ecology: ru md
Video prezentarea Ecology
Conceptul de Așezări ecologice

Gălbiorii combat paraziţii
 

 

Vă propunem să faceţi cunoştinţă cu un vechi mod de a combate o mare varietate de paraziţi din organism. După cum știți, aproximativ 2000 de specii de paraziţi pot trăi în organismul uman. În cazul în care o persoana se alimentează incorect, atunci ea nu poate spune că în organismul ei nu trăieşte o duzină de specii de paraziți. Ei pot trăi nu numai în intestin, habitatul lor este de multe ori ficatul, rinichii, plămânii, organele sexuale și chiar creierul și inima. Acest lucru este oribil. Chiar şi gândul la acest fapt poate îngrozi. Dar este mai bine să le combatem, decât să ne fie frică.

 

Strămoșii noștri au observat de mult că printre ciupercile comestibile există ciuperci speciale pe care viermii nu mănâncă. Ele sunt fatale pentru orice parazit. Ciuperca este întotdeauna curată și nu este afectată de nici un parazit. Ca și cum în ea trăieşte un fel de putere specială care o protejează.

Este cunoscută deja și denumirea științifică pentru aceea "putere". Deci, aceste ciuperci îşi fac treaba și ne ajută să curăţim organismul de vecinii nedoriţi.

Aceste ciuperci sunt "gălbiorii" și nu veţi găsi nici un gălbior cu viermi. Acest lucru este imposibil. Sunt cele mai curate ciuperci în sălbăticie.
În timpul verii, puteţi colecta cu ușurință aceste ciuperci. Ele sunt foarte accesibile. Puteți cumpăra la piaţă - ele sunt ieftine. Și, în plus, pentru scopurile noastre, nu aveţi nevoie de o cantitate mare.

În general, aveţi nevoie de doar 3-5 ciuperci, care se taie şi se usuce. Apoi, acestea se măcină şi în astfel de stare se adăuga la produsele alimentare ca un condiment. Nu gătiţi gălbiorii, ci în forma măcinată adăugaţi la feluri de mâncare, cum ar fi sare sau piper. Apropo, acest lucru este chiar şi gustos, obțineţi un gust plăcut de ciuperci.

Puteți mânca gălbiorii cruzi. Este suficient să mâncaţi doar o mică bucată de ciupercă. Aceste ciuperci sunt complet comestibile crude. Ele au un gust destul de neobișnuit și picant cum ar fi piperul.

Procedura de tratament se efectuează prin cicluri. Indicaţi 10 sau mai multe zile pentru curăţare. Și în aceste zile consumaţi gălbioare în orice mod descris mai sus: crude sau uscate. În fiecare zi o mică cantitate de gălbiori ar trebui să nimerească în organismul dvs. În formă prăjită sau fiartă gălbiorii sunt puţin eficienţi.

Această metodă nu numai că elimină paraziții, dar larvele lor, care sunt deosebit de dificile pentru eliminare, deoarece ele au o perioadă de incubare. Puteţi scăpa de paraziţi prin unele metode chimice, însă acestea totuna vor reapărea din larve. Iar gălbiorii rezolvă această problemă o dată pentru totdeauna.

 

 

 

Sursa: vk.com

 

Sâmbătă, 17 august 2013
Vizualizări: 6627

Citiţi de asemenea

Chiar înainte de era noastră, intestinul era considerat un organ important care era comparat cu porțile paradisului sau ...
111
În lumea noastră a devenit cu un mister mai puțin. În jungla din Cambodgia a fost găsit un oraș antic, cu numele de Mahe...
63
De Ziua Mondială a curățeniei, într-un oraș a avut loc o acțiune: trecătorii aruncau gunoiul într-o grămadă de pe trotua...
208
Fotografii de natură sălbatică în fiecare zi fac fotografii amuzante, fascinante și, uneori, chiar înfricoșătoare.Ei ne ...
179