ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

elevii ucraineni vor fi învăţat să iubesc negru si gayAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

elevii ucraineni vor învăţa să respecte persoanele cu altă culoare a pielii şi orientare sexuală diferită. De la începutul anului şcolar următor în şcoli ucrainene va introduce un curs optional - "Toleranta", care este dezvoltat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

Hawaiian partid.
Cursul este conceput pentru 40 de ore, lecţii vor fi sub formă de training şi-jocuri de rol. Educatori si psihologi, special pregatiti in acest curs va fi într-un mod jucăuş să înveţe copiii să înţeleagă şi să accepte de oameni de cultura alte, religie, obiceiuri, orientare sexuală, atitudinea tolerantă faţă de cei care au politice alte puncte de vedere şi modul în care aceasta diferă de la ei ", a spus "Astăzi," şeful proiectului ONU "Crearea unui mediu sigur pentru tinerii din Ucraina granate Oksana.

De exemplu, după cum urmează de la ghidarea, copiii vor juca în partid hawaiană (Hawaienii - oamenii, featuring ospitalieri incredibil). În conformitate cu termenii de joc, pălării unii baieti va lovi litera "X" (de ce este această scrisoare în manualele nu explică), ceea ce ar însemna că acestea aparţin cel mai mic castă, care este, din afară - iar restul vor fi oferite pentru a le trata sootvestvennno, care este la insultă nu atingeţi şi nu să vorbească primul. Apoi, copiii vor fi rugaţi să vorbească despre sentimentele lor, cei care au marcat litera "X", va spune sentiment, ca drojdia "ale societăţii", iar restul, normale - dacă acestea au fost plăcut sau neplăcut ridiculizeze "etichetat" minorităţilor.

Dezvoltatorii proiectului nu au planificat să implice lecţii de comportament de toleranţă ale minorităţilor sexuale sau străini, cu o altă culoare a pielii ca materiale vizuale. "Cred ca psihologii noştri să facă faţă acestei sarcini ele însele," - a spus, "Astăzi," manager de la tineret sotsbezopasnosti ONU proiectului "Crearea unui mediu sigur pentru tineret din Ucraina, Natalia Leshchuk.

Cu toate acestea, bărbaţii gay ucraineni nu au nici o problemă să se transforme în ajutoare vizuale pentru copii. Audierea astăzi pe "" despre opţionale school managerul de proiect nou "Gay-Forum of Ukraine Sviatoslav Sheremet, a declarat că, imediat după Crăciun, va face o cerere oficială de la Ministerul Educaţiei pentru a permite homosexualilor să vorbească cu elevii:" Mi-ar fi făcut acest lucru: o oră este un expert pe toleranţă, şi standuri lecţia următoare, negru sau evreu sau homosexual. Aş petrecut prima mea lecţie la şcoală, unde a studiat - din Lviv.

VS. ONU de golf a criticat liderul mişcării "Dragostea împotriva homosexualităţii Ruslan Kuharchuk:" Aici, această organizaţie a respectat amestecat păcătos împreună cu cei neprihăniţi. Este un lucru de a respecta persoanele cu congenitale alte caracteristici - negru şi aşa mai departe perversiune. Dar sunt gay nu au fost născute, ele devin, homosexualitatea - o. De ce preda elevilor tolera perverşi permite? "Vom încuraja părinţii nu pentru copii la astfel de lecţii.

Xenia Zalutskaya
Segodnya 14 1 de 2008


http://www.segodnya.ua/news/796849.html

Miercuri, 30 ianuarie 2008
Vizualizări: 2540

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
289
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
166
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
279
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
112