ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

foşnet Olga veganstve (De ce eu nu mănânc animale …)Acest articol a fost tradus prin intermediul Google translate


Olga Shelest teleradioveduschaya, vegetarian, intr-un interviu cu "Vita" pentru Ziua Mondială a vegan:

La un moment dat am renuntat la produse de origine animală întregime din motive etice.

De ce cineva trebuie să moară, că am putut trăit mulţumit?

Dar mai profund cufundat în lumea vegan şi conştienţi de semnificaţia sa socială, am decis pentru a afla mai multe despre avantajele veganstva. Se pare efect pozitiv veganstvo privind recuperarea de respingerea de către organism animal prishozhdeniya produsele pe care le face primul pas spre salvarea planetei de resurse şi chiar ajutând foame în Africa.

Ольга Шелест. Веганство. Вегетарианцы Desigur, în această ţară nu sunt veganii atât de mult şi nu vin în iluzia de a schimba lumea. Dar pot vedea cum începe să fie veganstvu prietenii mei şi rude. Obţineţi mai multe informaţii deoarece acestea le vedea prăbuşirea argumety în favoarea myasoedstva. oameni de ştiinţă proeminenţi, iar medicii susţin că alimentele vegetale pot ajuta să evitaţi multe boli.

Noi cercetari ajuta pentru a vedea beneficiile vegan inainte de carne-eaters. Nu cred că cei care spun că veganstvo - acest organism special, şi nu toată lumea se potriveşte, toate sunt poveşti de oameni ignoranţi şi să profesionişti.

De îndată ce aţi încerca să trăiască fără produse de origine animală, veţi realiza că acesta este sigur că singura cale de supravieţuire pe planeta noastră şi supravieţuirea însăşi planetei (!) Şi copiii dumneavoastră va fi posibilitatea de a vedea această lume este verde şi frumos.

***


Ольга Шелест. Веганство. Вегетарианцы Vi se cere să-i spuneţi despre veganstvo. Eu pe scurt, OK? Şi dacă aveţi orice întrebări - vă întreb.

Eu nu mănânc carne de mult timp în urmă ... ca un copil a văzut miel sacrificat - la început stătea în curtea de bunica mea (mi-am petrecut copilaria veri mea în mediul rural), am (copii), mîngîie obrajii şi frecat moale pielea lui, iar o oră mai târziu am L-am văzut atârnând într-un şopron pe cârlig şi fără pieliţă. Boicotaţi toţi adulţii, în care refuzul este pilaf din vite săraci. Dar apoi adulţi într-un fel ma convins că mielul nu era aceeaşi, a fost un berbec rău. Şi încă o dată, a început să mă scormoni în carne şi oase.

Dar când am început să trăiască independent, carnea nu mai este (şi este deja 14 ani), 3 în urmă oprit de pui mănâncă şi peşte, şi 2 ani în urmă am citit un articol interesant de John Robbins (moştenitor al imperiului congelate Baskin & Robbins), care a refuzat să activele companiei şi moşia tatălui său, pentru ca oricine altcineva pentru a înţelege modul de lapte este produsă pe scară industrială, care este durere şi teamă pentru animale (da, o prostie obtinerea de lapte doar - este tortura pentru animale, pentru că de lapte de vacă este pentru viţei, dar nu şi pentru om).

Mai mult, John a spus cum vite distruge planeta - sunt în curs de tăiat păduri şi junglă unic pentru păşunat, trampling a terenului pe care zeci de ani mai târziu nimic creste, a emisiilor de gaze cu efect de seră de la animale decât emisiile provenite de la maşini şi avioane puse împreună (!) . lobby pastorală este mai puternică decât ulei - este o mare afacere foarte, şi, desigur, am bagat nu numai carne şi lapte, dar, de asemenea, informaţii cu privire la cât de important de proteine de origine animală, cu banii aceste societăţi au desfăşurat activităţi de cercetare în favoarea myasoedstva, care este tăcut cu privire la impactul de un surplus de proteine animale în corpul uman.

Dar mai presus de toate veganstvo - Aceasta, desigur, dragostea pentru animale! Etice pentru ei. Îmi place Andrei fraza Loshak pe această temă: "Daca va place animale - nu le mânca, dar daca mananci - nu spun te iubesc." Asa ca am decis pentru mine, care nu este produselor de origine animală - este singura atitudine corectă faţă de propria viaţă şi altele (chiar dacă acesta trăieşte un animal silenţios). Deci, am trăi)))

Ольга Шелест. Веганство. Вегетарианцы Şi apoi, s-au înţeles şi citiţi-o, am realizat că în alimentele vegetale dispune de toate elementele necesare ... dar dacă nu sunteţi vegetarian de la naştere şi, desigur, ai nevoie pentru a ajuta organismul să reconstruiască şi să furnizeze aditivi necesar, toate informaţiile de pe Internet. Am încredere în vita.org.ru site-ul, există profesionişti de lucru - este un articol foarte interesant şi informativ. Şi să recomande, în general toată lumea viziona filmul "Fast Food Nation" - acolo este foarte clar arată modul în care vom mânca carne şi modul în care atitudinea iresponsabilă la viata ale animalelor, ne face un monstru în raport cu omul!

Ольга Шелест. Веганство. Вегетарианцы Şi totuşi nu vreau să vă forţa pe nimeni stil de viaţă. Aceasta este poziţia mea, principiul meu, ideologia mea, dacă vrei. Sunt bucuros că eu nu sunt o parte din brutalitatea cu care globale de producţie asociate de alimente de origine animală. De ce cineva trebuie să moară, că am fost hrănite în sus? Şi alegerea ta este a ta.


***

Olga Shelest, vegetarian (dintr-un interviu înainte de filmul "Fast Food Nation" ("Fast Food Nation", 2006), programul de canal STS moda Cinema 24.05.2009):

- Nu sunt cei care: "Oh, am vazut video, ca porcii sunt ucise, şi modul în care ei se ucid, şi ei nu sunt morţi până la sfârşitul ... ca sa rupt pielea lor, toate din carne şi am văzut eu nu opri din mancat ... Ce pot sa spun ... Tu - degenerat. Mai multe nu pot spune nimic, pentru că eu cred că atunci când îl vezi ... Dacă veţi continua să mănânce carne - nu ştiu ce să spun despre acest om - acest lucru este ciudat, cred că acest lucru nu este normal.

Sursă

Vineri, 02 aprilie 2010
Vizualizări: 4991

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

William James Sidis a fost, de mic copil, o persoană specială. S-a născut în Statele Unite pe 1 aprilie 1898 şi a murit ...
223
În întreaga lume, serviciile stomatologilor sînt foarte scumpe.... Ca toate serviciile în care cineva face pentru noi, c...
414
Cu 15 ani în urmă, întorcîndu-se dintr-o regată în Hawaii,  un tînăr yachtsman, fiul unui magnat chimic bogat, Char...
295
Cum ne-au învățat pe toți, vă amintiți? Muntele Everest este cel mai înalt munte de pe planeta noastră. Nu! De fapt, ace...
421