Warning: getimagesize(/var/www/clients/client6/web15/web/web/articles/gp_electro/pic01.jpg): failed to open stream: ��� ������ ����� ��� �������� in /var/www/clients/client6/web15/web/engine/View.php on line 171
Eliminarea deşeurilor electrice
ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Eliminarea deşeurilor electriceAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Sensul şi scopul:

Un an în urmă, în biroul de la Greenpeace (St.Pete) a avut loc o întâlnire la care Alexei Kiselev a spus despre problema deşeurilor electrice. Pe scurt acesta constă în faptul că diverse masini, aparate electrice sunt deşeuri periculoase şi aruncat cu gunoi regulate pot. De obicei, le arunca, de exemplu, o celulă rupt la gunoi; de asemenea, oamenii nu sunt capabili de a dispune în mod corespunzător de astfel de deşeuri, aşa că nu ştiu ce să fac, unde să ia ... Acestea ar trebui să fie foarte simplu: de reciclare într-adevăr trebuie să se ocupe cu furnizorii de tehnologie (pe bună dreptate!). Şi sarcina noastră este doar că, pentru a le obliga să o facă! Acest lucru va fi voluntar proiectul nostru.

electronică
Ce facem:

Pentru a face compania eliminate produselor sale, este necesar ca ea a văzut nevoia, au simţit că utilizatorul cere posibilitatea de a dispune de aparate în condiţii de siguranţă, precum şi simplu un alt consumator (noi) nu vor cumpara ceva de la ei. Se poate realiza exact de atac, multe scrisori, etc Trebuie să facem o problemă vizibilă pentru companii!
electronică

Am inceput cu ceea ce au găsit în echipamentele nedorite proprii şi adresele producătorilor sale, şi companiile au început să scrie scrisori la întrebarea - "Ce să fac cu un spart ... (telefon EG), dacă nu aruncate, dar instructiunile nu spun? " T. a. vom determina poziţia companiei în legătură cu acest aspect şi să atragă atenţia la ea. Unii dintre noi nu au răspuns, ne trimite câteva contacta autorităţile municipale, ca unii au scris adresa de centrele sale de serviciu, în cazul în care puteţi face un "rau" produse de compania lor. Faptul că am putut scrie am răspuns şi cum ne-am dus să ia telefoanele Motorola scris în detaliu subiectul "Scrisoare către reprezentarea Motorola".

electronică

electronică

Acum oricine poate ajuta şi să participe la acest proiect interesant. Vom continua să scrie scrisori şi explodeze creierul de centre de servicii de personal. Mai bine!

Cum să luaţi parte la: o listă cu toate tehnologiile disponibile la domiciliu, pentru a afla numerele de serie sale, pentru a descoperi adrese in nete, sau în instrucţiunile (unele adrese pot fi găsite în subiect), scrie un eşantion nizhesleduyuschngo scrisoare. Şi apoi aşteptaţi pentru notificare şi răspunsuri. Când vor începe distracţia!

electronică

NOTĂ: Trebuie să trimiteţi o scrisoare prin poştă, prin scrisoare recomandată cu notificarea. Tu ar trebui să rămână o copie a scrisorii (doar în cazul). Scrisoarea poate scrie una sau de imprimare, dar data şi semnătura trebuie să fie făcute de mână.

Un aşteptaţi aproximativ o lună. Cele mai solicitate: toate răspunsurile la aceste scrisori (sau copii ale acestora) trece la biroul de Greenpeace nici un fel.

electronică

CE ESTE un deşeu periculos:

Termenul include orice aparate electronice şi echipamentele electrice, producătorul care pot fi identificate. În mod evident, nimeni nu trebuie să ştie, dacă nu există o societate în momentul sau în altceva nemodificate. În mod evident, să scrie şi să întreb despre baterie, o lampă sau ceva constând numai din metal şi plastic nu are sens pentru, şi aşa a cererii în Vtorchermet. Dar cand un cinescop, ecran, elementul de bază, cabluri, etc, care este, ceva multicomponente, aici e asta şi nu există probleme.

eace.ru / forum / viewtopic.php t =? 3219 "target = _blank> www.volonter-greenpeace.ru/
Miercuri, 06 august 2008
Vizualizări: 3856

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Consilierul municipal din partea PSRM Vasile Chirtoca se pronunță pentru deschiderea grădinițelor și reluarea procesului...
148
Specialiştii susţin că pentru Moldova coeficientul de împădurire trebuie să nu fie mai mic de 25%, şi nu ca acum - 12,7%...
117
În următoarea perioadă, pînă în a.2039, schimbările climatice ar putea afecta grav pădurile din nordul Republicii Moldov...
118
Puțin este cunoscut faptul, că Republica Moldova este cea mai despădurită țară din Europa! Și asta ne afectează puternic...
139