ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Farmacia divină

Tăietura morcovului seamănă cu ochiul uman: pupila, irisul și linii radiale. Da, cercetările științifice confirmă faptul că morcovii sporesc foarte bine fluxul de sânge și funcția ochilor.

Roșiile au patru camere și sunt de culoare roșie. Inima noastră este de culoare roșie și are patru camere. Toate studiile arată ca roșiile conțin foarte mult licopen și într-adevăr hrănesc sângele și inima.

Strugurii de poamă au forma inimii. Fiecare strugur arată ca o celulă sanguină și toate cercetările moderne arată că strugurii sunt foarte buni pentru inimă și îmbunătățesc calitatea sângelui.

Nuca arată ca un creier în miniatură, emisfera stânga și dreaptă, cerebelul. Pliurile de pe piulița sunt similare cu cortexul cerebral. Acum știm că nucile stimulează producerea a aproximativ 40 de substanțe chimice biologic active - neurotransmitatori – pentru funcționarea normală a creierului.

Boabele sunt similare cu rinichii, și într-adevăr ajută la menținerea funcției renale.

Țelina, rubarba, varza chinezească și multe alte legume seamănă mult cu oase. Aceste produse consolidează structura osoasă. Oasele sunt compuse 23% din sodiu, iar aceste produse conțin 23% de sodiu. Daca dieta ta nu conține suficient sodiu, organismul începe să-l ia din oase, slăbindule. Aceste legume satisfac nevoile scheletului osos din corpul nostru.

Avocado, vinete, pere vindecă uterul feminin și colul uterin - și arată la fel ca aceste organe. Cercetările moderne arată că, atunci când o femeie consumă un avocado pe săptămână, acesta îi echilibrează hormonii, reduce greutatea nedorită, și previne cancerul cervical. Este nevoie de exact 9 luni pentru ca din floare să crească și să se coacă un fruct de avocado. Fiecare fruct de avocado conține mai mult de 14.000 de constituenți chimici fotolitici (știința modernă a studiat doar 141 din ei).

Smochinele sunt pline de semințe și cresc în perechi. Smochinele cresc mobilitatea spermei, și combat infertilitatea masculină.

Cartofii dulci (igname) arată ca pancreasul și echilibrează indexul glicemic la diabetici.

Măslinele îmbunătățesc starea de sănătate și funcția ovarelor.

Portocalele, grapefruitul și alte fructe citrice arată ca glandele mamare ale femeilor și într-adevăr sporesc mișcarea limfei în sân.

Ceapa arată ca celulele corpului. Cercetările moderne arată că ceapa ajută la eliminarea toxinelor din toate celulele ale corpului. Ceapa, de asemenea, provoacă lacrimi care spală epiteliul ochilor noștri.

Însoțitorul său, usturoiul, curăță organismul de toxine și radicali liberi.

Sâmbătă, 29 august 2015
Vizualizări: 1149

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
95
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
306
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
63
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
238