Fermierul cubaneze rase de vaci cu succes pitici, care dau 6-7 de litri de lapte pe zi

/ Vizionări: 9782

Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Vacă
O modalitate eficientă de a rezolva problema furnizarea laptelui din populaţie a sugerat că cubanez fermier din provincia de vest a Pinar del Rio, Raul Hernandez. El are de mai mulţi ani cu succes rasa rase vaci subdimensionate, care, în ciuda dimensiunii pitic, sunt în măsură să furnizeze zilnic 6-7 litri de lapte.

Disponibil Hernandez este deja un efectiv mic de vaci miniaturale, creşterea cea mai mică dintre care numai 89 cm "Aceasta vaca nu are nevoie de pajisti mari, ele pot merge chiar curtea casele lor", - spune de ani, agricultor 77, cine botezat rasa dedus " gradina vaci.

vaci Dwarf nu concurează cu speciile de obicei în producţia de carne, dar ele pot furniza lapte, cubanez de familie regulate, a declarat Hernandez. Principalul lucru care este uşor de mers pe jos de putin vaca lor - chiar un guler, care este folosit pentru câini mari.

agricultor cubanez dus vaca subdimensionat în 1976. Ideea de reproducere vaci pitic a venit de la el, după satul său sa născut un taur mic, care a făcut "nu vreau" să crească. Hernandez a trecut cu vaca subdimensionate şi a luat o nouă rasă.

Faima vaci pitic Hernandez au răspândit deja în districtul, datorită faptului că acestea sunt modest în alimente şi nu a lua sus mult loc în grajd. În ceea ce priveşte performanţele lor, apoi în Cuba, unde marea majoritate a populatiei consuma lapte praf, o noua rasa de burenok pitic poate fi bine în cerere.

Un vecin Hernandez, care au cumparat o vaca pitic, ne asigură că în fiecare zi devine aproape o galeata de lapte. În acelaşi timp, el nu avea probleme cu furnizarea de produse alimentare pitic vaca sale.

AMI-tass.ru