ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Din cauza companiei Monsanto, pînă în 2025. fiecare al doilea copil va suferi de autism

Jurnalista americană Janet Phelan menționează că Universitatea tehnologică din Massachusetts a ajuns la concluzia că pînă în anul 2025, fiecare al doilea copil născut pe pămînt va suferi de autism.

Doctorul Stephanie Seneff, comunicînd această noutate în cadrul unei conferințe de presă, a menționat că de viitoarea epidemie se face vinovată compania Monsanto, cunoscută prin campania sa agresivă în domeniul produselor modificate genetic și prin erbicidul Roundup, produs de aceasta. Savantul a explicat că acest produs conține glyphosat. Acest erbicid a fost lansat în 1970, însă pe atunci el nu putea fi utilizat pe plante, deoarece acestea piereau. Însă creșterea suprafețelor cultivate cu plante ce conțin OMG, a condus la folosirea în masă a acestui erbicid.

Autorul menționează că compania Monsanto a modificat aceste plante astfel, încît ele în loc să piară din cauza glifosatului, să-l absoarbă complet. Reprezentanții companiei au declarat în repetate rînduri că utilizarea produselor prelucrate cu glifosat sunt inofensive pentru sănătate, însă experții UMT susțin contrariul.

Inițial, în SUA, produsul Roundup era folosit doar pentru stropirea porumbului și plantelor de soia modificate genetic, însă în prezent cu acesta sunt prelucrate toate semănăturile de grîu.

Totodată, nu doar produsele menționate conțin substanțele nocive, dar și băuturile carbogazoase americane conțin o cantitate mare de glifosat.

Potrivit studiului, acest erbicid distruge anumite bacterii din intestine, ce conduc la apariția unor maladii ca sindromul Alzheimer, Parkinson, ce au căpătat un caracter de epidemie în Occident. Obezitatea și depresia ca „efecte secundare” a utilizării glifosatului în alimentație, sună mai puțin strașnic față de faptul că acest erbicid provoacă autismul la copii.

Mulți experți occidentali, inclusiv doctorul în științe medicale Rima Laibow, sunt convinși că oligarhia americană știa demult de acest efect al utilizării glifosatului, însă a decis să-l folosească în continuare pentru a crea o populație ce va fi capabilă doar să se supună și să îndeplinească cele mai simple lucrări.

Articolul complet poate fi citit în publicația „Journal-neo”.

 

Sursa: journal-neo.org

Joi, 17 martie 2016
Vizualizări: 1188

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
105
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
99
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
115
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
364