ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

EkofilmAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Mai mare nivel din viaţa noastră şi mai intensive atunci când apare, mai greu conturile pentru planetă Filmul în sine poate fi găsit aici


Astfel, 5 iunie am fost la Poklonnaya Hill. Prin acest moment exista deja un set de etape şi mare ecran cu plasma ei, construit din ecrane mai mici. Înainte de etapa a fost aglomerat, cu oameni, nu spun adevărul, foarte mult. Ei au aratat repetate la nesfârşit de publicitate Sony Bravia, BMW (au fost sponsori principali), şi, ocazional, pe altcineva. Publicitate BMW mi-a placut: În primul rând, a venit un frumos film despre freedivers mici (cei care se arunca cu capul foarte profund, fără scafandri) şi în final un pic despre masina. Analogie este aceasta: BMW privind consumul de combustibil cât mai eficient şi efectiv, ca scafandri, care pe o singură înghiţitură de oxigen chiuveta foarte profundă şi de lungă. Sony publicitate superenergosberegayuschy de televiziune, care, printre altele, el a înţeles într-un fel, uita-te sau nu, şi dacă nu te uita - off. Mă întreb cum este pusă în aplicare? Senzorul de mişcare se va opri de la TV, dacă aveţi într-adevăr purtat pentru o nu de mult timp pentru a muta? Sau este sa arate ca un răspuns? Aproximativ acestea au fost ocupate de gândurile noastre de la 19:00 la 19:40.

Unele varietăţi în evenimentele introduse stinge numai "pixel" dimensiunea un ecran TV normal şi oameni care încearcă să-l repara. Pentru a regretul nostru, aceste persoane ştia locul lor de muncă, şi "pixel" vor alătura în curând colegii lor, publicitate Sony si BMW.

În cele din urmă, după un alt datorită Sony şi BMW, care, pentru o oră am reuşit să stick, a început arată filmul. Comentând tradusă de acelaşi lider de radio "ploaie de argint" Alex Dubasov, care sa dovedit a fi extrem de plăcut tonul vocii.

O oră ne-am petrecut în aşteptare pentru tot pentru a începe, a durat o altă jumătate de oră de film în sine - în total două ore şi jumătate pe picioarele mele. Tocmai la timp pentru film şi soarele nu mai este calda, ea a devenit rece. Cu toate acestea, nu se mânie sau resentiment faţă de organizatorii nu au, ci pentru că a trebuit să stea timp de o oră în plus pe stradă, şi apoi, pentru Degeraturile. Atmosfera din jurul lui a fost foarte pozitiv, şi nimic rău nu te gandesti. Filmul nu aduc foarte bine aminte, deoarece, după cum sa afirmat deja, o seara de vara nu ne-a răsfăţa cu căldură, picioarele mi s-au rugat pentru odihna si oase fesă - pe nicovală. În plus, în jurul tot timpul unele circulaţie - a venit cineva, cineva, dimpotrivă, la stânga, şi de multe ori am privit din lateral, pentru ca oamenii din jurul cea mai mare parte a fost frumos. Ma bucur ca oamenii care beau alcool, a fost destul de un pic. De asemenea, surprinzător de puţin a fost şi fumatul. Aici şi acolo scurrying oameni în veste galbene cu sacii de gunoi din plastic. Şi au reuşit să strângă gunoiul în aproape toţi cei care el a fost înainte, ca de oameni au venit în cap să-l arunce la picioarele Lui, aşa cum se întâmplă adesea la astfel de evenimente. Astfel, în seara rău Ecologie Victory Park suferit nu a fost, cel puţin în ceea ce priveşte deşeurile.

Asta este ceea ce a mai rămas în cap de la film a doua zi (îl parafrazez prietenului său): un film cu o multime de cadre frumoase despre modul în care omenirea este încet, dar sigur fault la sol. Dacă nu se opresc şi se continuă în acelaşi ritm, va veni în curând un dezastru ecologic. În ultimii 40 de ani, grosimea stratului de gheaţă din Antarctica a scăzut cu 40%, temperatura medie în timpul secolului XX până la 7 grade, etc etc În scopul de a opri catastrofa iminentă, trebuie cel puţin, să reducă rata de poluare. Apoi, probabil, ecosistemului planetei va putea recupera. Sau poate deja acolo.

La sfârşitul filmului câteva exemple despre cum puteţi trăi fără a distruge natura: în 20% elektroen Danemarcaergii obţinută din energia eoliană. În Freiberg, 5 mii de oameni trăiesc în trimestrul punct de vedere ecologic. Toate acoperişurile sunt cu panouri solare, fiecare casă se ofera energia. În Gabon, punctul este defrişărilor, un copac pe hectar (deşi nu este clar - pentru anul, luna, ziua sau ora). Astfel, timpul de pădure pentru a recupera ... Pe scurt, filmul este de a spune deja prietenul său, am observat că am spus unele timbre pe care le auzisem deja de un milion de ori. În acest caz, nu o înţelegere specială veni. De exemplu, experţii estimează că India va deveni prima ţară care se confruntă cu o penurie de apă potabilă, şi că 30% din fântâni din India, abandonat. Si de ce sa întâmplat, în cazul în care toate apă potabilă este luată şi cum se poate că sa terminat, a rămas un mister pentru mine. Când chiar şi câteva zile, am revizuit filme la domiciliu, sa dovedit că Home nu este atât de foarte diferită de cea de zi afişate pe canalul Discovery. Cu toate acestea, filmul a avut-ne pe noi are o influenta acestuia. Într-o cateva zile problema ecologiei plutea în prim-plan şi a început să cred că toţi oamenii cred despre modul de a economisi apă, electricitate şi reducerea amprentei sale ecologice.

Cineva a spus odată că, dacă toată ziua de radio au jucat şi au discutat, nu de muzică populară, şi clasică, apoi după un timp toate publicul ar fi fost admiratori înfocaţi ai clasice. Dostoievski a spus ca, "totul, persoana ticălos devine obisnuit." Dacă toate arată ziua în filme de televiziune despre mediul înconjurător, în cele din urmă oamenii vor sa se obisnuiasca cu ideea că ar trebui să ne economisi apa, calatoresc mai putin cu masina si pe jos pana la magazine cu o geantă de cumpărături făcute din cânepă, sau în cel mai rău din bumbac organic. Toată lumea ştie că lăcomia - este rău. Excesele de la unu la nici un argument bun, chiar dacă prea multe "bune" lucruri - alimente, bani, masini, vile, iahturi, sau chiar de cunoştinţe. Nici unul dintre multimillionaires nu a devenit încă longevitate (a se compara centenari + milionari centenari şi moderaţie +). Moderaţia în toate lucrurile este o condiţie esenţială pentru viaţă lungă. Se pare că nivelul superior va deveni viaţa noastră şi bibelouri ar mai apărea în ea, cu atat mai greu va avea o planeta pe care traim. Sunt în favoarea filmului împuşcat Home-2 şi care au arătat la televizor în loc de "Dom-2".

Acum, că noi toţi zombiruyut, lasa ceva bun zombiruyut. Să toata lumea spune ce e în regulă pentru a le pasă de mediu şi să se deplaseze la Moscova la motorină Smart Coupe cu motor de 800 centimetri cubi, mai degrabă decât pe Lamborghini Diablo motor de 6 litri. Se răceşte, ca DiCaprio, la baza fondurile lor de mediu şi de statiuni, se răceşte la uzura ekoodezhdu. În ceea ce priveşte DiCaprio, oamenii deosebit de neîncrezător (eu unul din acei oameni) ar putea suspecta un truc, pentru că DiCaprio si toate ekoodezhdy producători precum Komodo (amintiţi-vă DiCaprio cămaşă frumoasă în "The Beach") este, de asemenea, astfel de profit de la încercarea de a ne vinde produsele lor înlocuind "defect". Chiar dacă a făcut-o, conştiinţa de Komodo şi susţinătorii lor vânzătorii curat conştiinţă, care folosesc munca copiilor şi a mediului industriile poluante. Şi în ceea ce priveşte utilizatorul final nu pot înţelege de ce să dea banii lor şi oameni de sprijin care poate bloca aerul pe care il respiram, apa pe care o bem şi alimentele pe care le mănânci, dacă putem sprijini persoanele care fac cel puţin la fel ca şi permis deseori din profiturile sale pentru a sprijini de mediu sau de caritate.

În filmul francez "verde Beautiful" (disponibil aici), o poveste despre o planeta a căror nativi într-un moment mai mult pentru a nimici toate că au încercat să impună producătorilor, lăsând necesităţile goale. Imaginaţi-vă că oamenii nu cumpara Coca-Cola, pentru că totul a admis în cele din urmă să mă că nu este suficient ca nerentabile, dar chiar si cuconsumate şi potoleşte setea. Suficient de rapid pentru întreaga producţie industrială a căzut în descreştere, iar oamenii au început să trăiască o viaţă simplă şi naturală, producătoare şi consumatoare, la fel de mult cum este necesar. Ecologie al planetei îmbunătăţit, iar oamenii au început să trăiască pentru 300 de ani.

Noi, desigur, aceasta este încă departe, dar unele circulaţie acolo. Asta e ceea ce bine îmi amintesc. În primul rând, mai mulţi prieteni în vile folosesc lămpi alimentate de panouri solare. Acestea sunt felinare, care reprezintă o placa de top, care absoarbe energia solară, în timp ce senzor de lumină. Odată ajuns pe întuneric strada, lumina în sine este inclus. De îndată ce există lumină suficientă, lanterna este oprit şi începe pentru a stoca energie - foarte convenabil. În al doilea rând, în Grund de gust "în Novorizhskoye (nuvorishskom) autostrada (poate apropo, iar restul de" ABC ", aceste pungi sunt, nu ştiu) pe bilet apărut în vânzarea de pungi de hârtie cu inscripţia" Ecoproduct. Oricine poate plasa pungi de plastic gratuite pentru a cumpăra hârtie (în valoare de aproximativ 20 de ruble) şi astfel nu creşte deja munte imens de gunoi din plastic. În al treilea rând, primarul Moscovei a emis tuturor cumpărătorilor subvenţie maşină mică de 24 de mii de ruble, încurajând oamenii să plimbare pe automobile mici şi arde benzina mai puţin. Ca să nu spunem că o mulţime de exemple, dar cel puţin unele progrese.

chaskor.ru

Vineri, 03 iulie 2009
Vizualizări: 2007

Citiţi de asemenea

Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
115
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
47
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
76
Chișinăul nostru , desigur, estre un oraș vechi, cu o istorie bogată. Cunoaștem multe despre el din lucrările istoricilo...
122