Eco-căzi din lemn: ecologice şi frumoase

/ Vizionări: 8538
Tag-uri:

Eco-căzi din lemn: ecologice şi frumoase

Eco-căzi din lemn: ecologice şi frumoase

Pădurea verticală va «creşte» în centrul oraşului Milano în 2012 (+Video)
Pădurea verticală va «creşte» în centrul oraşului Milano în 2012 (+Video)

Reîntoarcere la natură şi materiale naturale în uz casnic este o tendinţă foarte populară. Există o anumită dorinţă de a folosi materiale naturale în toate domeniile posibile ale vieţii de zi cu zi. Obiectul acestei dorinţe a devenit şi Thomas Loepfe - om de afaceri din Elveţia, domeniul principal al activităţii căruia este crearea băilor.

Un număr foarte mare de lucruri, mai precis idei de lucruri, noi împrumutăm de la natură. Creaţiile naturale l-au inspirat şi pe Loepfe atunci când el, utilizând imaginea nucii,cojii de nuci, a inventat un nou concept ecologic. Acest concept reprezintă băi şi chiuvete în întregime făcute din lemn. O astfel de utilizare a materialului poate părea la început destul de ciudată, dar produsele create de inventator sunt mai mult decât funcţionale şi, în plus, au calităţi estetice înalte.

 

Eco-căzi din lemn: ecologice şi frumoase

 

Fiecare produs, baia sau chiuveta, se face manual din şpon presat , care este impregnat cu gudron şi acoperit cu lac. Ca urmare, materialul îşi păstrează culoarea şi textura şi ies adevărate opere de artă. În plus, procesul de producţie este  ecologic, deoarece resursele sunt extrase pe teritoriul cu o tăiere controlată. Pădurile sunt restabilite în mod regulat prin plantarea arborilor noi.

Până în prezent sunt făcute băi-Spa, bai cu hidromasaj, băi cu locuri duble. Toate aceste produse sunt prezentate în colecţii de design Alegna. Toate produsele sunt nu doar convenabile şi estetic frumoase, dar şi durabile. De exemplu, zgârieturi şi deteriorări mecanice pot cu uşurinţă re-sigilate cu lac.

 

http://www.ecofriendly.ru/eko-vanny-iz-dereva-ekologichnost-i-krasota

 

 

Источник: ecofriendly.ru


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.