ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

El a slăbit fără diete, folosind doar aceste 7 reguli (+Foto)

Pe parcursul a 30 de luni, John Gabriel a sălbit 100 de kilograme fără nici o dietă. Pentru că, în primul rînd, trebuie de făcut ordine nu în farfurie, ci în cap, dar și în viață, în general, consideră el.

Începeți cu creierul, nu cu dietele!

Redacția Faktrum a fost impresionată de abordarea lui John privind problema pierderii în greutate. El nu s-a bazat orbește pe sfatul nutriționiștilor, dar a recurs la folosirea propriului cap. John, un broker de pe Wall Street, este obișnuit cu sistematizarea oricărei informații care-i vine în minte.

Iată cele 7 reguli ale sale pentru slăbire (omițînd toate nuanțele biochimice și hormonale pe care a trebuit să le învețe pentru a se despărți cu jumătate din greutatea sa):

1. Regula nr. 1: am lăsat dietele si am început să mă lămuresc cu substanţele nutritive

S-a dovedit că toată viața mea nu am avut suficienți acizi grași omega-3, proteine vegetale de înaltă calitate și vitamine. Observați că nici o dietă nu spune despre acest lucru. Și este o mare greșeală. Mi-am schimbat dieta pentru a obține suficiente substanțe nutritive de care aveam nevoie.

Și știi ce? După aceasta, atracția pentru bomboane și chipsuri a dispărut de la sine! Pur și simplu nu vroiam și gata. Se pare că exista ceva în acele substanțe nutritive de care duceam lipsă mai devreme.

2. Regula nr. 2: am vindecat intestinele

Nici nu-ți poți imagina cît de important este să ai un intestin sănătos. Oamenii regulat mănîncă prea mult deoarece intestinele lor nu pot extrage eficient substanțele necesare din alimente. Și organismal, în panică, stochează grăsimi.

În plus, problemele digestive provoacă inflamații, care afectează nivelul hormonal. Mîncați mai des alimentele cu enzime digestive "corecte".

3. Regula nr. 3: am revizuit regimul de somn

Este important să normalizați somnul. Mai devreme mergi la culcare și mai devreme trezește-te. Orice problemă de somn vă determină să adăugați în greutate. Motivul este în aceiași hormoni. Insomnia modifică situația hormonală, iar din această cauză apare atracția pentru dulce și gras. Acest lucru duce la ridicarea nivelului de cortizol, care vă forțează să mîncați alimente fast-food pentru a depăși depresia, însă mîncarea nesănătoasă vă oferă doar o "ușurare" temporară, provocînd doar producerea de cortizol în viitor. Să nu mai vorbim de faptul că noaptea vrei pur și simplu să intri în frigider și să mănînci ceva pe noapte.

4. Regula nr. 4: "am răscolit" în cap

Și iarăși despre cortizol. Al doilea său nume oficial este ”hormonul de stress”. Dacă dormiți rău - provocați o situație de stres pentru organism. Și faptul că stresul influențează pofta de mîncare, probabil că știți și fără mine. Am început să meditez și să vizualizez fiecare zi care urmează (vizualizarea este o tehnică în științele estice, care urmărește crearea în imaginație a imaginilor dorite în realitate și care lucrează la nivel conștient și subconștient).

Am scăpat de stres și, împreună cu el, și de kilograme.

5. Regula nr.5: am aflat despre detoxifiere.

După cîteva luni de studiu, am ajuns la secțiunea despre toxine. Și am aflat că organismul folosește celulele grase pentru a stoca toxinele în exces. În acel moment, slăbisem deja 70 de kilograme, dar trebuia să scap de încă treizeci și am înțeles că anume în aceste kg s-au acumulat toate toxinele mele. Astfel am început detoxifierea.

Am început să "spăl" organismul din interiorul cu o cantitate mare de lichide alcaline - aceasta este apa cu suc de lamîie, sucurile verzi. Am mîncat multă verdeață, salate, germeni, fibre.

Am scăpat de ultimele 30 kg mult mai repede decît de primele 30 kg. Deși ar părea că ar trebui să fie invers. Toți cei care slăbesc știu cît de ușor este să înceapi să slăbești și cît de greu se dai jos ultimele kilograme.

6. Regula nr. 6: am devenit mai puțin îngrijorat de bani

Voi spune un lucru ciudat acum. Dar așa este. Cu cît depindeți mai puțin de bani, cu atît sînteți mai fericiți și mai subțiri. M-am mutat într-o casă mai ieftină, am început să cheltui mai puțin pe tot felul de lucruri și gadgeturi, chiar am început să cultiv niște legume. Și am devenit mai puțin îngrijorat de bani.

Iar cînd eram nervos, știam că pot să merg în cealaltă parte a casei și să mănînc o roșie, pe care eu am crescut-o. Este mai bine așa, decît să treci peste stres mîncînd ciocolată.

7. Pur și simplu regula a șaptea

Pentru a vă rezolva problema cu greutatea, trebuie să recunoașteți odată pentru totdeauna: nu sînteți așa din cauza genelor, și nu din cauza "oaselor grele", sînteți așa pentru că sînteți leneși. Pentru a face față problemelor de greutate, trebuie să învățați să nu vă fie frică de această lume. Pe mine m-a ajutat

Aproximativ 65-70% dintre persoanele cu greutate solidă pe care le cunosc, suferă tocmai de "obezitate emoțională". Mulți oameni se simt atît de incomod în lumea înconjurătoare, încît se simt, în mod inconștient, mai sigur în mingea lor "protectoare" de grăsime. Suna, desigur, destul de ciudat, dar este adevărat.

John Gabriel

Он похудел без диет, используя только эти 7 правил (+Фото)

Luni, 25 martie 2019
Vizualizări: 1492

Citiţi de asemenea

Unii consilieri ai Consiliului Municipal deseori lansează declarații critice, fără a avea cea mai vagă idee despre subie...
20
După ce ieri a fost stopată activitatea uzinei de sortare a deșeurilor municipale a companiei ABS SRL, astăzi consilieri...
10
ABS Recycling Moldova este unicul proiect de sortare a deșeurilor din țara noastră. Acesta, însă, își va sista activitat...
90
«Noua paradigmă științifică: modele posibile ale viitorului Rusiei și a lumii globale» - așa se numește studiul efectuat...
103