Ecologistii cer pentru a face de Valentine's Day «verde»

/ Vizionări: 4452

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Susţinătorii de protecţie a mediului cerut britanicilor să uităm despre extravagante buchete de flori, seturi de ciocolata gourmet, precum şi alte multe daruri pentru curent Ziua Îndrăgostiţilor, sărbătorită pe 14 februarie. Când într-adevăr "bun" amant, cred că în primul rând despre ceea ce a impactului asupra mediului va-ti sentimentele romantice!

Mai întâi de toate, ecologişti propune să renunţe la orice "Valentine" într-o formă tangibilă. Organizaţia "Deşeuri de sensibilizare Ţara Galilor" se concentrează pe promovarea de felicitări electronice, pentru a reduce impactul asupra naturii "greva" 13 de milioane de carduri anual cumpărat de aici, la acest festival. Pentru a îmbunătăţi amant echilibrului ecologic, de asemenea, oferta de a face "Valentine" de la hârtia de împachetat deja utilizate.

În plus, este mai bine să cumpere flori de ghiveci în loc de buchete. Dacă nu se poate face fără ciocolată, apoi te uiţi la pachet posibil. Una dintre cele mai bune în acest sens sunt ... bilete de teatru.

Cei care doresc să pregătească o cină romantică sunt sfatuiti sa verifice cu atenţie raportul dintre ingrediente nu, pentru a "exagera" cu numărul, şi - o dată reciclare a deşeurilor.

Cu toate acestea, aceste instrucţiuni, susţinută de ajutor de stat financiare, pentru a ridica un protest energic cu aceste romantici. Potrivit, Matthew Elliott, în special, al Alianţei contribuabililor, "oamenii nu plătesc impozite, în scopul de a ucide sensul dumneavoastră de e-mail pe Valentine's Day." Banii pot fi cheltuiţi pe lucruri mai utile, spune Elliott.


Sursa http://www.ami-tass.ru