ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Familia cu mulți copii lui Alice Welch inspiră toată lumea
 

Povestea lui Alice poate părea incredibilă, dar ea are opt copii și în același timp a păstrat frumusețea, își desfășoară afacerea și fotografiază.
Compania ei, Alyssa Welch Photography, este specializată în principal în imaginile copiilor.
O lungă perioadă de timp Alice a scris un blog. Acum el este închis și numai câteva poze pot transmite profunzimea lucrărilor ei.
Despre viața de familie ea spune:
" Munți de rufe, un rezervor plin de scutece murdare, o mulțime de produse alimentare pentru a găti, nevoia de a duce copiii acolo și înapoi, și tot așa mai departe, îți iau multe minute din acest timp prețios. Reușesc eu să fac totul? Nicidecum. Încerc? Da…" - este o recunoaștere sinceră în care mii de femei își recunosc pe ele înseși.

Многодетная семья Алисы Уэлч

 

Alice a născut primul copil la 20 de ani și apoi aproape în fiecare an, a dat soțul ei câte un copil. Potrivit spuselor lui Alice, când s-a născut primul copil ea a luat aparatul de fotografiat al soțului și a decis să facă o imagine. Și șase luni mai târziu  a lansat deja o afacere proprie. Alice a absolvit Institutul de proiectare al interioarelor și această experiență a influențat mult fotografiile sale și succesul  întregii afaceri.

Toate veniturile Alice investește în dezvoltarea copiilor, îmbrăcămintea și educația lor.

Многодетная семья Алисы Уэлч

 

Alice se trage din familia unui preot și este un om foarte religios. Pentru tot ce se întâmplă în familia ei ea mulțumește pe Dumnezeu și acest lucru îi dă puterea de a face față tuturor dificultăților.

Многодетная семья Алисы Уэлч

 

Sfaturi de la Alice:
Asigurați-vă că visele dvs. coincid cu abilitățile dvs. și gândiți-vă nu doar la succes sau la ceea că poate fi "distractiv". Purtați-vă natural și în același timp țineți minte, că Dumnezeu v-a dat viața pentru bucurie și succes. Cred că trebuie să împărtășim succesele noastre pentru a inspira pe alții - este atât de util! Mai mult decât orice.

Многодетная семья Алисы Уэлч

 

Opinia dvs.

Care este atitudinea dvs. față de familiile cu mulți copii? Poate fi Alice un exemplu pentru mamele noastre? Este real de a cumula familia și afacerile?

 

Sursa

Luni, 09 iunie 2014
Vizualizări: 2637

Citiţi de asemenea

Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
58
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
147
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
57
De hramul orașului Chișinău, Compania ”Viorica Cosmetic” a deschis primul magazin Viorica cu un concept nou, conceptul d...
95