ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Duma de Stat din Federaţia Rusă va echivala berea cu alcoolDuma de Stat din Federaţia Rusă va echivala berea cu alcool


Duma de Stat din Federaţia Rusă va examina amendamente la Legea privind reglementarea de stat a circulaţiei produselor de alcool, conform cărora berea va fi echivalată cu băuturi spirtoase.

Intrarea în vigoare a prezentului proiect de lege va însemna că pentru bere vor intra în vigoare aceleaşi restricţii, care se aplică băuturilor alcoolice. De exemplu, va fi interzis de a vinde berea pe timp de noapte.

În plus, deputaţii vor examina propuneri privind adoptarea unui număr de proiecte de lege pentru a reduce consumul de alcool. În special, se propune să fie ridicată vârsta la care este autorizată vânzarea berii, de la 18 până la 21 de ani.

Dacă, proiectul va fi aprobat, producerea şi  traficului berii şi băuturilor,  făcute pe baza acesteia, urmează să fie licenţiată de la 1 ianuarie 2011. Cerinţe de înregistrare şi de declarare a volumului de producţie şi a circulaţiei acestuia vor intra în vigoare la 1 iulie 2011, cerinţe de perfectare şi de înregistrare a documentelor legate de circulaţia producţiei din alcool - de la 1 ianuarie 2012.

Vă reamintim că, Ministerul Sănătăţii şi Protecţiei Sociale pentru Dezvoltare din Federaţia Rusă a propus să limiteze, în mod substanţial, publicitatea soiurilor de bere tari (cu un conţinut de alcool mai mare de 5%). Aceste restricţii se aplică în prezent la băuturi spirtoase slabe şi tari.

 

 

Sursa cu link pe vesti.ru

Joi, 04 noiembrie 2010
Vizualizări: 2525

Citiţi de asemenea

Ovăzul - elixirul vieții - va pune pe picioare chiar și pe cel mai grav bolnav: rezolvă multe probleme de sănătate și ...
384
Nu se știe cum animalul a ajuns atît de departe de apă.Foca  nu avea un comportament agresiv, dar a intrat în panic...
157
Bolile oncologice sînt rezultatul acidificării organismului și sînt tratate ca toate bolile fungice, prin alcalinizare...
222
Marca de îmbrăcăminte Dich din Sankt Petersburg a hotărît să facă nasturi din cutii de aluminiu.Pentru primul lot a fost...
120