ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Fostul magnat Gherman Sterligov a devenit un pustnicAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Fostul magnat Gherman Sterligov a devenit un pustnic Împreună cu frumoasa soţia şi copiii sa mutat la un sat la distanţă direct din Piaţa Roşie

La începutul anilor 90-sovietic e milionar Gherman Sterligov, proprietarul prima reţea de schimburi de mărfuri "Alice" a devenit un simbol al capitalismului curs de formare. Simbolul doua a fost sa Ciobanesc Caucazian Alice, care de la o altă persoană brusc sa transformat într-un cuvânt neobişnuit "logo-ul". In acele zile fericite noi toţi crezut că a fost pe cale de a ne elimina, am urât totalitare "lingura" şi începe de viaţă ca fiinţe umane. Vom merge toţi în pantaloni albi şi cumpere produse alimentare 120 soiuri de cârnaţi. Şaisprezece ani. Treptat, a devenit clar că pantaloni albi in fiecare zi - este foarte practic si delicios cârnaţi sunt numai două varietăţi: mezeluri, si de doctorat. Şi, în general, acest lucru nu este important, şi numai sufletul este nemuritor, si fericire - la copii. Primul sovietic capitaliste Gherman Sterligov, din nou, a devenit un pionier. El a fost trimis în iad "de piaţă eficiente" şi "societatea de consum." Shot de la revolverul său de televiziune, a vândut casa în Rublyovka şi sa stabilit în pădure deasă de la fermă, la care nu au nici măcar un drum public.

Drum spre casă
telefonul mobil în pustnic Herman Sterligova a fost, după toate, şi chiar a lucrat, deşi nu există nici electricitate de la fermă. Am fost avertizat că nu o serie de interviuri cu colegii, jurnaliştii fostul milionar plâng, iar presa crede că "draci". Într-adevăr, prima teză Sterligov a spus cu un inel metalic în glas:
- Ce este nevoie de mine, organul tipărit al Ligii Tineretului Comunist?
Dar eu nu se tocmi, a declarat dreptul de cuvânt:
- Herman L., telefon mi-a dat naşul fiului meu.
Voce interlocutor mai cald:
- Hai, mă veţi întâlni. Înainte de a nu ajunge acolo cu masina. Numai picioarele din ţara lui natală.
Pentru noua viata de familie ai unui milionar a ales gârlă din regiunea Moscova: Mozhaysk judeţ, până la graniţa cu Smolensk - câţiva kilometri. Din grunduri din urmă, în cazul în care am aşteptat pentru Gherman Sterligov începe păduri mlăştinoase surd. Fostul milionar călare uitat stil ţară şi foarte colorat. Dar am identificat pentru cizme. Nu a fost kirzachi desfundat de la magazinul general, şi cusute la comanda cizme shevrovye, care cântăreşte nimic şi nu prin impregnare. Imaginea este completată de un pumnal legat de şa-Bow si cu arma-subdimensionate obiect TOZ-106, numit de popor "moartea preşedintele.
L. Gherman a fost fericit şi oaspeţii, şi cu succes o tranzacţie care provernul direct pe drumul plin de noroi:Dumnezeu a trimis acea zi Sterligov: muraturi de casa, supa de ciuperci, apa de izvor şi de carne proaspătă. În fotografie: corespondentul nostru. Dmitri Steshin şi soţia lui Herman Allen.

- Sunt încă în aşteptare pentru tine, bou-ai, - sincer am lăudat fostul milionar. - Zece vaci de la mine, şi acoperă-le tselaya problema ...
Am fost avertizat inainte de calatorie, spunand, PR tip. Alegerile pregăteşte, probabil, în viitor. Forma imaginea de "un milionar de la plug" în 2008 şi - a alerga mai departe. Sa dovedit că nu este. Un cuplu ori am avut de a face cu aceste pustnici. Acest pustnic ascultă cu atenţie clienţilor. Şi un timp foarte lung - alte surse de informare vii, nu. "KP" nu opri 50 minute înainte de a Ne-am plimbat prin pădure. Sa spus de un alt agricultor Novgorodchiny. Despre recensământ Toate ruso-de gospodării rurale. Sterligov ascultat cu atenţie, şi sa oprit brusc calul lui:
- Ciudat vă unii jurnalişti - ne-a spus el. - În primul rând, a venit cu daruri (am adus o bancă milionar de ceai bun - Aprox.. Corr.). Desi nu am bea ceai, numai iarba, dar încă frumos. În al doilea rând, eu nu spun. Înainte de a veni, de asemenea, astfel încât în scris că o soţie de la UIAm fugit şi a rătăcit în pădure. Mama soacră Şi se pare. Mama soacră foarte surprins.
Cred cu tărie obiectat:
- Herman L., promit: voi scrie fără chuzhebesiya!
Sterligov netezite cu grijă barba stufoasă:
- Aici şi acolo, dar nu am nici demonii în decontare. Demonii sunt toate de la Moscova a rămas. Dă-mi geanta legat de şaua lui, şi atunci ei vor toate mâini crăpate.

În sat am venit de la Piaţa Roşie
Sale de decontare Herman Sterligov numit Sloboda. Odată ce aceste deşeuri, a fost satul natal, aşa că sa "intors la radacini" este adevărat chiar geografic. Drumuri pentru a comunei este într-adevăr nu, există doar direcţie. În oraş pentru Gherman Sterligov merge aşa: se cramponează de tractor foaie mare de fier, invită într-un jeep şi de conducere, prin noroi, ca un pământ uscat.
- Dar nu există vizitatori nepoftiţi - ne spune comandantul.
Satul este înconjurat pe toate laturile de un gard şi semnele ameninţătoare: "Intrarea pe teritoriul armele de foc Sloboda este echivalată cu un atac" Facilităţi! Sterligov la mare. Animale teems pur şi simplu.
- Nu a fost o binecuvântare în deghizare, - spune fostul candidat la preşedinţie şi-a dat hăţurile Rusia de şase ani, fiul cal Arseny lui:
- La, ia într-un grajd, unsaddled beat oră. Ne-am mutat de ce? Când am fost scos din alegeri, a trebuit să plătească pentru activităţile lor prost patriotice. În sat am plecat, în general, cu Piaţa Roşie, biroul meu a fost cu vedere spre Kremlin. Ei au vândut casa pe Rublevke - el a fost foarte scump - şi sa stabilit aici.
Un baiat si calul merge, iar în fundal - imagine pozitivă: celelalte trei fii au fost Herman Sterligov şi stivuite lemn în woodpile. Acest lucru nu a fost făcută în public, am plecat pe timp de noapte, dar copiii au continuat să lucreze. Şi cel mai tânăr, un doi ani Mica, a fost de mărimea unui jurnal, dar de la seniori nu a lăsat. Potrivit proprietarului, pentru copiii lui el nu a fost frică. Dacă aceştia sunt obişnuiţi încă din copilărie de a lucra, locul te in viata va fi găsit. Asta e doar dacă să caute un loc în oraş? Gherman Sterligov consideră că oraşul trebuie să fie distruse, în exact aceleaşi ca distrugerea sate în timpul industrializării. poporul rus sunt bordurate de la rădăcină. Şi viaţa de pe pământ - mântuirea numai.
- Asta e doar despre oricine nu nevoie de el - pentru salvarea naţiunii - suspine Sterligov. - Vino în casă, la cină.În familia patriarhală Alena mama Sterligov - spate puternic. În prim-plan (de la stânga la dreapta): fiica Pelagia, băieţi Mica, Pantelimon, Sergiu şi Arseny. Comandantul se cu câinele oi, un descendent al aceleiaşi Alice, a devenit logo-ul cu acelaşi nume al Bursei.

Migraţiei interne
Pe veranda am fost întâmpinaţi de către femei - sotia sa, Alena, care arată ca să recunoască în ea o mama a cinci copii, este imposibil. Alături de ei - fiica Pelagia, care în acest an va termina clasa 11-lea (la fiecare 2 săptămâni de la fermă vine vorba de profesor). Pelagia şi foarte bun, frumos şi corespondent "KP" nu încearcă să uite, merită, cu ochii în jos. Allen ne-a vorbit de bună voie, se simte namolchalas la fermă. Ne spune despre The Faces Rublyovka. Despre garduri spre cer şi copiii la o plimbare cu tricicleta, urmat de merge încet jeep cu paznici.
- Da, am Rublevke vecinii au observat mai puţin frecvent decât oamenii de aici! - Ea râde.
Se pare că nu este foarte rau despre viata ta din trecut.
Potrivit bun proprietarului de a avea milioane. Dar afacere pentru această afacere - vă rugăm să-mi schimb. Se pare paradox inexplicabil: bani dă libertate, şi înrobeşte lor de pradă. Milionarul primul spune cu mândrie că acum nu vrea să prindă fiecare cuvânt de politicieni, incercand sa dau seama: a pus acolo pe bani? Acum, el depinde de activitatea lor şi de vreme. Mai precis, voinţa lui Dumnezeu. Când iarnă în 40 de grade îngheţ a început să oi şi miei copil nou-născut, chiar şi un termen nu a avut timp să transmită o casa calda, a fost o adevarata tragedie, nu era comparabil cu prăbuşirea bursei de valori.
Ne asezam la masa de lemn, pe care atarna candelabre lumânare. Sterligov vtatyvaet opinia mea.
- Ochii nu se deterioreze de la lumânări, lumina vie şi caldă.
Eu nu pot ajuta, dar problema beneficiul de perete fiicei sale de spălat vase:
- Zanevestitsya Pelaghia aici în curând, în cazul în care mirele arata ea?
- De ce uite, Dumnezeu a dispus pretendent.
- Da, ies din pădure, un om fin tânără, cu un pistol ...
Boss total de acord cu această rândul său, de evenimente:
- Cu un pistol ... şi de acolo cu un aparat de fotografiat.
Şi se holbează la fotograf ralanti Ivan. În Pelagei în spatele zidului în chiuvetă prăbuşeşte farfurie.
- Un tânăr viu care va fi?
- Da, aici şi va trăi în domenii ca gol! Ce sunt acestea vor atrage bine? Dacă nu doriţi să rămână în sat - vor trăi într-o societate. Dar nu ia ordinele sale. Şi prea vor beneficia, deoarece copiii mei va fi imun.Ce are oi, Gherman Sterligov nu stiu exact. "A fost 159, nascut la 14 mai şi va fi!"

Milionar este un maestru
Acum cativa ani Sterligov ars. Acestea au fost construite la un nou loc în Rubliov larg. Ţăranii din satele vecine otgrohali lor casa-turn, chiar şi cu un acoperiş de sticlă. Bărbaţi aprins casa şi aproape în aceeaşi zi.
- Ştiu cine a ars, - spune Herman L. - răzbunare, dar nu este de gând să - lasa viata agitare cu frica.
Milionar studiat iniţial caritate urbane. Locale au dat seama imediat: tocilar! Cerut bani în avans - "copii de pe pantofi. Şi a părăsit oraşul roşu pentru totdeauna. El a încercat să stăpânească banii inapoi strebovat sau forţa de muncă. Inutil. Numai ţăranii resentimente adapostit, si chiar bani în sat nu este acolo.
- În plimbari in casa - toate beat. În plus faţă de TV. Pentru ei, este sacru! Nu mai mulţi oameni din Rusia, au fost numai publicul - Sterligov a vorbit cu amărăciune.
Am rătăci prin noroi, se uită la o fermă mare. Nu angajaţii sunt necesare, dar în nondrinkers satele din imprejurimi a fost găsit. Am avut adus din străinătate în apropierea Rusiei. Dar chiar şi cei care vor să adere la regulile vieţii monahale la ferma - fără alcool, fumeaza si, cel mai important, de televiziune.
Este potrivit să îţi numeri banii în buzunarele altor oameni, dar am observat că periodic ţăranul rus Herman Sterligov distras de meu de smart-phone, se pare, verificarea citate unele dintre acţiuni. Şi în acele secunde mi-aduce aminte de un fermier avansate din povesti O'Henry. Si cumva am dorit foarte mult aceşti producători agricoli a fost în multe mii Rusia. Cine va ridica din ţară, revigora sat. Mii de avere bogaţi, în revânzarea itemization turceşti, ulei si metal, brusc prosvetleyut. Merge desculţ şi în ţara natală direct la Dumnezeu.
Am condus înapoi la drumul care duce la Moscova, cu daruri - gemuri si muraturi de casa. Chiar in noroi gros, şedinţa în jeep milionar fostul, acum un agricultor. Aici sunt Jeep noastre nu au mers roţi, şi a stat pe o bucată de tancuri din oţel. Am fost târât pe ruşi BOG tractorului gol "DT" în cabină, care şedea un băiat simplu ţară. Şi această imagine pentru un motiv mi-a lovit ca foarte simbolic.

Dosarul "KP"
Sterligov Herman L.
Născut în 1966 în Serghiev Posad. Activitatea comercială a început la sfârşitul anilor '80, organizarea de concerte la staţii. După adoptarea legii privind cooperarea a creat o reţea de schimburi de mărfuri "Alice" şi în termen de trei săptămâni, a fost capitalistului prima sovietică şi un milionar. El a avut un birou de pe Wall Street, castelul în Burgundia şi casa pe Rublyovka. De la începutul anilor 90-agenţiilor adiacente mişcării patriotice din Rusia, lupta împotriva avortului, sectelor şi pentru a promova imoralitatea. Permanent pentru alegerile pentru funcţia de primar al Moscovei în 2003, la postul de preşedinte şi funcţia de guvernator de Krasnoyarsk Territory - fără succes. Politica, în funcţie de el însuşi un milionar, şi a subminat sale financiare bunăstarea. Gherman Sterligov continuă încă să ofere consultanţă întreprinderilor cu privire la aspectele financiare şi juridice.

Jan Koreush
cu materiale pentru articole
din ziarul "Komsomolskaia Pravda".
Luni, 15 ianuarie 2007
Vizualizări: 14624

Știrile partenerilor noștri

Citiţi de asemenea

Viața este plină de sens, chiar dacă poate părea dintr-o parte incompletă.- Doi chinezi în ultimii 12 ani sădesc copaci ...
48
O femeie care coace pîine fără drojdie mai mult de doi ani, a împărtășit rețeta pentru maia cu mulți prieteni și cunoști...
213
Lui Ion Ceban i s-a dat pe gust mersul cu bicicletă. Astfel, pe două roți, acesta a mers în această dimineață să inspect...
43
Satul Muvîr din raionul Igrinsk nu cu mult timp în urmă, pur și simplu nu exista pe hartă. Recunoscut ca fiind neprofita...
136