ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Deputatii vor sa faca televiziune moraleAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Adjunct al grupului "Oamenii lui adjunct", organizat în Duma de Stat discuţia mesei rotunde pe tema "Îmbunătăţirea responsabilităţii sociale de televiziune." Discuta problema a mass-media au adunat politicieni, ziarişti, actori de film, regizori, critici de televiziune şi oamenii de ştiinţă se specializează în studii ale fenomenului de mass-media. Partidul Popular a dezvoltat şi livrat de către profesionişti şi discuţia publică a trei proiecte de lege: "cu privire la modificarea articolului 4 din Legea privind mass-media," ecran de filme naţionale şi desfăşurarea de informare semnificative social "şi" cu privire la modificările la legea federală "Pe Suport de Stat al Cinematografiei din Federaţia Rusă, care vizează îmbunătăţirea responsabilităţii sociale de televiziune naţionale.

Se propune să completeze legislaţia existentă privind mass-media ", norma care interzice prezentarea de acte vii de violenţă şi abuz împotriva persoanelor şi a animalelor, precum şi arate până la 22 de ore de filme de lung metraj, care demonstrează cum să pregătească şi comite o crimă.

Un alt proiect de lege stabileşte o cotă 60% pentru filme interne şi filme TV. Al treilea are ca scop consolidarea sprijinului acordat de stat pentru cinematografie din Rusia.

Participanţii au subliniat efectul distructiv al televiziunii naţionale moderne asupra psihicului uman, şi, mai presus de toate, pe-o lume instabilă psihologică a tinerei generaţii. Au fost anunţate rezultatele teribil de studii efectuate de oameni de ştiinţă ruşi: în timpul zilei pentru o oră la un canal federal prezinta patru scene de violenţă, în seara - 6. Mass-media imaginile generate de război, în care un impact nominale privind domeniul de aplicare al erodării conceptului de bine şi rău, există o distrugere psihologică profundă a structurilor, schimbări negative de personalitate. Televiziunea creează un comportament agresiv şi percepţia simplistă a realităţii. Nevoie de informaţii şi protecţie a mediului ale individului şi societăţii în ansamblu.

Renumitul actor şi director al Festivalului International de Film "Golden Knight" Nicolae Burlyayev a descris rolul negativ al mass-media: "Pe parcursul ultimului deceniu, în mare parte datorită generaţie de televiziune a crescut bolnav de poporul rus, anti-patrioţi, violatori şi criminali.

Într-adevăr, de stat s-au exclus de la influenţa a ecranului. Adăugat permisivităţii. Ca urmare, completate în închisoare, spital de boli mintale, narkobolnitsy. Când sunt în zone care mă condamnaţi doar spune că ele au fost aduse cu exemple de filme şi programe de televiziune "Am văzut în filme" - se spune - "cum fura si ucid cu impunitate, iar noi blestem tuturor celor datorită cărora le acum suntem aici. "

În ciuda toate acestea, a continuat Nicolae Pilat, statul continuă să meargă din spaţiul cultural. Preşedintele a semnat în urmă cu un an în legea privind privatizarea studiouri. Un proprietar privat este în cauză numai cu profit, şi va produce produse de calitate inferioara, care oferă un venit bun. Nu toată lumea poate fi dat în mâinile privat, de exemplu, o bombă atomică nu se poate, cinema este de asemenea imposibil - este o armă strategică stare spirituală. "În opinia mea, inacceptabil de transfer în totalitate în proprietate privată a statului studiouri de film şi televiziune. Eu cred că măsurile propuse de dumneavoastră pot fi chiar suficient. Trebuie să existe restricţii legislative, precum şi controlului public. În plus, mi se pare că merită să dezvolte Legea cu privire la statul de film şi televiziune. Sunt gata să intre într-un consiliu opiniei publice profesionist pentru a ajuta nobil cauza ta "- a conchis el Nicolae Pilat.

În plus, la o masă rotundă tratate şi modificările la Legea cu privire la publicitate, a propus să interzică utilizarea de imagini de oameni şi animale în publicitate bere. "Plantarea de stilul de viaţă de bere, în special printre tinerii noştri, este o ameninţare majoră pentru sănătatea fizică şi morală a societăţii - a declarat şeful prim-adjunct al grupului parlamentar Anatoly Aksakov. "Aceasta este o chestiune de securitate naţională. Rol important în promovarea stilului de viaţă bere, desigur, piese de teatru video. Partidul Popular a pregătit un proiect de lege care a avut ca scop limitarea publicităţii de bere, şi, mai presus de toate, să interzică utilizarea de imagini de oameni şi animale în publicitate bea.

Proiectul de lege a trecut două lecturi, dar guvernul nu dă nici un argument coerent, a făcut o concluzie negativă. După aceea, reprezentanţii bere a venit la mine şi sa oferit să suspende examinarea documentului şi a promis să elimine astfel de ecrane de publicitate. Dar cuvântul lui nu este ţinut.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, anul trecut în Rusia la un deceselor cauzate de supradoze de droguri de 12 copii. În timp ce la Moscova înregistrate zilnic 12 cazuri de intoxicaţii bere. Există chiar şi cazuri de otrăvire bere la copiii sub 5 ani, iar cauza principală a medicilor de alcool, bere ia în considerare influenţa pernicioase de publicitate.

Până în prezent, lobby-ul de bere blocat trecerea în continuare a proiectului de lege, dar Anatoly Aksakov încrezător că în cele din urmă Duma de Stat a aprobat acest amendament. "

Miercuri, 05 decembrie 2007
Vizualizări: 2378

Citiţi de asemenea

Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
56
În gospodăria ecologică ”VioPark Varnița” a nins. Cîmpiile, lacurile și vegetația au îmbrăcat straie albe, iar peisajele...
99
Această brînză de vaci nu provoacă fermentație în intestin, se digeră bine și are un gust plăcut. Încercați să pregăti...
272
SUA lansează primul sistem plutitor Ocean Cleanup, care va curăța oceanul de resturile de plastic, a declarat pe 8 sep...
135