ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Divertisment Medvedev.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Caracteristicile un succesor - prin gândurile sale despre peşte, naştere, case strămoşesc, goblini, "Hello-Ursul" şi lame democraţie

Luni, la o întâlnire cu liderii Unite "şi" Târgul Rusia ", Vladimir Putin, a explicat:" Făcând acest lucru în ajunul Anului Nou - nu placut cel mai, dar viaţa merge mai departe, şi legea ne cere să înceapă o campanie prezidenţială. " Apoi, sa dovedit că: "Tu şi am un candidat pentru a forma un guvern stabil, după alegerile din martie 2008," şi "cu privire la numirile Dmitri Medvedev, presedintele-l ştie" mai mult de 17 de ani, foarte aproape "şi" pe deplin susţine nominalizarea.

Dar oricare ar fi spus acum sau mai târziu pe Medvedev alte persoane, nimic şi nimeni nu va dezvălui un succesor declarat mai bună decât propria cuvintele sale.

Deci, a spus Medvedev

Medvedev Despre peşte: Consumul de peşte - un semn al calităţii vieţii persoanelor în ... Cele mai multe persoane mănâncă peşte - standardul de viaţă mai ridicat, cu atât creşte nivelul venitului şi mai bună a sănătăţii lor. "

La naşterea: "certificate de naştere sunt concepute pentru a îmbunătăţi calitatea şi disponibilitatea de livrare şi de îngrijire postpartum, să creeze condiţii pentru naşterea de copii sănătoşi. <...> Odată cu introducerea de certificate de generice a apărut stimulente economice şi un mediu competitiv real. "

Despre politica: "Trebuie să ne bazăm pe tradiţia noastră politică. <...> Nu cred că ar fi oportun să se dezvolte pe calea de state europene, care au schimbat istoria politică a fracturilor din Constituţie ca mănuşi, evoluând de la o republică prezidenţială într-o sau invers parlamentare.

Despre bucatarie: "Dimensiunea de bucătărie - este foarte important pentru familie. Dacă este mic, aceasta afectează confortul general. Ştiu ce spun. Am făcut 30 ani a trăit într-un apartament cu bucătărie.

Medvedev La Putere şi societate: "control trebuie să fie construite astfel încât cetăţenii au învăţat să ia puterea, nu ca o comunitate a unor spiriduşi gri, şi să evalueze performanţa fiecărui funcţionar."

"Discursuri pe străzi - o reacţie normală de oameni jenat. Dacă doriţi, în mod direct şi nu plăcut întotdeauna dovadă a existenţei societăţii civile. "

"Trăim într-o lame, dar încă democraţie."

Despre mine: "În data de 90 ani mi-am apărat de doctorat la Facultatea de Drept, apoi Leningrad, Anatoli Sobchak, şi ma invitat la postul de consilier. Am fost doar 24 de ani. O lună mai târziu, înconjurat de Anatoli Alexandrovici a aparut Vladimir Vladimirovici. Din toamna lui 1990 a doua am început să lucrăm împreună. Iniţial, Putin a fost consilierul aceeaşi, ca şi ceilalţi. După Sobchak, se uită la stilul lui Putin, a declarat: "Aceasta este senior dumneavoastră. Anatoly nu înşel.

Pe calităţi: "Fără ambiţie este imposibil să se pe deplin de viaţă. Medvedev

"În perspectivele acestora sunt mai mult un avocat decât un politician şi cu atât mai mult economistul. Deci, eu nu cred că este posibil pentru el sa speculeze cu privire la soarta monopoluri naturale sau alte momente dureroase de cale economice pentru Rusia. "

Despre afaceri: "Business trebuie să împartă profitul cu statul pentru a menţine funcţiile acestuia din urmă şi rezolvarea problemelor sociale ale societăţii. Prin urmare, provocarea cu toţii avem o dublă - pentru a câştiga cât mai mulţi bani prin trimiterea şi situaţia în buget. "

"Grey regim nu ar trebui să fie considerate ca fiind ceva care necesită răspunsuri guvernamentale active, precum şi ca astfel de norme pentru tratamentul de acţiuni format ca un rezultat a luat aceeaşi legislaţie.

La data de corupţie: "În cele mai multe ţări, aceste conflicte nu sunt rezolvate prin lege, ci pe baza eticii corporative. Asta este, o mită acolo brTT nu este bun, nu pentru că răspunderea juridică, ci pentru că este improprie ... Deci, eu cred că reglementarea conflictelor de interese se va baza în Medvedev mare măsură de standardele corporative.

Despre candidaţii la preşedinţie: "Pentru a spune <...> că preşedintele trebuie neapărat" iasă din haina lui "orice partid unul, chiar foarte mare, astăzi este prematură. Dar faptul că în viitor va fi de genul asta pentru mine, evident.

La arestarea stoc Yukos: "Este legal eficient, de exemplu, este arestarea de acţiuni Yukos? <...> Eficienţa juridică a acestui tip de măsuri de securitate nu este evidentă. <...> Autorităţile administrative, inclusiv de aplicare a legii - este un instrument foarte grave, se produce o reacţie puternică în diverse domenii. <...> Este un lucru periculos, deoarece consecinţele nu în totalitate acţiunile crezut-out imediat impactul asupra economiei, va provoca indignare în viaţa politică.

Pe locuinţă: "În general, ideea de moşiile <...> ancestrale sunt destul de pozitive. Este complet se suprapune cu ideile noastre de joase, sau cu un singur etaj, Rusia, care suntem acum foarte activ implicat în proiectul de locuinţe.

Despre Internet: "Sunt destul de mult timp să utilizeze activ pe Internet, chiar înainte de trecerea la serviciul public, în cazul în care Internetul a fost aproape la fel ca FidoNet - exotice. Şi cred că dacă o persoană doreşte să fie moderne, nu se rupă de curentul principal al dezvoltării umane, el pur şi simplu trebuie să aibă aceste tehnologii. "

"În general, Medved - un caracter de internet populare ... După cum ştiţi dreptul de produse de Internet şi de interacţiune online, apoi, desigur, acestea creează un mediu complet nou lingvistice. Cred că acest lucru ar trebui să fie considerată ca un minim.

Asupra preţurilor imobiliare: "În preţurilor bunurilor imobiliare din Moscova sunt foarte ridicate, comparabile cu preţurile de proprietăţi imobiliare în cele mai multe capitale din ţările cele mai dezvoltate. <...> Dar, de fapt, creşterea preţurilor de proprietate tind să însoţească creşterea economică. Asta este pentru consumatori este, desigur, neplăcut şi rău, dar este o manifestare obiectivă a dezvoltării economice.

Cu privire la proiecte naţionale: "Nu doresc astăzi să locuiască în detaliu cu privire la modul de a derula proiecte naţionale. Acest lucru a fost făcut, nu-şi va face toate plusses, minusuri, avantaje şi probleme. "

Din nou, despre el însuşi: "Fac doar locul de muncă specifice <...> am nevoie pentru a termina. I a face Preşedintele a ordonat. Există unele progrese pot fi mici, poate, dar nu cauza unor emotii vysokopozitivnyh oameni, dar încă unele circulaţie acolo. Şi pentru mine este plăcut, pentru că eu fac în fiecare zi şi o voi face în continuare. "

Planuri pentru 2008: "Foarte mult în viaţa noastră depinde de o serie de împrejurări obiective. Deci <...> <...> Cred că ar trebui să aducă fapte. Aici, dacă doriţi crezul principal.

Pe clădirile din lemn: "Lemn de constructii - super simplu, mai ales pentru acele domenii în care pădurile sunt foarte mult ... în partea de nord este numărul de arbori morţi, abandonat păduri care nu-l utilizaţi - o infracţiune. Noi trebuie să învăţăm să-l folosească, şi multe fabrici care produc pe baza de piese din lemn sau tipurile moderne de materiale sau pur si simplu ceva din lemn masiv.

Pe drum Rusia: "Principala problemă în faţa durerii un semn: dacă există Rusia? Nu şi dacă ne-am întors pe drumul bătătorit de autoritarism (totalitarism, de răzbunare, şi aşa mai departe)? Ar trebui să ne calm la toate acestea, nici o scuza si nu se clătina, dovedind că am rămas acelaşi, că ne-am angajat la valorile din întreaga lume ... Şi, în acelaşi timp, ea trebuie să deţină o poziţie deschisă motivat pe teme majore. Timpul va pune totul în locul său.

Audienţătion a fost elaborat pe public.ru rus biblioteca media

În conformitate cu textul

Piarovsky Medvedev site-da.ru (aşa cum a susţinut de creatorii sai, informală) a aparut pe internet este 24 octombrie 2006. Termenul de înregistrare este extins până la toamnă până în anul următor. Scrieţi Medvedev, potrivit observaţiilor mass-media pentru doi ani, astfel încât "preemnichesky", pe care telespectatorii ar putea exclama senzaţie de asteptat doar infama "munte a dat naştere la un mouse." Stilul este o resursă de internet «» Medvedev-da - nu la fel de stricte ca site-ul de la Kremlin şi preşedintele, însă conţinutul aminteste ales Medvedev, relaţia linie cu Putin. El şi-a exprimat, în timp ce capul încă de la sediul electoral al actualului Presedinte: "Treaba mea este - să-şi exprime opinia lor, decizia revine cu Putin."


O biografie neoficială a Dmitri Medvedev (M.D.A)

Dmitri Medvedev sa născut 14 septembrie 1965 în Leningrad. Este acum vorbesc despre el "de la cohorta de" avocaţi Petersburg ", prin asocierea cu o echipa loiali oameni de Preşedintele Putin, sau numit" vizir "(în arabă - sarcinile porter, titlul de demnitari din guvern în Orientul musulman - Prim Neo.. Ed..). O copilărie Dmitri Medvedev a fost una obişnuită Leningrad dintr-o familie săracă de profesori sovietice. Tatăl său, Anatoli Afanasievici, a fost profesor la Institutul de Tehnologie din Leningrad, iar mama sa, Julia Veniaminovna - savant la Institutul Pedagogic, mai târziu ghid la muzeu.

În şcoală şi la Facultatea de Drept din Leningrad Universitatea de Stat din el, în conformitate cu memoriile de profesori - un elev sârguincios. Aş putea chiar copie a scrierii de mână profesorul favorit, cele mai multe ori a fost dedicată studierii şi, rareori, a fugit în stradă cu colegii lor. În general, după cum a spus unul dintre profesori, "ca un om pic cam vechi". Lui universitare şi doctoranzi, respectiv, sunt putin cunoscute: scris lucrări ştiinţifice, co-autor al unui manual de drept civil, a predat drept la Imperiul Roman. Faptul că Medvedev este un tanar pasionat de fotografie, muzica rock şi haltere, a început să vorbească în presă încă din 2003, când a devenit o figură politică. Doar recent au existat mai multe rapoarte detaliate despre Medvedev viaţa personală. Împreună cu soţia sa Svetlana împreună la şcoală, sa căsătorit după absolvire. declaraţiile publice ale activităţilor de soţi este limitată la lucrările Consiliului de Administraţie al programului "cultura spirituală şi morală a tinerei generaţii de Rusia", creat cu binecuvântarea Patriarhului Alexei al II-lea, organizarea de evenimente publice, cum ar fi Ziua culturii ruse în Veneţia şi patronirovaniem îmbarcare № 1 din Sankt Petersburg. Este cunoscut faptul că ea a fost decorat cu Ordinul Bisericii Ortodoxe Ruse "Venerabilul Euphrosyne de la Moscova". Medvedev este fiul lui Ilie, care în acest an marchează 11 ani. Neoficial, Svetlana Medvedev, de asemenea, considerate a fi de succes şi de afaceri independenti care-femeie din industria de parfumuri şi cosmetice, cu toate acestea, documentele cu oricare dintre aceste societăţi nu este afiliat.

Cariera sa ca un fost profesor de la Sankt Petersburg, Dmitri Medvedev, Vladimir Putin, este obligat să finalizeze. Tânăr avocat de 24 de ani, în mod neaşteptat invitat să lucreze la Consiliul oraşului, cât mai curând a susţinut teza de master la Universitatea din Leningrad la Departamentul de colegul lui Putin. Acolo, el a devenit unul dintre asistenţi, Vladimir Putin, care a fost apoi consilier de lucru pentru a Anatoly Sobchak. Din acel moment, a spus Medvedev Putin, mentorul său: "Putin - care este foarte atent, consecvent şi ferm. ... Inapoi la inceputul anilor 90, am observat cum oamenii executiv. Privindu-l de socializare cu alte persoane foarte mult de studiat "(dintr-un interviu cu" Century ").

Conduce Comitetul pentru Relaţii Externe, primarul Sankt-Petersburg, domnul Putin, din nou, ca un consultant pentru a atrage Medvedev. Într-o serie de anchete jurnalistice abordate tremură Medvedev, inclusiv în legătură cu afacerea scandaloasă, atunci când un grup de deputati Lensovietîn 90 ani Putin a acuzat de licenţe pentru exportul de materii prime şi metale neferoase pentru furnizarea de produse alimentare, care, după cum a declarat atunci, oraşul nu sa materializat.

Printre interesele de afaceri Medvedev, la momente diferite unii experţi şi jurnalişti numit poziţii semnificative în industria celulozei şi hârtiei şi industria de prelucrare a lemnului. În special, în octombrie 1999 în ziarul Vedomosti se referă la el, ca reprezentant al companiei Sankt-Petersburg Ilim Pulp Enterprise, care, potrivit ziarului, la momentul deţinut aproximativ 20% din holdingul "Ust-Ilim LPK. Recent, ca analist politic, Vladimir Pribylovsky spus Elveţiană ziarul Le Temps, care Medvedev "controale participatie de 25% în Ilim Celuloză" printr-un intermediar. Structura acestui exploataţie nu este foarte transparentă, şi rădăcinile sale în Cipru şi British offshore.

În noiembrie 1999 Dmitri Medvedev chemat din nou sa vechi prieten - a devenit de atunci prim-ministru Vladimir Putin. La câteva zile după apelul la Medvedev a fost numit adjunct şef de stat major al Guvernului RF, chiar şase săptămâni mai târziu, şeful adjunct al administraţiei prezidenţiale, dar în ajunul alegerilor din 2000, preşedintele Putin a fost condusă de sediul de campanie lui. La scurt timp după inaugurarea lui Putin devine capul prim-adjunct al administraţiei prezidenţiale şi preşedinte al Gazprom.

După doi ani de război între Petrograd "şi" de familie "în frunte cu Administraţia Prezidenţială intreaga, înlocuind desemnate Elţin - Alexander Voloshin. Când doi ani în urmă, Medvedev şi post a fost trimis la postul de vice-prim-ministru şi adjunctul său, în acelaşi timp, Putin la Consiliul prezidenţial pentru proiecte naţionale, mulţi experţi suspect în pregătirea "Exploatarea succesor." Si, se pare, nu au fost confundaţi.

Pregătit
Daria Pylnova
Dmitri Shkryl


14/12/2007


Sursa: http://www.novayagazeta.ru/

Luni, 24 decembrie 2007
Vizualizări: 5904

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
62
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
154
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
59
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
104