ecology: ru md
Video prezentarea proiectul Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Familia care locuiește în apropierea eco-aşezării Lammas a avut noroc
 

 

Dacă se va întâmpla să trăiţi în apropierea unei comunităţi mici de constructori minunaţi cu experienţă a caselor naturale, în mod obligatoriu veţi însuşi unele cunoștințe și abilități. Această casă minunată a fost construită de Charlie, cu ajutorului lui Simon, care a creat faimoasa casă din pădure în Țara Galilor.

 

Повезло-же этой семье, что живёт неподалёку от эко-поселения Ламмас 

 

Puteți vedea (în stânga) această casă din pădure extrem de cunoscută, construită de Simon Dale. După construcția casei, Simon s-a mutat în aşezarea ecologică Lammas, în Welles și a construit o altă casă naturală independentă pentru familia lui în creștere.

Charlie, este un tânăr cu o familie și la fel ca mulți alții, consideră că este dificil de a-și permite o casă personală. Charlie a fost norocos de două ori: prima dată, că tatăl său a avut un teren de pământ destul de mare pentru a construi o casă pentru Charlie şi a doua oară, că acest teren este adiacent cu aşezarea ecologică Lammas, în Țara Galilor. Urmăriți acest videoclip scurt "Viața în viitor," în care Charlie îşi relatează povestea lui.

Casa lui Charlie are un acoperiș verde reciproc (acoperiş reciproc - în care fiecare fascicul este sprijinit şi întreţinut de către alte grinzi ai structurii şi nu are nevoie de un centru de suport – trad.), este o metodă popularizată datorită lui Tony Rench, el a fost unul dintre cei care l-au ajutat pe Simon Dale, să construiască casa din pădure. În cartea sa, Tony descrie detaliat cum se construiesc astfel de acoperişuri.

 

 

 

 

În general, există multe organizații care lucrează împreună pentru a introduce în existenţa modernă standard, construcții independente și viaţa naturală. Cineaştii proiectului Living in the Future, în prezent se pregătesc să lanseze pe 22 ianuarie 2013 următorul video.

 

Повезло-же этой семье, что живёт неподалёку от эко-поселения Ламмас 

 

Vizionaţi un treiler scurt în care locuitorii aşezării Lammas, vorbesc despre viața lor.

 

 

 

 

Sursa: naturalhomes.org

 

Duminică, 16 decembrie 2012
Vizualizări: 3118

Citiţi de asemenea

Stația interplanetară NASA/JPL Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) continuă să lucreze în numele științei pe orbita planet...
40
O pasăre isteață. Nu întotdeauna oamenii văd în păsări creaturi inteligente. Poate că ei nu cunosc prea bine păsările? A...
47
"Cel mai bun lucru din faptul că sînt vegetarian este că știu că nu fac rău animalelor. În al doilea rînd, am mai multă putere. Sînt mult mai puternic decît atunci cînd mîncam carne...
136
"Mi-ar fi plăcut să fiu vegan de la naștere. Este uimitor cît de nebun am fost în toți acești ani"...
143