ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Etaje in casa: Marmoleum — linoleum din materiale naturale.Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Când construi o casa sau repararea caselor sunt, de obicei, intrebarea este: cum de a selecta sexul? În cazul în care plutitoare filmate laminat plictisitor, poţi încerca o culoare "Marmoleum, lemn traditionale sau, să zicem, un covor de alge.

Ţineţi minte că orice tip de parchet in camera creează o atmosferă anume. De exemplu, PVC sau placi simplu arata rece si inconfortabil. materiale naturale, prin contrast, creează un sentiment de caldura intern - atât la propriu si la figurat. Sunt importante, de izolare, de asemenea, proprietăţile de acoperire, durabilitate şi uşor de curăţat.

Trebuie să spun că şi mai multe familii mai mult în noastră de îngrijire de zi şi ecologia vatra său şi acasă, fără a materialelor dăunătoare.

Deci, să ne uităm la calităţile pozitive şi negative ale diferitelor tipuri de acoperitoare de podea.

Etaje in casa

laminat pardoseli flotante sunt foarte rezistente. Ele sunt usor de curatat, acestea nu dispar cu timpul. Este interesant faptul că acestea sunt relativ ieftine.

Dar există şi dezavantaje. Mai întâi de toate, această suprafaţă rece şi zvukopogloschaemost scăzut. În plus, repararea lor este o dificultate serioasă.

Etaje in casa

Ce zici de pardoseli din lemn? Ei au o mare proprietati de izolare, sa nu se acumuleze praf, dar ei sunt bine absorbite de apa. Servesc acestor etaje va fi o lungă perioadă de timp şi, dacă este necesar, acestea sunt uşor de a actualiza şi reparaţii.


Cu toate acestea, au fost mai sensibile la diverse influente, acestea sunt uşor de daune, şi îşi schimbă culoarea lor în timp. În plus, aceste etaje sunt destul de scumpe.

Etaje in casa

Covoare efectuate pe cele mai noi tehnologii (de exemplu, Teflon strat protector), să simplifice de curăţare. Dar, desigur, mai bine să alegeţi un capac din materiale naturale. De exemplu, de la alge. Adevărat, acestea vor costa mai mult. Da, şi praful de pe ele în cele din urmă se acumulează suficient.
Etaje in casa

În ceea ce priveşte ţiglă, apoi la avantajele sale includ low-cost, usurinta de reparare şi de curăţare. Un Principalul dezavantaj - suprafata rece.

PCV de asemenea, este ieftin şi de curăţare nu necesită mult efort. În plus, acest etaj este uşor să se stabilească, şi proprietăţile de izolare a avut destul de decente.

Dar, pentru a apela astfel de acoperire nu poate fi durabil. Şi apariţia lui nu este prea rafinat. În plus, plăcile sunt realizate din materiale plastice din PVC şi în ceea ce priveşte ecologia nu cauzează multă încredere.

Etaje in casa

Şi, în sfârşit, "Marmoleum. Acest material este rezistent, durabil, şi a ridicat de izolare şi proprietăţi antibacteriene. Deşi este destul de scump.

Dar dacă vă trateze toate acoperire menţionate la etalon de mediu, este "Marmoleum" poate titlul de atribuire campionat. Deci, hai sa-l cunoaste mai bine.

Deci, "Marmoleum" - este un linoleum natural, care este produsă în Olanda din materiale naturale. Grosimii stratului de 2-3 mm, este realizat din ulei de in, aşchii de lemn, răşini naturale, calcar, fibre de iută şi pigmenţi de culoare. "Marmoleum" este disponibil în role sau tăiate în formă pătrată în mai mult de 100 de culori si nuante care vă permite să creaţi compoziţii diferite pe podea.
Etaje in casa

Acest strat este proiectat pentru 30 - 50 de ani, el nu a fost frică de ghearele de animale de casă, nu se topesc de la accidental a scazut o ţigară. In timp, devine doar o acoperire mai greu şi mai dens, de înaltăKie apăsaţi sarcina suplimentară ingrediente naturale.

"Marmoleum" nu produce electricitate statică prin frecare şi prin urmare, nu atrag praful si nu interfera cu echipamente electronice. Ulei de in nu permite să se reproducă pe suprafaţa sa bacteriile cele mai rezistente. Acoperirea nu vor afecta, produse chimice, acizi, uleiuri, unsori şi solvenţi comune.

Pe lângă utilizarea sa reprezintă, de asemenea, nu reprezintă o ameninţare pentru mediu. După sfârşitul vieţii sale el poate fi folosit drept combustibil sau transformate în compost, care se descompun fără poluarea mediului.

greenword.ru

Luni, 21 decembrie 2009
Vizualizări: 4729

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
131
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
110
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
219
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
83