ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ecologice Jocurile Olimpice de la Vancouver este în valoare de medaliiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Autoritatile din Vancouver au făcut tot posibilul pentru a organiza Jocurile Olimpice în 2010, în timp ce cel care cauzează daune mediului.

Ovală stadionului olimpic în Richmond (Richmond Olympic Oval) merită o medalie de aur. Acoperis din această zonă arena de gheata de 26,000 m 2 realizate din trunchiuri de copaci care au murit ca rezultat al "invazia" gândaci de scoarţă de pin.

Richmond Olympic Oval


Masini de curatare de gheata au fost maşini electrice.

Машина для очистки льда в Ванкувере

Orasul ar putea vedea proiectele ecologice clădiri, gratuit pentru public. de control al sistemelor informatice în controlul acestor clădiri sunt totul, de la putere şi se termină cu încălzire.

Эко-дом в Ванкувере

Eco-casa in Vancouver


O dieta sanatoasa, ca şi în domeniul jocurilor, şi supermarket-uri.

Питание в Ванкувере

Localuri în Vancouver

Transportul public în Vancouver este, de asemenea, demn de cel mai înalt Olimpice de premii. Sky măturică trenului rapid tu de la aeroport la centrul oraşului. În oraşul toate tipurile de transport: metrou, autobuze, tramvaie, autobuze mare - gratuit pentru posesorii de bilete Olimpice. Ca urmare a măsurilor luate de autorităţile din Vancouver, numărul de maşini pe străzile oraşului a fost redus cu 30%.

Sky Train Ванкувера

Tren Sky în Vancouver

In oras landscaped gratuit, parcare securizate pentru biciclete. bicicletă parcare gratuit în oraş a apărut cu participarea activă a organizatie non-profit locale, care, astfel, împreună cu autorităţile din Vancouver încurajează rezidenţi şi vizitatori utilizarea din ce în ce transport bicicleta.

Бесплатная велосипедная парковка
Drum liber de parcare pentru biciclete

În viitor olimpic Soci, ca pretutindeni în Rusia, motocicleta este practic invizibil. Această atitudine este tipic pentru biciclete pentru un număr de ţări în curs de dezvoltare, unde localnicii au ignorat biciclete, ca un atribut, indicând abundenţă scăzută. Prin urmare, locuitorii din aceste ţări "cu sârguinţă" pentru a salva maşinile lor şi preferă să stea în blocaje de trafic de câteva ore, în loc de a ajunge rapid la destinaţia lor pe o bicicletă. Vai, dar pentru noi până la maşină, de asemenea, o indicaţie a statutului şi a bogăţiei. Europa are un drum lung de la aceste prejudecăţi şi etaje de locuri de parcare pentru biciclete trei, nu este o raritate.

La Soci pe bicicletă este adesea dificil să treacă, atât pe cale rutieră şi trotuar. Aceasta înseamnă că dificultăţile cu care se deplasează în jurul oraşului se vor confrunta si cu handicap. In acest moment, persoana cu handicap singur, fără ajutorul din oras pentru a nu face nimic. Nu uitaţi că Soci - Jocurile Paralimpice de capital şi în 2014, şi acest lucru înseamnă că necesitatea de a "plug", întregul oraş şi să-l convenabil pentru biciclişti şi cu handicap.

perspectiva tny Soci "src ="/ pics/2010/05/fsoc_vancouver07.jpg" alt = "Perspectiva statiunea Soci" width = "700" height = "525" />
Spa Soci Prospect

La centrul de la Jocurile Olimpice este promovarea sportului şi un stil de viaţă sănătos şi stil de viaţă sănătos nu este posibilă fără un mediu curat. Deci, organizatorii Jocurilor Olimpice de la Vancouver, m-am simtit de datoria lui morală de a arata lumii din afara, cat de mult atenţia pe care o elimina protecţia naturii. Respectul pentru natura, capacitatea de a aprecia si pretuieste fiecare organism viu al planetei - un indicator al nivelului de dezvoltare a societăţii.

Va viitoare Soci Jocurile Olimpice se apropie de nivelul de protecţie a mediului Olimpiada Vancouver? Potrivit directorului de WWF-Rusia Igor Chestin, în timpul construcţiei Olimpice a suferit deja mai multe caracteristici naturale unice. Înainte de a Jocurilor Olimpice este de 4 ani. Până în prezent, nu este totul pierdut, trebuie să ţinem un curs privind ecologizarea de construcţie Olimpice.

Sursă

Marţi, 04 mai 2010
Vizualizări: 2680

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
145
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
122
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
148
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
382