ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

forme terestre nu s-au schimbat de la naştereAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Despre descoperire senzaţională a anunţat recent o echipa internationala de oameni de ştiinţă. Ei susţin că Pământul a fost creat într-o singură deviere a scăzut, iar de atunci practic nu a schimbat aspectul său original. Acest lucru conduce la ipoteza că în cazul în care câteva miliarde de ani în urmă, a crescut continente munţi, stropirea în jurul oceanele şi atmosfera a fost minunat - atât de vii fericit.
Aceasta este o planetă aproape imediat după formarea acestuia, nu a răcit în mod corespunzător, a fost dispus să adăpost fiinţele vii.


Poate ei au fost ocupaţi, neobservat de nimeni, şi apoi a dispărut în uitare. Deci, această idee, că în primul rând pământul complet acoperita cu oceanele, apoi se topi crusta continentală, în cazul în care locuitorii au început timid să se strecoare afară din apă, sunt eronate.

În Australia de Vest rock solide Jack Hills, care sunt considerate cele mai vechi din lume (vârsta lor a 4.4 miliarde ani vechi), a fost descoperit pământ metalice hafniu-rare in combinatie cu cristale de zircon.
Cu analiza radioizotope, oamenii de ştiinţă au constatat că crusta continentală, care diferă de sub structura ocean şi grosimea a fost format deja 4,4-4,5 miliarde de ani în urmă, care este, aproape imediat după naştere ale planetei. Până atunci, se credea că ea se topi treptat de la ocean. "Se pare că Pământul sa format într-un moment" - face o singură concluzie îndrăzneaţă de cercetători, Ştefan Moyzsis de la Universitatea din Colorado.

Sub conducerea aceluiaşi savant în 2001, a fost efectuat un studiu care sa dovedit că apa a apărut pe suprafaţa planetei aproximativ 4.3 miliarde ani în urmă, dar nu a condensa din atmosferă 3800000000 ani în urmă, după cum se credea anterior. "Noi date sugerează că crusta Pamantului, oceane şi atmosferă au existat de la început, şi planeta fusese deja potrivite pentru viaţă" - Moyzis convins.

Este posibil ca singurul lucru care lipsea era un curent de meteori, care este suspectat de geologi din Canada, şi a pus viaţa de pe planetă. Această concluzie le-a permis să facă un studiu de cratere meteorit, care face parte din devonian (410 milioane la 350 milioane de ani în urmă). Acesta conţine un sistem hidrotermale, care ar putea fi un loc potrivit pentru supravieţuirea şi reproducerea de microorganisme, de un obiect ceresc din spaţiu.

http://president.org.ua/news/news-80628


Marţi, 01 iulie 2008
Vizualizări: 2282

Citiţi de asemenea

Cuptorul rusesc este un fenomen unic al culturii materiale slave de est, cel mai viu simbol al spiritului rus - minuțioz...
93
Combinația acestor componente face minuni!Potrivit Academiei Americane de Dermatologie, petele pigmentare se formează ...
305
O prietenă mi-a povestit recent despre o scenă oribilă care a avut loc în casa lor după ce fiica ei a recunoscut că este...
63
Această structură are o vechime de 3000 de ani și este situată în orașul Gonabad. (Iranul modern)Kyariz este considerată...
237