Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/anekdots/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Educarea societatii despre glume sau anecdote şi teschah.
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Educarea societatii despre glume sau anecdote şi teschah.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Suntem cu toţii obişnuiţi să vorbească şi să asculte poveşti. Şi e de mirare, dacă vreodată în cazul în care acestea provin de la? Cine vine cu? Meseriile? Dar fiecare gluma este autorul. Şi cred că veţi fi de acord că bancuri - un instrument puternic pentru minţile îndoctrinare. După toate, atunci când o persoană râde, el relaxat. Si e amuzant să vă amintiţi cu uşurinţă. Şi pătrunde direct în subconştient. Şi totuşi, aceasta face subconstientul din viaţa noastră. Şi nu fac nici o greseala pe care acest domeniu al literaturii, cum ar fi glume, nu pun în funcţiune pe diapozitiv.

Amintiţi-vă: în timpul lui Stalin pentru anecdotă politice închis ca un duşman al poporului. Credeţi că - la fel ca asta? Prin urmare, tiran şi tiran? Oh! Stalin a fost conştient că o anecdotă, care a batjocorit liderii guvernamentali, poate distruge imaginea a comunismului, care este implantat în minţile oamenilor. Şi ani inversă a eforturilor depuse de liderii din ţară. Iar dacă cineva vrea să distrugă statul, familia, la persoane diferite, de a introduce în minţile oamenilor o anumită imagine - este mai bună decât anecdote înseamnă că nu. Şi aşa cum se întâmplă, cu toţii perfect văzut în istoria noastră imediată şi colapsul Uniunii Sovietice. Acest colaps a fost precedată de o Hruşciov "dezgheţ", când a fost interdicţia de bancuri politice. Si apoi - totul. URSS nu mai era.

În inteligenţa guvern mondial există un personal imens, care sunt angajate în special anecdote. Dar anecdote ca un foc. Ar trebui să spun să nu unul foarte deştept, şi nu se opresc niciodata. Dacă numai ca a fost amuzant. Oamenilor le place să râdă. Şi nu cred că, ceea ce înseamnă aceasta. Iar acest lucru duce la faptul că ceea ce este ridiculizat - nu mai este luată în serios ca un fel de valori de viaţă.

Glume pot fi împărţite în grupuri specifice foarte. Există poveşti politice, evrei, despre Chukchi, despre politisti, despre iubitorii, mama-Pro, despre un sot beat, despre blonde, brunete, etc Dar infinit de multe. Dar vreau să staţi în special anecdote care vizează distrugerea familiei şi valorile familiei. La urma urmei, nu este un secret faptul că toate eforturile din lume în spatele scenei ", menite să reducă rata fertilităţii în ţările CSI, în special a popoarelor slave. În proiect Harvard "direct obiectiv - de a aduce populaţiei Rusia la 15 milioane de euro. Şi în cursul început toţi banii - anestezie şi a populaţiei, iar tânărul de lipit bere şi ţigări, şi de promovare a sexului liber. Şi acum să vedem ce rol în acest lanţ acoperi povesti. În special, glume despre beat soţi, soţii necredincioşi şi mama.

Vă rog să îmi spuneţi ce imagine ar putea obţine în mintea copilului şi un adolescent care citeşte sau ascultă poveşti despre nevestele infidele şi iubitele lor? Sau soţiile lor, care a învins-beat soţii sau de bucătărie pe cap? Sau soţul, care a venit acasa beat? Formată în cazul în care el a avut o noţiune de loialitate de familie, dragoste, îngrijirea soţ şi soţie pentru fiecare alte? Dacă el vrea o fata sau un tip de o familie? După toate in capul meu este încorporat deja un comportament stereotip în familie. Mai ales, dacă în propria familie, tot nu a fost bine. Se pare că, după o astfel de gluma să râdă. Un râs din anumite motive nu doriţi să. Şi în sufletul începe să muşte un vierme. Şi nu este o idee că, odată ce acest lucru este tot aşa, atunci de ce să se căsătorească? Sau sa se casatoreasca? Eu şi aşa nu este rău. Şi chiar dacă vă creaţi o familie, atunci subconştientul sta încă acest comportament stereotip. Şi, mai devreme sau mai târziu, în ce condiţii este evident.

Acum, haideţi să te uiţi atent la glume despre mama-. Apropo, dacă ştiţi o mulţime de glume despre soacra? Pro-lege? Despre testul? Gândeşti? Corecte. Acestea sunt aproape acolo. Şi de ce? Ce este aceasta - nu rude? Sau a face ei interfera mai puţin în viaţa unei familii tinere? Deci, de ce este necesar pentru a distanta de la mama-olodozhenov? De ce este necesar pentru a dezvolta o atitudine soţul tinerilor negativ? Da, pentru că a fost soţia mea mama lui are un rol special în viaţa unei familii tinere. Deoarece femeia întotdeauna păstrează şi creează un confort de familie, care este atât de necesar pentru orice barbat. Pentru că legătura genetică între generaţii, posibilitatea de a stoca ROD transmise prin linia de sex feminin.

Cine învaţă gazdă fată, bucătar, ai grijă de tine, pentru casa? Cine învaţă ea să fie o femeie? Cine-i învaţă să fie o mama, soţia? Asta e mama soţiei mele, care-l crescute, care trece aceasta abilitatea de a fi grijuliu, iubitor, economice, tolerant, are un impact uriaş asupra reîntregirii familiei. Si cine, spune-mi mai mult decât oricine altcineva este interesat de fericirea fiicei sale? Faptul că ea a dezvoltat o familie puternica si iubitoare? Desigur mama soacră. Cine-i va cere consiliului într-o situaţie dificilă? Desigur, mama. Cei care întreba cum să gătesc supa? Pentru cine este această supă fierte? " Asta-i drept, pentru soţul ei iubit. Şi produsele alimentare preparate pe sfaturi de călătorie, va avea un impact direct asupra stării de sănătate a soţului ei. Deci, se dovedeşte că soţul ei este vital, vital interesată în relaţii bune cu mama-in.

Desigur, rolul femeilor, homemakers, impune pe mama-o responsabilitate deosebită pentru viaţa şi fericirea fiicei sale. Dacă mama soacră a fost divorţat de soţul ei, nu a rezistat testului de dificultăţile vieţii de familie nu a trecut toate etapele de familie, nu a învăţat să fie înţelept şi pacient, nu a învăţat niciodată să dea iubire, atunci ea nu poate învăţa pe deplin fiica ei toate subtilităţile de artă să fie soţia lui. Şi avem apoi o tânără cruce rutier singur. Totusi, apropierea de mama persistă.

Acum, să ne uităm pe de altă parte, astfel cum a influenţat glume despre mama-mama-în sine. Ea, de asemenea, este subconştient. Şi nu este întârziat imaginea ginerele inamic. Cine poate şi sigiliu gura cu bandă adezivă, şi aruncaţi la etajul nouă. Şi poate de fapt, în-lege doar de aur - e ca în şedinţa temerile subconştient, şi dacă într-adevăr? Şi ştim că vine întotdeauna adevărat ceea ce te astepti ...

De familie. ŞAPTE - Y. Acest lucru înseamnă nu numai soţul, soţia şi copiii. Este, de asemenea vechi. Şi dacă tinerii cu povestiri inspirate că vechiul - dusmani, va avea grijă de ei? Este pentru că atât de mulţi oameni în vârstă singur în rândul adulţilor şi destul de capabil de a lucra copii? Şi ceea ce este prezentat un exemplu pentru copiii lor? Amintiţi-vă povestea LN Tolstoi despre omul vechi, care fiul lui a făcut o jgheab, ca şi pentru porci, pentru că el nu a putut mânca îngrijit. Şi răspunsul lui pentru fiul ei, şi stăpâni o barcă mică la întrebarea: "Ce faci?" "Şi eu, tatăl meu, să facă un jgheab pentru tine, astfel încât să ai mancat ca un bunic, atunci când vei ajunge un" vechi ... Câţi ani ne sunt ele însele pregătirea, este ostil mamei sale , în-lege, tatal-tata-?

Un copil vine în această lume de a iubi. Nu numai tatăl şi mama. Pentru a iubi genul intreaga. Şi să simtă susţinerea din genul întregului. Şi ce se întâmplă cu copilul dumneavoastră dacă sunteţi ostile la soacra, sau mama-in? După toate, vrei sau nu vrei, dar copilul tau? de sânge, a caracterului, energia ta Tiffany. Sa întâmplat şi nimic nu se poate face despre el. Şi dacă bărbatul este ostil mamei sale-in-lege a soţiei sale, sau divorţat de soţia ex-soţ - este în suferinţă, mai presus de toate, copil de energie. El suferă de o aură, slăbit imunitatea, şi, de sănătate se deteriorează şi psihicul distrus integritatea individului. Deci, este distrus de soartă.

Aici sunt consecinţele dacă o duce bine gândit acest lucru, la prima vedere, un lucru inofensiv si amuzant, ca o anecdotă. Să fim foarte atenţi la ceea ce suntem de râs.

Vera Fizhenko, Harkov.
vera_fizhenko@mail.ru

http://gazeta.ridna.org.ua/htm/2008/07/gazeta12.html # dd


Joi, 07 august 2008
Vizualizări: 2792

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
27
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
37
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
37
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
122