamental şi a pune delfinii pe linia a doua de rating de cele mai inteligente creaturi de pe planeta. Cred că videoclipul prezentat în atenţia dumneavoastră, cauza pentru a reflecta asupra cuvintelor lor.

Delfinii sunt în mod constant îmbunătăţirea tehnologiei lor de pescuit. Delfinii video ridica coada de noroi de jos, creând un fel de plasă de pescuit ". reducerea treptată a circumferinţa această reţea "Delfinii" turma "de peşte într-o grămadă.


Surprinzător, delfini inteligent joc cu inele şi aer.

Un delfin juca "fotbal". Ca mingea sunt meduze.

Sursa: www.priroda.su

Miercuri, 27 ianuarie 2010
Vizualizări: 2548

Citiţi de asemenea

Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
67
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
108
Este uimitor, dar, conform medicinei populare, cu ajutorul despărțiturilor interioare ale nucilor, puteți lupta împotr...
187
Și Pascal, și Pușkin, și Lomonosov, și Mendeleev.Dar o oarecale Lenocika de șaptesprezece ani spune: "Mă cam îndoiesc că...
250