ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dezbaterea pe tema încălzirii globale la canal video +Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Recent, la Canalul a fost prezentat filmul documentar limba engleză "Povestea unui înşelăciune, sau încălzirea globală, în cazul în care sa afirmat că acest lucru este cel mai încălzire - un mit. Ecologistii Rusia a luat filmul la inima, jignit că opiniile lor nu au fost luate în considerare. Pentru a remedia eroarea, hrana pentru animale primul invitat să înregistreze în discuţia autorului programul "Gordon Quijote". Cu toate acestea, de transfer, care are scopul de a "lupta împotriva morile de vânt, a izbucnit într-miraje şi imagini în mass-media, cărţi, şi realitatea de mediu" nu a intrat în mainstream, în care ecologiştii ar dori.


Transferul a lucrat pe principiul cunoscut de puzzle pentru copii ", dar nu poderetes. Ca urmare, reprezentanţii organizaţiilor de mediu şi oameni de ştiinţă de fapt, a ajuns aproape la lovituri, strigând unul de altul.


Da, programul, iniţial nu au urmat scenariul nauseam nabivshemu deja "încălzirea globală periculoase" şi "oamenii sunt distruge natura." Leading programului, Alexander Gordon a luat afirme că ecologişti sunt promovarea cerinţele de mediu nerealiste, în detrimentul dezvoltării economice şi rezolvarea problemelor sociale. Potrivit lui, în caz de reluare a creşterii economice angajamentelor de reducere a emisiilor va limita posibilităţile de dezvoltare economică în Rusia. Argument împotriva ecologiştilor a fost, de asemenea, faptul că cerinţele de mediu pentru cineva să pierderi, precum şi pentru cineva să beneficieze. În special, că punerea în aplicare a Protocolului de la Montreal a fost profitabilă companie DuPont, care a avut prima posesia tehnologiei de ozon frigorifici nedistructive, şi dezavantajoase pentru producătorii de freon tradiţionale.


Critica autor de la program a fost supus Greenpeace organizaţiei. Alexander Gordon convins de faptul că protecţia mediului, de asemenea, de a primi profit, care să permită companiilor de a utiliza non-competitiv "dumping de mediu" şi primi, astfel, beneficiile economice. Pur şi simplu pune, Greenpeace ar putea argumenta că societatea Apple iPhone - cele mai "murdare" în termeni de produs de mediu, în timp ce Microsoft este deosebit de curat şi are, în general, dreptul de a purta statutul de "mai verde companie din lume." "Nu cred că o astfel de aliniere la întâmplare s-au dovedit" - spune Gordon.


Ca rezultat, director de programe de la Greenpeace Rusia, Ivan bloc părăsit studioul. Alţii rămân în scopul de a delibera suplimentare cu privire la subiect imediată a programului - încălzirea globală şi schimbările climatice. Ca urmare, foarte adevărat rezuma editorul adjunct al revistei "reporterul rus Dmitri Sokolov-Mitrich:


- Gaura de ozon, cu efect de seră, gripei aviare - ameninţărilor globale, cum ar fi miraje, apar şi dispar, blunting imunitate umanitatea împotriva ameninţărilor reale la nivel global. Cum ar fi imperfecţiunea macroeconomie, în creştere şi cancerul, bolile cardiovasculare sărăcie de naţiuni şi continente, dând naştere la o migraţie necontrolată, şi încălcarea echilibrul etnic în alte ţări şi continente - a spus el. - O ameninţare majoră, în opinia mea, este legat de discreditare a ştiinţei însăşi. Într-adevăr, astăzi este - nu atât de mult un instrument de cunoaştere, ca un simbol al credinţei. Menţiunea "ca oameni de ştiinţă a stabilit ..." ne afectează prea mult la fel ca şi strămoşii noştri maximele de genul "vreau acest parfum!", "Astfel a vorbit Zarathustra", "Dumnezeu este cu noi avansate!" Mitul imutabilitatea ştiinţifice de cunoaştere este civilizaţie. Dar este ce în ce mai nesigur.

vegetarian.ru
Marţi, 05 ianuarie 2010
Vizualizări: 2113

Citiţi de asemenea

Ginkgo biloba - îmbunătățește capacitatea creierului, îmbunătățind fluxului sangvin periferic pentru o mai bună utilizar...
11
Catastrofa ecologică de la Strășeni amenință tot mai mult nu doar locuitorii din zonă, dar și pe cei din capitală. Probl...
31
Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
68
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
85