ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dentist pentru sine!
În întreaga lume serviciile stomatologice sunt prețuite foarte scump .... la fel ca și serviciile altor impostori!

Vreau să împărtășesc din experiența personală, cum în cele mai multe cazuri să ne abţinem de serviciile unui dentist, folosind legile naturii!

 

Lutul neapărat face parte din trusa de prim-ajutor al partizanului!

Se poate scrie o odă lutului ... Proprietăţile sale minunate sunt foarte diverse și ... sunt declarate ca fiind secrete. Despre utilizarea externă a lutului în centrele de cosmetologie am auzit multe. Despre tratamentul maladiilor (tumorilor, etc.) cu comprese de lut, de asemenea, au auzit mulţi oameni ...

Dar, despre lutul ca un medicament dentar au auzit doar câţiva!

Principiul impactului este acelaşi - lutul este un adsorbant puternic și un antiseptic natural.

Există mai multe varietăți de lut. Toate ele sunt într-o anumită măsură vindecătoare - aici, fiecare procedează de capul său. Dar pentru utilizarea interioară a lutului este important, printre altele, gustul! Odată am încercat un fel de lut albastru ... și am vomitat! Eu însumi am constatat că cel mai gustos lut este cel alb. Prin urmare, dacă nu aveți o alternativă, cumpăraţi în farmacii lutul alb cosmetic (fără arome!)

Ce nu s-ar întâmpla cu dinţii dvs. - boala parodontala, carii, sensibilitatea dinților, umflarea, etc.,metoda de tratament este aceeași (sunt sigur că există nuanțe, dar eu prezint doar experienţa mea):

1) Lutul este cea mai bună sursă naturală și echilibrată de minerale esenţiale. În special, de calciu cu care ne înşeală negustorii de suplimente alimentare! Administraţi în dimineața o linguriţă de lut cu 30 de minute înainte de mâncare şi veţi uita de toate soiurile de "calciu"! Este verificat! Chiar dacă aveți o sensibilitate puternica a dinţilor, folosind lutul timp de o lună, veţi putea bea şi oțetul fierbinte!

2) La apariţia unei probleme asociate cu dinţii, trebuie să aplicaţi lutul pentru o lungă perioadă de timp. Desigur, cel mai bun timp pentru a face acest lucru este noaptea. Chiar înainte de a merge la culcare aplicaţi lutul în cantitate de o linguriţă pe locul în cauză (în situații extreme – o lingură de lut). Până în dimineața îl veţi mânca deja. După o săptămâna de o astfel de expunere puteţi elimina orice complicație!

3) Bolotov sfătuieşte să săraţi cavitatea bucală pentru încănătoşirea florei și faunei prezente în dinți.

Încercaţi – sfatul este înţelept. Prin urmare, este logic înainte de a aplica lutul pe dinţi, amestecaţi-l cu sare pe un vârf de cuțit. Este eficient! Dar, în cazul în care dinţii reacționează dureros, vă puteţi abține de la sare câteva zile până când dinții vor deveni mai puternici.

4) S-a descoperit în mod neașteptat efectul benefic al apei "moarte" (electrolite) asupra dinților. Apa moartă, de obicei, dezinfectează. Și durerea de dinți dispare foarte repede.

Deci, lut + sare + apa moartă

Utilizând în viață aceste sfaturi simple, veţi lăsa o armată foarte mare de medici stomatologi șomeri!

 

 

САМ СЕБЕ СТОМАТОЛОГ!

 

 

Sursa: vk.com

 

Sâmbătă, 08 iunie 2013
Vizualizări: 3088

Citiţi de asemenea

Încă nu demult nici măcar nu auzisem de acest cuvînt - "microplastic". Și astăzi nu scrie despre el doar cel leneș.Desch...
94
Mulți oameni au un nivel crescut de aciditate în organism. Aceasta este o consecință tipică a consumului de alimente d...
0
Aceasta este cea mai detaliată fotografie a vieții celulare interioare făcută vreodată pînă în prezent.Celula este unita...
139
Avînd un stil de viață hiperactiv, poți avea impresia  că nu ai suficient timp pentru anumite lucruri în timpul z...
184