ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ecologie microclimat de startAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Vorbind despre problemele de mediu şi efectele lor negative asupra organismului uman, implică de obicei carbogazoasă multe străzi, încălzirea globală şi săgeţi fabrica de cosuri de fum aspirat în cer. Dar pericolul este mult mai aproape decât pare. Ecologie majorităţii lung frunze rezidenţiale mult de dorit. Aerul din case de astăzi sunt, de obicei, prea uscat şi murdar, ca să nu vorbim de conţinut scăzut de ioni negativ taxat, prin modul în care este prezenţa lor activează toate procesele metabolice, îmbunătăţirea activităţii organelor si sistemelor organismului uman.

Lipsa de umiditate, nu este un astfel de fenomen inofensiv, cum ar putea părea la prima vedere. aer uscat duce la pierderea de umiditate intensă a pielii umane, cauzând piele şi se usucă rapid creste vechi, pierde elasticitatea. Deteriorat starea generală, scăderea capacităţii de câştig, există dureri de cap, şi o scădere marcată în imunitate. Aceasta creează condiţii favorabile pentru bacterii.
Praf conţine un număr mare de impurităţi de metale grele, azbest, cărbune, germeni periculoase, bacterii si spori, ajunge în plămâni şi pot provoca daune ireparabile pentru sănătate, provocând alergii respiratorii şi cardiovasculare şi a sistemelor cronice. De altfel acest lucru este valabil nu numai pentru a aerului din interior, dar şi ca un om poate respira în timp ce în maşină. Chiar dacă o tehnologie Toyota ridicate, cu un sistem fiabil de aer condiţionat şi de filtrare a aerului.

Faptul că aerian nu ar trebui să fie doar suficient de umed şi curat, dar, de asemenea, bogate anionii. Conţinutul acestora reduce expunerea oamenilor la radiaţii electromagnetice, precum şi să reducă cât volatilitatea "de substanţe periculoase, astfel îi împiedică să cadă în plămâni.

Pentru o soluţie parţială a problemelor ecologice ale aerului de interior este recomandat să folosiţi umidificatoare, purificatoare de aer si Instalatii ionizatoare de aer.
Se poate ca dispozitive separate sau un dispozitiv care îndeplineşte toate aceste funcţii. De exemplu, pentru frecvent utilizate ca o masina de familie se potrivesc Suzuki purificator de aer universal şi ionizatorul, care nu doar curata şi împrospăta aerul, dar să-l gratuit de mirosuri străine. Dar pentru o achiziţie de start, mai bine ca mai curate şi-ionizator umidificator.Acest lucru este valabil mai ales pentru copii, deoarece este sănătatea copiilor, cel mai sensibil la condiţiile de mediu. La o vârstă fragedă este format şi se dezvoltă sistemul imunitar puternic, organismul în curs de dezvoltare, şi este din armonia a acestui proces va depinde în mare măsură starea de sănătate a copilului în viitor. La urma urmei, oamenii nu sunt maşini, nu aveţi posibilitatea să schimbe acest organism afectat de o piaţă sănătoasă, ca wolksvagen vechi unul nou.

Deşi persoană fizică şi susţin că "totul poate fi cumparat pentru bani" sunt de acord că banii de sănătate de faţă nu le pot cumpăra. Ea poate fi doar menţinute şi consolidate.

Prin urmare, utilizarea tehnologiei climatice pentru acasă, la birou şi o maşină este esenţială în domeniul protecţiei mediului cumplite situaţia actuală în jur. În plus, piaţa modern oferă o gamă largă de dispozitive, care diferă de preţ şi caracteristici, care să permită să aleagă dreptul de gust şi de buzunar.

Orice echipament - filtre de apa sau cu aerul - sunt temporare şi, în plus, obligaţi prin neutralizarea efectelor dăunătoare ale activităţii umane asupra naturii. A trăi înconjurat de filtre de apă, aer şi alţii, este departe de a fi capabil sa se intinda pe o picătură. Nu este atât de fericit, dar chiar şi de tipul normal al vieţii nu poate fi numit.

ecofriendly.ru

Sâmbătă, 26 decembrie 2009
Vizualizări: 1873

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
136
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
113
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
136
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
375