Fericirea este ceea ce ai vrea

/ Vizionări: 4174

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Fericire Psihologii de la Universitatea Tehnologică din Texas a descoperit reteta despre cum să devii fericit. Ei au verificat vechi proverb, care spune: "fericire - nu este atunci când ai tot ce vrei, cand vrei si ceea ce ai."

experimente psihologice au fost realizate pe studenţi. Ei au fost rugaţi să identifice: ce lucrurile au deţinut - printre opţiuni au fost propuse o masina, audio, mobilier şi alte piese de valoare. În plus, elevii descris - cât de serios ar avea la dispoziţie acest lucru şi ce sentimente au simţit de la primirea acesteia.

Concluzia de psihologi nu a fost neasteptata: fericirea de a cumpara este de obicei scurt, o mai curând încetează să se simtă plăcerea de faptul de proprietate de un lucru de dorit. Aici, însă, şi a fost facut o mica deschidere. Pentru fericirea în viaţă a fost să fie mai iubitor lucru primite - în cazul în care oamenii continuă să se bucure de avantajele sale (de exemplu, proprietarul masinii simte placerea de a conduce sau viteza de confort lounge), nivelul de fericire nu este redus şi un timp îndelungat.

Astfel, în conformitate cu versiunea de studiu, autorii lui, încerca doar să aibă la dispoziţie un set de lucruri - fără nici un rezultat. Lucrurile trebuie să respecte, aprecieze şi iubire - aceasta a fost apoi că sunt în măsură să aducă fericire.

De asemenea, studiul a arătat că mai puţin materiale cu condiţia studenţi s-au considerat mai puţin fericit decât lor mai "ambalate" colegii.

Psychologіcal Scіence
stalkingmyself.livejournal.com