ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Ernst Muldaşev. Secretele din Insula Paştelui. Piatra de oameni.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Publicat: 29.06.2007, ziarul "Argumente şi fapte"

Expediţia de oameni de ştiinţă ruşi la faimoasa Insula Paştelui a fost plin de aventuri şi întâlnirile sansa. Despre asta, ce concluzii sunt atinse, prin studierea insulă misterioasă, cititorii spune liderul expeditiei profesorul Ernst Muldaşev

- Dacă luaţi în considerare argumentele şi ipotezele invocate de către dumneavoastră cu privire la rezultatele expediţie în Insula Paştelui, se dovedeşte că lumea este mult mai complicat decât credem.

- Care ar fi "opţiuni barbar" Ipoteza formulată nici oamenii de ştiinţă încearcă să explice misterul Insula Paştelui, nu reuşeşte. Avem în vedere piatra incredibil de chipuri cioplite, care "dă naştere la un munte, văzând prima mână pestera-pipe, lăsând undeva sub pământ şi protejate de misterios" bile ", a asculta legende ale constructorilor de Dungeons - ptitselyudyah forţate să recunoască că pe Pământ există viaţă alte forme decât cele pe care le recunosc, referindu-se cu părul alb autorităţile academice.

- Tu eşti întotdeauna vorbim despre "rock putere. Explicaţi ce vrei sa spui cu asta?

- În textele vechi tibetane au indicat faptul că pietrele - este cristalizat îngeri Time. Daca toate acestea, fără a trata scepticismul ştiinţific de obicei, putem presupune că îngerii care locuiesc în puterea de timp, pot fi concretizat şi de stat - o piatră. Şi pentru că, după cum studiile au arătat rus Kozyrev mare savant, Timpul este cel mai puternic de energie din lume, vă puteţi imagina ce potenţialul de energie sunt munti.

- Vrei să spun că statui de piatră au fost ceva de genul un popor "piatra"?

- Pornind de la ipoteza că statuile nu sunt doar în măsură să meargă, şi să facă un loc de muncă specifice pentru a activa moartea gena "în Pamantului biosferei, trebuie să recunoaştem că statuile au fost animate, care este a fost ceva de genul un popor" piatra ". Adevărul este că pentru a iniţia o moarte "gena" celule, în opinia noastră, nu poate fi decât evolutionarily mai puternic creatura, folosind energia sufletului, care operează prin minte.

medicină tibetană acordă o mare importanţă constiinta. Trebuie să înţelegem că conştiinţa nu este determinată de spiritul şi sufletul, care este furios filare în plexul solar al zvasticii umană, compusă din două energii - Lung şi La. Baza acestor energii sunt legendari cinci elemente. Se crede că acestea determina nivelul de constiinta (constiintei umane, constiinta a mouse-ului, etc), precum şi speranţa de viaţă asociate. Numai prin constiinta care este inclusă, în scris, "toate germeni de energie şi de fluide, pot afecta speranţei de viaţă.

Unele dintre aceste motive, întâmplător, confirma acest lucru. Punct de vedere istoric, nivelul de constiinta de oameni a crescut, şi, prin urmare, a crescut şi speranţa de viaţă.

- Încercaţi să luaţi în faptul că statui de piatră a acţionat cu puterea legendar al celor cinci elemente?

- Cred că aşa este. În textele scrise tibetan că oraşul legendar al zeilor, constând din piramide gigant construite de energie din cele cinci elemente de oameni vechi. Unele de yoga, care deţine această energie poate influenţa minţile oamenilor. De ce nu presupune că statui de piatră poseda abilitatile de acest fel?

- Dar statuile sunt mai mult ca un robot ...

- Un fel de analogie este, din cauza legendelor care transportate statui ptitselyudi pe socluri, axy, le instala, fixat ochii lui, pune pe un capac ". Dar capacul "şi ochii pot fi considerate de fapt, un fel de" chipuri cioplite de îmbrăcăminte, dar corpurile lor, se pare, s-au născut atât la munte. Un fel de "piatra-clonare" poate fi numit faptul că, exceptând, desigur, să recunoască existenţa "piatra vie".

- Şi ce apoi sunt păsărielyudi?

- Este curios faptul că ptitselyudi au ochi roşii. Roşu - un simbol al puterii de timp, care, în ezoterice numit "foc". Putem presupune că pasărea-oameni - aceasta dematerializate sub formă de piatră de viaţă.

- Ei bine, asta e destul de incredibil! Am obţine păsări de piatră.

- Şi de ce nu? Când studiu pestera-pipe, atunci impresia că aceste pasaje au fost făcute de către dematerializarea de piatră. În confirmare în acest sens este să se amintească vizibile pe ecran aparat de fotografiat digital "bile", în cazul în care obiectele material biologic sau pot fi dematerializate omologii trup, atunci de ce nu au o piatră ...

- Cine crezi că controleaza toate procesele care au loc pe Insula Paştelui?

- Cred că guvernat lumea interlopă, a căror existenţă Cred sincer, ca dovezile circumstanţiale acumulat prea mult de acest lucru.

În căutare de cele mai recente grup de cercetatori condus de E. Muldasheva ajuns Altai şi Mongolia. În Rusia, expeditia a găsit urme de statui de piatră din Insula Pastelui! Şi, de asemenea pentru a testa ipoteza că istoria umană a început în Altai. În plus, cercetatorii au examinat pesteri locale şi a privit în secretele lumii interlope sine, urme care pot fi găsite în toate colţurile lumii. Toate acestea, a se vedea "AIF" in toamna.

Prin modul în care

Roci misterioase care se deplasează există nu numai în îndepărtate Insula Paştelui, dar în ţara noastră. Unul dintre ei - o luminoasă pe timp de noapte, Hsin-piatra - vom spune în numerele viitoare ale "AIF". Ştii, dacă cunoscute din timpuri păgâne multe tone de acordare moloz pelerin - copii, pelerinii - rezistenta la bărbaţi, şi toţi împreună - de sănătate? Are prezice mişcarea schimbărilor climatice în natură şi societate?

Vineri, 18 ianuarie 2008
Vizualizări: 5117

Citiţi de asemenea

Nadejda Mazurova, doctor în psihologie, despre influența desenelor animate asupra psihicului copiilorDe ce astăzi copiii...
73
Dacă nu ați auzit niciodată cuvîntul "Dolmen", atunci probabil că veți întreba: "Ce este aceasta?”Dolmenele sînt una d...
61
Natura a înzestrat cu o încredibilă longevitate baobabul african - se cunosc exemplare, a căror vîrstă este mai mare de ...
79
Știm cu toții că în Japonia sînt unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume, dar japonezii au mers departe nu nu...
307