--> -->
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ea a aruncat o tigara Barack Obama?Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Potrivit Barack Obama, el "a făcut mari eforturi" să renunţe. "De fapt am renuntat, dar, uneori, a pierdut" - a mărturisit că a elec corespondent NBC-presedinte.

Cu toate acestea, Obama a promis "să nu încalce normele stabilite şi nu fumaţi în Casa Albă." Poate data viitoare la Casa Albă va fi construit Neagră, unde Obama va merge kurnut?

Site News guru-ul de sănătate »(Ştiri sănătate Guru) vrea Obama de a Anului Nou" pentru a scăpa de flagelul, care ucide 400 de mii de americani. Potrivit "Guru", 46 de milioane de americani au abandonat deja obiceiul.

"Daca Obama vrea să urmeze exemplul lor, aici sunt 10 trucuri pentru a vă ajuta să o faci:

1. Alocaţi un X zile şi să se pregătească bine pentru el.

2. Pregătiţi mediului. Aruncaţi toate ţigările, de scrumiere şi brichete în casa ta, masina si de birou.

3. Înroleze sprijinul familiei şi a prietenilor - acestea vă vor ajuta să facă faţă cu ispita, amintind de ce ar trebui să renunţe.

4. Întrebaţi un prieten de-al fumătorilor nu va oferi ţigări sau fum aproape de tine.

5. Schimbaţi-vă obiceiurile. De exemplu, dacă aţi fost obişnuiţi să fumeze după masă, cred că un obicei noi - cum ar fi mersul pe jos sau te speli pe dinti.

6. Evitaţi locurile unde în mod normal de fum, cum ar fi barele sau parcuri.

7. Pregătiţi-surogat ţigări - ele pot fi greu fără bomboane de zahăr, gumă de mestecat, bomboane mentolate, pastile pentru a actualiza gura şi chiar scobitori - toate acestea pot lua gura cu altceva în loc de fumat.

8. În perioada de tranziţie ar putea fi necesar facilităţi medicale, cum ar fi guma de nicotina, nicotină sau inhalare autocolante nicotina. Consultati-va medicul! Aceste instrumente pot facilita semnificativ despărţire cu fumatul interzis, dar ei au nevoie de a utiliza în mod corect.

9. Să fie pregătiţi pentru o eventuală omisiune şi "remitere" de fumat. În acest caz, să ia o notă de ceea ce a fost de vina pentru lipsa ta: consumul de alcool, fumătorii de altă parte, sau altceva. Data viitoare când încerca să evite aceste lucruri foarte special.

10. Nu fi descurajat daca primul eşec! Amintiţi-vă că cei mai mulţi oameni încearcă să renunţe la mai multe ori şi numai dacă de succes. Dacă Barack Obama nu au avut suficient va puterea de această dată, apoi următoarea - dacă el vrea cu adevărat - el trebuie să reuşească!Serghei Makarov
chaskor.ru

ABONAȚI-VĂ
Vineri, 16 ianuarie 2009 7:42
Vizualizări: 2414

Citiţi de asemenea

Marele pedagog sovietic Shalva Alexandrovici Amonașvili, autorul conceptului de pedagogie umană, odată le-a pus o întreb...
293
Ceea ce se vede pe plaja Brighton Beach din Brooklyn este, să spunem delicat, șocant. Ca valuri de apărare pe plajă, sun...
296
Într-o școală din Moscova, un băiat nu a mai venit la cursuri. O săptămână a lipsit, două... Lev nu avea telefon, iar co...
100
 Cu prima zi a primăverii! În prima zi a primăverii suntem din nou fericiți, plini de dragoste și orientați către să...
246