Familia care locuiește în apropierea eco-aşezării Lammas a avut noroc

/ Vizionări: 5898

Повезло-же этой семье, что живёт неподалёку от эко-поселения Ламмас 

 

Dacă se va întâmpla să trăiţi în apropierea unei comunităţi mici de constructori minunaţi cu experienţă a caselor naturale, în mod obligatoriu veţi însuşi unele cunoștințe și abilități. Această casă minunată a fost construită de Charlie, cu ajutorului lui Simon, care a creat faimoasa casă din pădure în Țara Galilor.

 

Повезло-же этой семье, что живёт неподалёку от эко-поселения Ламмас 

Viața în eco-sat (Video)
Viața în eco-sat (Video)

 

Puteți vedea (în stânga) această casă din pădure extrem de cunoscută, construită de Simon Dale. După construcția casei, Simon s-a mutat în aşezarea ecologică Lammas, în Welles și a construit o altă casă naturală independentă pentru familia lui în creștere.

Charlie, este un tânăr cu o familie și la fel ca mulți alții, consideră că este dificil de a-și permite o casă personală. Charlie a fost norocos de două ori: prima dată, că tatăl său a avut un teren de pământ destul de mare pentru a construi o casă pentru Charlie şi a doua oară, că acest teren este adiacent cu aşezarea ecologică Lammas, în Țara Galilor. Urmăriți acest videoclip scurt "Viața în viitor," în care Charlie îşi relatează povestea lui.

Casa lui Charlie are un acoperiș verde reciproc (acoperiş reciproc - în care fiecare fascicul este sprijinit şi întreţinut de către alte grinzi ai structurii şi nu are nevoie de un centru de suport – trad.), este o metodă popularizată datorită lui Tony Rench, el a fost unul dintre cei care l-au ajutat pe Simon Dale, să construiască casa din pădure. În cartea sa, Tony descrie detaliat cum se construiesc astfel de acoperişuri.

 

 

 

 

În general, există multe organizații care lucrează împreună pentru a introduce în existenţa modernă standard, construcții independente și viaţa naturală. Cineaştii proiectului Living in the Future, în prezent se pregătesc să lanseze pe 22 ianuarie 2013 următorul video.

 

Повезло-же этой семье, что живёт неподалёку от эко-поселения Ламмас 

 

Vizionaţi un treiler scurt în care locuitorii aşezării Lammas, vorbesc despre viața lor.

 

 

 

 

Sursa: naturalhomes.org

 


Dacă acest articol de pe site-ul nostru ecology.md a fost util pentru Dvs., atunci vă propunem cărțile geniului Parmaculturii și a agriculturii naturale, fermierului-milionar din Austria Sepp Holzer.