ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Frumusetea naturiiAcest articol a fost tradus prin intermediul Google translate

Lavandă

Aceasta planta a fost cunoscut de grecii şi romanii antici pentru purificarea şi aromatice proprietăţile sale. Mai târziu, acesta a fost folosit ca un drog, pentru a trata pielea afectată de muscaturi de insecte, ameliorează musculare şi dureri de dinti, calmeaza sistemul nervos. În cosmetică Lavanda a fost mult timp folosit ca un excelent cleanser, precum şi un mijloc de îngrijire pentru tenul gras. De asemenea, lavanda combate cu succes, boli de piele şi infecţii celulita. Lavanda imbunatateste circulatia sangelui la nivelul pielii, evens afară piele pete şi zgârieturi, ajuta la eliminarea roşeaţă şi reglează secreţia de grăsime pielii.

Miro

În medicină şi farmacologie din lume, cunoscut pentru calitatile sale de regenerare. Ea ajuta la mentinerea sanatatii pielii, previne imbatranirea pielii, aparitia ridurilor si cutelor moale, face o blând şi moale, chiar dur şi încreţită pielii. În plus, Miro activeaza procesul de regenerare a celulelor pielii se vindeca arsuri, promovează vindecarea rapidă a rănilor, stimulează circulaţia sanguină.

Proteine din lapte

Ele dau pielii tale toate proprietăţile nutritive şi tonic al laptelui. Acestea vin să întărească, de asemenea, şi piele sensibilă subţire.

Geranium

Această plantă este benefic pentru toate tipurile de piele, aşa cum a regenerare proprietăţi primul - elemente active de muşcate întineri celulele pielii, netezeşte ridurile şi cicatrici. Pielea devine palid, luminos, sănătos şi tineri. Geranium trata varicele, eliminand venele delicat in fata, face consecinţele de arsuri, reduce roseata.

ULEI DE MĂSLINE

Din cele mai vechi timpuri a fost folosit pentru a umezi si proteja pielea, precum şi pentru tratamentul plăgilor. Împreună cu miere, ulei de măsline este principala (cea mai veche şi) modul de îngrijire a pielii.

MIERE, Medicamente din Natura

Această băutură a zeilor - incomparabilă, cea mai bogata sursa de vitamine, săruri, proteine, minerale şi acizi organici. Medicamentul cel mai preţios pentru miere pielea este antibacteriene, hrănitoare şi agent de hidratare.

Scorţişoară

Acesta este un bun antiseptic, mentine temperatura normala a corpului.

GVOZDIKA

Aceasta floare - un antiseptic puternic, acesta întinereşte pielea si normalizeaza circulatia sangelui in ea.

Arnica

Bogate în acizi graşi şi vitaminele A, B, C, D. Acesta este un remediu natural ideal pentru a combate cercurile intunecate din jurul ochilor.

Joi, 28 februarie 2008
Vizualizări: 7436

Citiţi de asemenea

Legumele prezentate în acest articol sînt din ce în ce mai puțin prezente pe mese în zilele noastre. Dar în zadar, pen...
156
Fiecare are nevoie de momente pentru relaxare și detașare de rutina zilnică. Pentru realizarea acestui lucru, fiecare op...
125
Vreți ca copilul să reușească în viață? Atunci toată copilăria mîngîiați-l, îmbrățișați-l, acceptați-i sentimentele. Nu ...
234
În Republica Moldova început Campania națională de plantare a arborilor „Prin sădirea de pădure salvăm Moldova”, o acțiu...
91