ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Dmitri Medvedev va devini vegetarian 

 

"Am decis să devin vegetarian" - o astfel de înregistrare a postat pe twitter-ul său prim-ministrul rus, Dmitri Medvedev.

 

 

Dmitri Medvedev, a lăsat acest mesaj după o vizită la Grădina Zoologică din Moscova, însoțit de șeful World Wildlife Fund (WWF), Igor Cestin.

Reporterul Elena Nenaşeva, a decis să întrebe prim-ministrul, cât de serioasă a fost declarația. "Absolut serioasă", - susţine Dmitri Medvedev. "Mai bine o cină de verdeţuri preparată cu dragoste, decât un bou îngrășat cu ură ", - a citat prim-ministrul cartea de alegorii biblice. "Vegetarianismul este o trăsătură distinctivă a noii generații de politicieni", - a spus Medvedev.

Expertul Casei Karma Yoga din Moscova , Vikram Gopal (Ivan Korovin) confirmă gravitatea intenţiilor prim-ministrului: "În cercurile profesionale și ale pasionaților de yoga nu este nici-un secret faptul că Dmitri Medvedev, deja ani la rând practică yoga. El a venit la yoga singur, înainte de numirea sa în calitate de președinte și apoi prim-ministru. După cum știți, yoga și consumul cărnii animalelor sunt incompatibile. În acest sens, nu văd absolut nimic surprinzător în decizia prim-ministrului".

Despre decizia de a trece la vegetarianism au declarat președintele Institutului de Dezvoltare Contemporană, vicepreședinte al Uniunii antreprenorilor şi întreprinzătorilor din Rusia, Igor Jurgens și Ministrul Culturii, Vladimir Medinski. "Este bine cunoscut faptul că Rusia, din timpurile străvechi a fost o țară vegetariană. Cultul de carne, de pește și mai târziu, de fructe de mare este o influenţă străină adusă în Rusia de germani, englezi, francezi şi dușmanii istorici ai Rusiei. Sunt gata să fac totul, absolut totul în postura mea, pentru a risipi un alt mit al Rusiei ca țară necunoscută cu cultura de vegetarianism milenară, "- a comentat decizia prim-ministrului, Vladimir Medinski.

Igor Jurgens, a declarat următoarele: "Primul guvern vegetarian din lume este un pas progresiv și modern. Ne vom mişca în această direcție". La data de 11/09/12 restul membrilor cabinetului nu au confirmat angajamentul lor la un nou stil de viaţă. Nu a răspuns la întrebarea noastră privind planurile de trecere la vegetarianism nici Serviciul de presă al președintelui rus.

 

 

Sursa: fognews.ru

 

Sâmbătă, 02 martie 2013
Vizualizări: 3627

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
54
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
140
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
55
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
91