ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dieta uimitoare al starului de fotbal american – Tom Brady

Tom Brady este faimosul jucător de fotbal, considerat unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului american. De nenumărate ori a câștigat Super Bowl, devenind cel mai bun jucător al acestor meciuri, și a participat la Pro Bowl; de mai multe ori a fost recunoscut ca "sportivul anului". Și este vegan. În același timp, Brady e mai în vârstă decât toți colegi ai săi, și nici nu are de gând să plece "la pensie". Recent a fost publicată o serie de fapte curioase din viața acestuia favorit al publicului, care iese în evidență pentru puterea și sănătatea sa incredibilă. Probabil că aceste fapte vor fi interesante tuturor - dar în primul rând, desigur, veganilor și vegetarienilor, dar și celor care nu cred că "omul poate face orice", după cum se spune în proverb.

S-a dovedit că Brady, care are peste 37 de ani, o vârstă care pentru jucătorii de fotbal american se consideră una înaintată - ține un regim alimentar surprinzător de strict pentru a rămâne "în formă". Chiar mai strict decât se credea!

Recent Brady a declarat că va juca atâta timp, cât va putea și nu are de gând să lase marele sport, el își dedică aproape tot timpul doar sportului și stării sale fizice, nu consumă alcool, în fiecare zi se duce la culcare strict la ora 20:30, și fără "zile de odihnă" ține o dietă strictă!

Într-un interviu pentru Sports Illustrated Brady a declarat că ține o dietă de sezon - de exemplu, vara, pe caniculă, consumă unele alimente, iar în timpul iernii - altele (produsele care încălzesc), pentru a menține "echilibrul și armonia" metabolismului. Colegii săi știau că are un regim alimentar 80/20, dar după cum s-a dovedit, acesta nu înseamnă 80% de alimente sănătoase, și 20% de bere, chips-uri și burgeri. E vorba despre 80% de produse care alcalinizează și 20% de alimente acide. Membrii echipei permanent urmăresc cum Brady cu poftă mănâncă hummus, sau mestecă un baton crud cu proteine. Starea sa de sănătate, și cel mai important, "longevitatea" în sportul mare sunt cu adevărat uimitoare!

Detaliile amuzante ale dietei sportivului au fost recent publicate în ziarul "New York Times". S-a dovedit, de exemplu, că Brady zilnic mănâncă salată de varză la micul dejun, la al doilea dejun are o băutură cu proteine ​​și electroliți, în care adaugă, de asemenea, și verdeață. Uneori Brady adaugă în cocktailurile sale și fructe de padure - exclusiv și numai afine, care nu pot provoca efecte inflamatorii în organism. Iar "desertul" său - în acele zile speciale, atunci când vrea ceva de răsfăț și simte că merita, constă din... paste reci crude și înghețată din avocado. Credem că și cei mai convinși iubitori de avocado vor sta de acord că un astfel de desert de "lux" face onoarea puterii de voință al faimosului jucător!

După cum s-a menționat de către un observator al "Sports Illustrated", "având în vedere cum se pregătește Brady (pentru joacă), se pare că în viitorul apropiat nu are de gând să renunțe la sport!"

 

 

Sursa: vegjournal.ru

Sâmbătă, 27 iunie 2015
Vizualizări: 1448

Citiţi de asemenea

Pe lacurile zonei ecologice VioPark creat de holdingul Daac Hermes s-au stabilit mai multe lebede. Acest lucru îl demons...
25
1. Nu e voie să pregăti în seră un pămînt prea bogat nutritiv pentru această cultură. Aduceți (chiar din toamnă) gunoi...
273
În Asia, încă din cele mai vechi timpuri, se știa că membrele inferioare îmbătrînesc în primul rînd. În tratatele orient...
354
Astăzi site-ul www.moldovenii.md, dedicat studiului, conștientizării și promovării adevăratei istorii și culturii a Mold...
184